Zagor wrote:Ovaj lik prodaje MNo kolorce kao sto se vidi is opisa ,no sve bi bilo ok da ne pise "Zamjenjeni "3-10 ,pa se sad bojim da ce i moji koje ocekujem biti ovako šaroliki😒
Jeli se moze pogledati da li je ovo slucajnost ili je tiskara opet zajebala
Hvala
Naravno da smo pomno pregledali izdanja prije ponovnog puštanja u zamjenu. Naravno da ih ne bismo pustili da nismo bili zadovoljni. I naravno da nismo pregledali doslovce svaku knjigu.
Već smo pisali o određenim razlikama u granicama tolerancije kod drugih izdanja (naših i drugih izdavača) i pojašnjavali zašto ne može ni jedna tiskara postići 100% identičnu svaku nijansu boje
kad radi dugački serijal u nekoliko navrata (ili godina). I papir i boja kao i sve ostalo imaju određene granice tolerancije. Imate kunstdruck mat ili bilo koji papir od raznih proizvođača i nikad nisu
u potpunosti isti i kad je riječ naravno o istoj gramaturi. Pa će malo drukčije upiti boju, sporije se sušiti, sama boja će biti od istog proizvođača mrvicu drukčija itd.
Ne znam hoćeš li biti zadovoljan svojim primjercima, ne možemo znati gdje su nekome isto tako granice tolerancije, no ono što sigurno znam da nikad ništa ne pustimo da ide van što i nama nije dobro.
A cijela ova priča oko nijanse ove ili one povlači se uglavnom zbog toga jer smo mi dovoljno "ludi"
da smo ponavljali set knjiga zbog nešto drukčije nijanse crne. Ali s tom crnom nismo bili ni mi sretni.
Nikad nikome ne nudimo nešto što i sami ne bismo kupili odnosno s čime mi nismo zadovoljni jer još uvijek kao i od prvog dana mi prije svega radimo izdanja za sebe pa onda i za naše čitatelje...
Jesmo li uvijek savršeni? Nismo, nitko nije. No mi uvijek damo sve od sebe da napravimo najbolje moguće. Hoće li uvijek svi biti zadovoljni s najbolje mogućim? Vjerojatno neće.
Bi li nam bilo puno jednostavnije da nismo takve "picajzle" i da ne težimo najbolje mogućemu? Naravno da bi. Hoćemo li se mijenjati? Naravno da nećemo. Mi smo Libellus, mi postavljamo standarde!