Jerry Krause wrote:Nego Dado kako ti se čini Balakov?
Dobro situiran, u relativno dobrim godinama, sarmantan, sportski gradjen... ali nije moj tip.
Cekaj, nisi to mislio? A ha, pa OK, ovo drugo ne znam, tesko mogu znati nesto o njemu dok ne bude krenulo prvenstvo.
Njegove trenerske avanture manje poznam, mislim znam gdje je bio trener i te rezultate no nisam ga pratio ni u Svicraskoj,
tako da s te strane se tek treba pokazati. Ali ono sto je sigurno dobro je to sto je sa sobom donio i malo njemackog mentaliteta
iako nije Njemac radio je najvise tamo, pa sam siguran da su u i pristupi treninzima bitno drukciji nego se to inace radi kod nas.
No kljucna stvar kod nas je to sto kod nas nista dugo ne traje, kao ni kod drugih HR klubova.
Ako su odabrali Balakova neka ga onda ostave, najmanje 2-3 godine, i neka pokusaju odrzati ekipu skupa,
da se proda samo netko tko bas mora i za dobre novce inace da bude ista ekipa, pa onda za 3 godine
mozemo pricati kakav je on trener i kakvi su mu rezultati.
Ovako, kad se nakon nekoliko utakmica mijenja trener, igraci mogu bojkotirati trenera i drzati ga u saci, a trebalo bi biti obratno.
Ocekujem konstantu, da se ne gube male utakmice, za velike nikad nije bilo problema.