Neki dan vozim sestru i dječicu tetki na more i onako u zafrkancijama curicama rekoh da će se okupati na moru ako budu dobre i mirne. I ko za vraga, sestra mi veli da to nisam ni u snu trebao reći jer će mi one to sad vječno pamtiti ako ne ispunim obećanje. I šta ću sad, moram ispuniti obećanje i izvesti ih na plažu tijekom dana na kupanje. Tako je i bilo, curice se okupale, malo brčkale na plaži po finom jesenskom suncu, a ja sam morao dežurati da ne pretjeraju s kupanjem.
Sad podvlačim malo analogiju ove priče s Nathanovim fanovima. Nemoj nam Dado zamjeriti, ali situacija je takva da ćemo se i mi kao i ove moje curice i te kako uhvatiti za ovaj vaš plan. Možda niste trebali izaći s ovako ambicioznim planom da opet ne bi Nathanovi ljubitelji popili gorka razočarenja. Činjenica je da će ova godina biti tako mršava s Nathanovim izdanjima. Mnogi fanovi su razočarani što u ovoj godini nisu izašle knjige 17 i 18 da se ona kleta rupa napokon krene popunjavati.
Meni osobno to i ne smeta, više me smeta što će se opet kao i u 2020. godini objaviti samo 2 knjige novih epizoda iz regularne serije. Znam, hiperprodukcija, puno serijala i tako to, ali eto, dozvolite da se malo izjadam ispred male, ali vjerne horde Nathanovih čitatelja.