Rank: Ponekad navratiJoined: 22.3.2019.(UTC) Posts: 254 Location: BiH
|
Može li još najava za 3. turu? Do sada 5, a do kraja mjeseca (baš bi bilo dobro ) bi trebala biti vani!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.12.2011.(UTC) Posts: 114 Location: Madchester
|
Al wrote:Može li još najava za 3. turu? Do sada 5, a do kraja mjeseca (baš bi bilo dobro ) bi trebala biti vani! Za vaše zanimanje stvarno treba strpljenja.
|
|
|
|
|
dudemeister wrote:Al wrote:Može li još najava za 3. turu? Do sada 5, a do kraja mjeseca (baš bi bilo dobro ) bi trebala biti vani! Za vaše zanimanje stvarno treba strpljenja.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Naša druga tura sad bi već svaki dan trebala biti u prodaji, a do njezina izlaska samo kratka informacija da vas u trećoj turi očekuje i 127. knjiga redovne biblioteke našega najdražeg Pilota...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 7.1.2015.(UTC) Posts: 177 Location: Kutina
|
Da li mozemo ocekivati i kolor Mister No 11, 12 s ovom novom, drugom turom?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
brozbiafra wrote:Da li mozemo ocekivati i kolor Mister No 11, 12 s ovom novom, drugom turom? Možete...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 21.9.2013.(UTC) Posts: 300 Location: Uelzen, Njemacka
|
Jos kad bi druga tura izasla za 7-9 dana dok sam negdje dole juzno...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 17.10.2011.(UTC) Posts: 201 Location: Novi Sad
|
Dado A. wrote:Naša druga tura sad bi već svaki dan trebala biti u prodaji, a do njezina izlaska samo kratka informacija da vas u trećoj turi očekuje i 127. knjiga redovne biblioteke našega najdražeg Pilota... Uh sad ide serija od nekih 14 komada sve jedna knjiga, jedna epizoda (od 98 str) ... ili se varam? mozda do one epizode 273 - Manaus!, ima duzih epizoda?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 4.8.2021.(UTC) Posts: 83 Location: Rab
|
Dado R. wrote:brozbiafra wrote:Da li mozemo ocekivati i kolor Mister No 11, 12 s ovom novom, drugom turom? Možete... Lipo ,lipo
|
|
|
|
|
A zajedno sa 127., u trećoj turi stiže vam i 128. knjiga redovne biblioteke Mister Noa...
|
|
|
|
|
Mladi Tex Willer također će biti zastupljen u našoj trećoj ovogodišnjoj turi, a knjiga koja ide po redoslijedu nosi broj 7...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Kod 3. ture sam na 5/8 :). No najpre se nekako ocekuje 2. tura sutra kod Vedrana. Nemojte nas iznevjeriti .
|
|
|
|
|
mike wrote:Kod 3. ture sam na 5/8 :). No najpre se nekako ocekuje 2. tura sutra kod Vedrana. Nemojte nas iznevjeriti . Imamo iste želje! Ali znaš i sam da te dostave ne ovise o nama nego o tiskari. Dosad su dostavili veći dio izdanja (10 od 14), sutra očekujemo ostatak.
|
|
|
|
|
Izdanja iz naše druge ovogodišnje ture konačno su počela pristizati u skladište, a dok se sve iskrca, posloži i provjeri, evo samo brza najava da vas u sljedećoj našoj turi očekuje i jedna premijera, a riječ je o prvom dijelu diptiha “Burleskni NOIR” genijalnog Enrica Marinija...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Dado A. wrote:mike wrote:Kod 3. ture sam na 5/8 :). No najpre se nekako ocekuje 2. tura sutra kod Vedrana. Nemojte nas iznevjeriti . Imamo iste želje! Ali znaš i sam da te dostave ne ovise o nama nego o tiskari. Dosad su dostavili veći dio izdanja (10 od 14), sutra očekujemo ostatak. Znam, ali nemam kontakta od tiskare, da njima gusim . Pretpostavljam da jos niste dobili Mr. No 11-14.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Izdanja iz naše druge ture su od jučer u prodaji, a mi smo već priveli kraju i treću u kojoj se nalazi još jedna knjiga redovne serije našega najdražeg Pilota, 129. po redu!
|
|
|
|
|
Da bude u kontinuitetu dajte Zagora i u trećoj turi PLS
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 18.5.2013.(UTC) Posts: 72
|
Al wrote:Da bude u kontinuitetu dajte Zagora i u trećoj turi PLS dva zagora
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.