nenad.nbgd wrote:Prošle godine (u doba Interlibera) izašao je prvi integral Nera. Da li imate u planu ove godine (ili početkom sledeće) i drugi diptih?
Ne brini, nema zime za Nera, u 2024. ide.
nenad.nbgd wrote:Znam da sam dosadan (sa ovom temom), ali bih isto tako voleo da u rukama imam i nove epizode IR$ (materijala ima za knjige #9, #10 i #11, po istom onom modelu kako ste napravili knjigu #8), ali ovog puta na listu zahteva bih dopisao i onaj "nulti" broj, ako ikako može. Naravno, poželjno bi bilo obradovati nas i sa IR$ All Watcher integralima (#1 i #2, u njih je spakovano sedam svezaka, a već su gotov proizvod).
Regularni I.R.$. također možeš očekivati u 2024.
nenad.nbgd wrote: Očekivao sam ove godine (koja se ukoro završava) i bar dve knjige Siročadi (Jurić & Terra), a onda i posao da se polako privodi kraju (Sam i onaj jedan specijal).
Velike su šanse da ćemo u 2024. kompletirati Siročad.
nenad.nbgd wrote: I samo još pitanje za Nick Raidera. Pre nekoliko godina pokazali ste nam naslovnice koje je Darko Perović nacrtao za knjige. Od svih onih koje smo videli, ostale su samo još dve (#10 & #42). Da li je Darko uradio nove, a ako jeste zašto ih i mi nismo videli? :) :) :)
Ne brini, nacrtao je Darko dosta novih naslovnica tako da s te strane nema nikakvih problema, a uskoro ide i nova knjiga.
I sve okej, ne kukaš, sve što si naveo je točno i potpuno legitimno za pitati.
I mi bismo voljeli da neke stvari još brže idu, ali... Jedno su želje, a drugo realnost pa balansiramo nekako, najbolje što znamo i umijemo...