Diging Bil wrote:Poštovani,
Zamolio bih vas što pre za potvrdu ili demant informacije do koje sam došao. Naime, imam saznanja da planirate da podignete cenu ovog izdanja na 250€!
Ukoliko je dezinformacija, molim vas primite moje duboko izvinjenje.
Ukoliko je ovo tačno, zamolio bih vas samo da nam objasnite zašto se ovako nešto ne komunicira sa nama kupcima, ovde, na vreme!
Dosta nas kupuje mnogo vaših izdanja, i preko su nam neophodne tačne informacije i pre svega na vreme kako bi smo mogli da obezbedimo budžete da sve ispratimo.
Ja sam na spisku za izdanje, i kupiću ga u svakom slučaju ali to ne znači da smatram da vam je ovakva politika i ovako ponašanje ok.
Unapred hvala na izdvojenom vremenu za odgovor.
Poštovani, dezinformacija je da ne komuniciramo s kupcima, naprotiv, da budem iskren poprilično sam iznenađen ovom porukom.
Zato što smo svakome tko je rezervirao svoj primjerak kod nas poslali osobni mail sa svim pojašnjenjima uz veliku ispriku i zahvalnost kao i mogućnost da se odustane od rezervacije.
Također smo na isti način obavijestili i druga prodajna mjesta koja su imali rezervacije i zamolili ih da na isti način informiraju svoje kupce.
Tako da zbilja ne znam zašto ta informacija nije došla do vas? Smijem li znati kod koga ste rezervirali?
Ako ste kod nas, provjerite mail odnosno spam, možda je tamo završio naš mail. Postoje samo 3 osobe koje nam se nisu još javile i danas sam još jednom njima poslao mail.
I svi ostali su se javili koji su imali rezervacije. Iskreno mi je žao što ste na takav način došli do informacija, no zbilja nije do nas.