Rank: Često prisutanJoined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 450 Location: Bar
|
Dado A. wrote:Paulo Adolfo wrote:Drugari, imam pitanje u vezi pilota. Prije svega da naglasim da nije u pitanju nikakva kritika niti ista tome slicno, radi se samo o cistoj radoznalosti. Upravo sam zavrsio s citanjem knjige 91, a procitao sam i dvije prije nje. Nista hronoloski, naravno, citam onako kako nabavim, eh... Dakle, koliko se sjecam iz ranijih brojeva, ostavljali ste unutar stripa one "podnaslove", ako ih mogu tako nazvati. Vidim da ih u brojevima 89, 90 i 91 nema, pa me zanima postoji li neki poseban razlog za tako nesto. Isao sam prelistati SD izdanja (a izdanja VC nema potrebe ni gledati jer kod njih nikada nije bilo tih podnaslova, pretpostvljam po uzoru na ZS) jer sam mislio da je u medjuvremenu to "nestalo" i iz originalnih izdanja, ali vidim da u izdanju SD ima tih podnaslova. Eto, cisto da zadovoljim radoznalost, nije da mi smeta sto toga vise nema. Sve ovisi o materijalima koje dobijemo i iz kojih radimo. Ako ima podnaslova u materijalima - prevedemo ih i stavimo, a ako ih nema - ne stavimo. Aha, ok. Sve jasno. Hvala na odgovoru!
|