Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Skoknut ćemo još malo prema trećoj ovogodišnjoj turi, a među izdanjima koja će se naći u njoj je i 4. knjiga uzbudljivog Dampyra... A naravno, za podrobnije informacije o ovogodišnjim turama i pripadajućim izdanjima bacite pogled na sljedeći topic: http://www.libellus.hr/F...aspx?g=posts&t=2174
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Dado A. wrote:Skoknut ćemo još malo prema trećoj ovogodišnjoj turi, a među izdanjima koja će se naći u njoj je i 4. knjiga uzbudljivog Dampyra... A naravno, za podrobnije informacije o ovogodišnjim turama i pripadajućim izdanjima bacite pogled na sljedeći topic: http://www.libellus.hr/F...aspx?g=posts&t=2174
Ja sam u 3. turi za sada na 100% Samo ovako nastavite
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
“Jabukovača za zvijezde” naslov je 26. albuma Spiroua & Fantasija, a mi ovom prilikom možemo potvrditi da će se i on naći u našoj trećoj ovogodišnjoj turi...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.6.2020.(UTC) Posts: 17 Location: Bosna
|
Dado A. wrote:“Jabukovača za zvijezde” naslov je 26. albuma Spiroua & Fantasija, a mi ovom prilikom možemo potvrditi da će se i on naći u našoj trećoj ovogodišnjoj turi... Sjajno! Vanzemaljci u Šampinjaku! Dva Spirua u tri prve ture, da li je to najava za bolji tempo :)
|
|
|
|
Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
|
|
|
|
|
chichvarda wrote:Sjajno! Vanzemaljci u Šampinjaku! Dva Spirua u tri prve ture, da li je to najava za bolji tempo :) A evo, trudimo se malo ubrzati!
|
|
|
|
|
A dok čekamo izlazak druge naše ovogodišnje ture samo kratka informacija da u sljedećoj, trećoj stiže treća knjiga “Novog svijeta”, treće sezone sjajne Siročadi, pod naslovom “Stisnute šake”... Uobičajeno, za podrobnije informacije o ovogodišnjim turama i pripadajućim izdanjima bacite pogled na sljedeći topic na našemu forumu: http://www.libellus.hr/F...aspx?g=posts&t=2174
|
|
|
|
|
Ako sve bude kako treba, druga naša tura bit će u prodaji sljedeći tjedan, a do njezina izlaska samo brza informacija da će u trećoj turi fenomenalni Dragonero, osim s 23., biti zastupljen i s 24. knjigom redovnog serijala koja nosi naslov - “Zemlja noći”!
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 29.8.2021.(UTC) Posts: 13 Location: Croatia
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Ova tura je totalno ludilo !!!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 22.3.2019.(UTC) Posts: 254 Location: BiH
|
Dva Dragonera ove edicije u istoj turi! Do sada nezabilježeno! "Šta reći, daj i treći"
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Zasad 5/5 . Moze i 12/12 .
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 27.1.2015.(UTC) Posts: 31
|
I ja sretan ko dijete,još nijedan
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.2.2020.(UTC) Posts: 59
|
Dado A. wrote:Ako sve bude kako treba, druga naša tura bit će u prodaji sljedeći tjedan, a do njezina izlaska samo brza informacija da će u trećoj turi fenomenalni Dragonero, osim s 23., biti zastupljen i s 24. knjigom redovnog serijala koja nosi naslov - “Zemlja noći”! Opa, jebenica. Bližimo se Pobunjeniku. Kakvi su planovi za Pobunjenika? Nastavlja normalno ili će krenut novi serijal od "početka".
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 15.9.2019.(UTC) Posts: 363 Location: Austrija
|
Da i mene to zanima mislim možda da je negdje na početku pisano o tome da ide na početak ali! de upamti sve
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.4.2015.(UTC) Posts: 234 Location: Samobor
|
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Čim sve bude spremno, privodimo kraju...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 13.4.2015.(UTC) Posts: 234 Location: Samobor
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
A 2. tura? Valjda ce biti kod Vedrana iduci tjedan. Ukupno sa 4 Mr. Noa .
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.