Ne bih se složio.
channel0 wrote: "...možemo potvrditi da ćemo od 1.1.2022. svome širokom popisu sjajnih junaka koje objavljujemo pridodati i Alana Forda..."
Ugovor je potpisan od 1.1.2022. pa nadalje.
channel0 wrote:"...izdavat ćemo 24 knjige godišnje (tj. dvije mjesečno)..."
I ovo je točno.
channel0 wrote: "...prve knjige kolekcionarskog izdanja Alana Forda možete očekivati u veljači ili ožujku 2022..."
I ovo je točno.
channel0 wrote: ako ide od 01. 01. 2022. onda je logicno da januarska tura obuhvati prva dva broja s obzirom da su najavljene dve knjige mesecno
Zašto bi bilo logično? Neka se izdanja znaju objaviti i po godinu dana (katkad čak i više) nakon potpisa ugovora.
channel0 wrote: znam da ce ih na kraju verovatno biti 24, mozda u nekoj turi 4 ili 6 ili 8 (sto je masakr novcanika), ali je verovatno svima lakse da sve isprate ovako kako je najavljeno, znam da meni jeste
Plan nam je objavljivati dvije knjige AF-a mjesečno, kao što smo i najavili. Prilično smo sigurni da će tako i biti, premda se uvijek može dogoditi i nekakva promjena zbog više sile (na to nitko ne može utjecati). A što se ritma od 24 knjige godišnje tiče, razdoblje od godinu dana može biti i od npr. 15.3.2022.-15.3.2023.
Eto, nadam se da je sad sve još jasnije (iako smo bili uvjereni da smo sve jasno bili napisali i u prvome postu).
Ali nema frke, svima nam se može dogoditi omaška.
Uglavnom, u prvoj turi neće biti Alana Forda, a kad će točno izaći doznat ćete čim budemo imali sve jasne parametre u svojim rukama. Ono što možemo potvrditi je da gađamo drugu turu, a hoćemo li promašiti ili ne - vidjet ćemo.