Za kolor je jasno, ali sto se specijala istog junaka tice... pa, bas i nije.
Posljednji je izasao u sestom mjesecu prosle godine.
Salu na stranu, znam da niste odustali, ali valjda bi taj specijal mogao ici bar malo brze. Tempo od jednog broja godisnje je, najblaze receno, ocajan, da budemo iskreni. Kada bi se tako nastavilo to bi znacilo jos 18 godina do kraja, a do tada - ko ziv, ko mrtav. Cak mislim da je za trenutno objavljena 3 broja trebalo 4 godine...
Jasno je da neki brojevi (valjda samo prvih 8) imaju propratne tekstove pa je zbog toga sve otezano i usporeno, ali objavljivanjem broja 21 dokazali ste da cete ih objavljivati "na preskoke", stoga ne vidim problem da se opet pojavi neki broj "preko reda", nevazno je koji bi to bio, na primjer, mislim da su 17-20 nikad objavljeni, a ima ih jos takvih, ne znam sad napamet jer SA nije ispostovao hronologiju...
Recimo 3 broja godisnje bio bi pun pogodak! Vjerujem da ima jos ljubitelja pilota sa slicnim misljenjem kao i ja i da bi takvima odgovaralo da specijal pilota cesce izlazi, cak i ako ce to biti na stetu jedne c/b ili kolor knjige na godisnjem nivou, sto i ne bi predstavljalo neki veliki problem, buduci da obje edicije idu munjevitom brzinom.
Iskreno se nadam da ce se malo poraditi i na toj ediciji ove godine i da cemo imati bar joss 2 broja do kraja iste, minimum 2.
Trebalo bi da se toliko moze postici...
Paulo Adolfo je govorio, ugh!