Toliko se stvari izdogađalo u zadnjih 7-8 mjeseci (a i prije toga) - što privatnih što poslovnih, što objektivnih što subjektivnih - da nam je zbilja jako teško zauzeti neki pametan stav kako raditi najave s ovolikim brojem izdanja, jer što je više knjiga u pripremi to je više mogućnosti da dođe do neke promjene (a na 95% stvarčica koje se tiču toga mi uopće nismo u stanju utjecati).
Ovaj način koji ćemo odsad pa nadalje raditi smatramo (u ovom trenutku) najpoštenijim i najtransparentnijim, a hoće li u budućnosti doći do neke promjene - vidjet ćemo.
Također, i onaj (djelomični) popis “Ostala izdanja u pripremi” nema više uopće smisla ostavljati jer je na njemu npr. Nathanov plan za sljedećih 4-5 mjeseci, a za ostale junake ne.
Uglavnom, nastavit ćemo i dalje u kontinuitetu stavljati nove najave da sve bude što aktualnije, a koliko će to u konačnici značiti izdanja u kojem mjesecu ni mi u ovome trenutku ne znamo. Naime, mi smo bili uvjereni da ćemo u prva tri mjeseca ove godine izdati više knjiga nego što je na kraju objavljeno, ali kao što je taj broj u tim mjesecima na kraju ispao niži od našega plana isto tako će u nekom od sljedećih mjeseci biti viši od onoga što smo očekivali.
Idemo korak po korak, iz dana u dan, pa što bude...