tek sad uhvatih vremena da se javim povodom ove promene kolor biblioteke Texa i kažem da su Dade povukle odličan potez,
možda je
i od početka izgledalo da bi se taj serijal lijepo izpratio do visokog broja ali stvarnost je pokazala da je tu dosta problema za realizirati:
1:talijani nikako da ga okončaju jer se odlično prodavao pa se iz 50 došlo do 250 brojeva,
2.svaka čast Libellus ekipi ali više od 4 knjige godišnje uz to što sada izdaju je optimizam prevelik...
3.pojavilo se slično(ne tako kvalitetno ali jeftinije)izdanje od Veselog Četvrtka pa....
Možda je još koji razlog za ovaj potez ali JA SEM SA TOM ODLUKOM JAKO ZADOVOLJAN....meni je važno da Tex regularna serija ide dalje
nezavisno od ove kolorirane i da poslje prvih 12 kolor Tex priča dobijemo i 38 najboljih koja če zanimati sigurno i neke usputne Texomane
pa što lijepše od Lucerovih zvona,Karsonove prošlosti i ostalih Tex bisera dobiti ko šlag na torti...
a ako Bog da zdravlja zašto ostati na 50 brojeva, ako se serijal odlično prodaje, Dade imaju otvorena vrata da guraju i više od 50 brojeva...
a o tome razmisljat če kroz 10 godina kad ako ide po planu doguraju do 50 knjige...
Sve u svemu razumem da je svako mijenjanje koncepta serijala kad ta več hoda nepoželjno i možda izpadne neozbiljno ali zašto ne
uvesti promene kad su se okolnosti promijenile?
Meni je svaka kolor knjiga Texa biser Bonelli izdanja i ne mijenjam ili prodajem je ni za sve novce Modriča ili Messija....
toliko.
podržka Dadama na odluci, i čekamo novu kolor knjigu što prije, sad sam još nestrpniji da što prije odradite prvih 12...
a za ostale bisere Tex kolor biblioteke predlažem malu anketu gdje bi se Texoljubci opredijelili što izdati? Jedva čeka Marcela u koloru.
Sretno!