Hm... Neka me neko ispravi ako grijesim. Ovo Libelusovo izdanje je zapravo licencirano od Republike, dakle nisu u pitanju ona prva SBE izdanja tih prica, tj. ona na formatu kao kod Strip agenta. Izdanje od Republike je inace nesto umanjenog formata, a Libelusovo izdanje je jos manje (kao i Zagor, kao i Teks kolor biblioteka, Mister No kolor), ali to nije nikakva steta jer su kod Libelusa, za razliku od italijanskog izdanja, samo manje margine. Drugim rijecima, Libelusovo izdanje je bolje od originalnog!
Meni je taj format pun pogodak, jer ne volim one velike "cigle", kako imam obicaj da nazivam izdanja "punog" A4 formata (recimo VELIKI TEKS od Vc, uzeo sam samo prva 2 broja). Ovo nije pljuvanje po izdavacu, nego zaista ne volim takav format. Takvi stripovi zauzimaju puno mjesta, kojeg ionako ponestaje, a cesto su i neprakticni za rukovanje, odnosno citanje, bar meni...
Pravi SBE "mali" format je najbolji, a ovo od Libelusa (Teks gigant i kolor biblioteka, Zagor, Mister No kolor) najvise je sto mogu da prihvatim.