DodoGeo wrote:Upravo pokusavam naručiti Nathan Never knjigu 75, prvi pokusaj dobio sam istu poruku kao jangija1965 da je narudzba vec placena.
Svi daljnji pokušaji opet izbacuju stranicu za trajni nalog i da se vratim u ducan bez mogucnosti da upisem podatke za placanje.
Trenutno koristim novi komp, na drugom kraju zemlje i drugi isp tako da ne vidim da je problem vezan za ista od nabrojanog vec za banku koja je jedino mjesto da imam problema s placanjem.
edit: Idem kucati uplatnicu na Netbanking jer ovo ne ide nikamo, a vidim da je iz webshopa otislo 15 primjeraka valjda svaki puta kada kliknem kupi prije nego prebaci u banku na krivu stranicu.
Da, svaki pokusaj kupovine i ako ne prodje skine jedan primjerak sa stanja, pa to onda naknadno vratimo.
Ne znam sto je sad bio problem i zasto je tako bilo pri pokusaju i da vam neda ponovo upisati podatke. Mozda da se odlogirate i nakon nekoga vremena pokusate ponovo?
Vidim da su nakon zadnjih prepravaka iskustva bila dobra, zadnja tri dana imamo samo jedan pokusaj koji je prosao tek od treceg pokusaja, dva od drugog pokusaja
a svi ostali su prosli iz prve. Jedino nekima nije dosao mail s racunom pa smo ga naknadno poslali.
Zao mi je, moje iskrene isprike, gledat cemo ponovo i javit se banci u ponedjeljak, pa da vidimo moze li se jos nesto popraviti.
A u nekoj blizoj buducnosti preci cemo na neki novi sustav...