mcdante25 wrote:Pozdrav! 11.02. sam naručio novo izdanje TEX-a(kolor 23)..poslao potvrdu o uplati 12.02 na info@libellus,pa kako nemam nikakvog odgovora javljam se ovdje da Vas pitam da li je narudžba poslana.
račun 54/70/1
Prije svega hvala na javljanju i narudzbi. Vasa narudzba je obradjena i ici ce u dostavu sutra pa bi kod vas dostava trebala biti u petak.
Pretpostavljam da vam je to prva narudzba kod nas stoga u potpunosti razumijem sva pitanja, no budite bez brige vidjet cete da je dostava brza i besprijekorna.
Skrenuo bih vam samo pozornost da po uvjetima koristenja koja ste procitali prilikom registracije mi se obvezujemo u roku od tri radna dana po primitku uplate poslati narudzbu.
Vi ste uplatili jucer, nama je uplata vidljiva danas i vec sutra saljemo narudzbu, dakle puno prije obvezujuceg roka.
Kad imamo guzvu u dostavi, pogotovo neposredno nakon sto objavimo izdanja, ne stignemo se odmah javiti na sve mailove niti poslati izdanja isti da kad nam stigne uplata.
Iako bismo mi najradije sve odgovorili odmah i sve poslali odmah ali to naprosto tehnicki nije izvedivo.