cladis wrote:Ma nije to Dado nikakvo žvakanje starih tema niti netko zraži da se to ponavlja.Ljudski je tako nabaciti neku želju ili komentar a kome ako ne vama.Sigurno ne preprodavačima.Njima i odgovara da se ne ponavlja evo zadnji primjer nastavak Mhster No kolora u crno bijeloj verziji.Svi oni kojina to ne paše već su se javili jer im lade cijena.Ili ako nije to onda jednostavno nemoj kupovati a one koji to žele pusti da kupuju ono što nisu mogli iz raznih razloga prvi put.Ja svakako hoću
Ma naravno, uvijek smo otvoreni za sve želje, komentare, kritike i pohvale, to je neupitno.
Možda se ovo "prožvakali" malo krivo shvatilo, na tu temu smo stvarno puno toga rekli, pojasnili, i ne znam što bismo drugo mogli dodati, to sam želio reći.
Naravno da se "vani" po forumima, ili nekim postignutim cijenama može stvoriti i kriva slika o količini potražnje nečega, ali činjenice s kojima raspolažemo govore nešto drugo.
No, jasno mi je i to da činjenicama (skoro) nikad nećeš promijeniti mišljenje ljudi. Većina ljudi ne koristi činjenice kako bi formirali mišljenje već koriste vlastito mišljenje kako bi formirali "činjenice".
U našem slučaju ne koristimo se isključivo svojim mišljenjem već raspolažemo s informacijama, brojkama, podacima i svime što može donijeti odluku u jednom ili drugom smijeru.
Tako da od srca želim da se ostvare i tvoje želje i dođeš do svojih primjeraka po najpovoljnijim uvjetima. I sam sam kolekcionar, pa jako dobro znam taj osjećaj kad nešto tražiš a nema ili nema prihvatljivo.