Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Martin Mystère 125 - “STAZE SUDBINE”
Dado A.
#1 Posted : 24. prosinca 2024. 18:53:28(UTC)
Rank: Libellus

Ubrzo bi iz tiskare trebala stići i 125. knjiga redovne biblioteke Martina Mystèrea pod naslovom “STAZE SUDBINE”!

Ideju za ovu napetu epizodu dali su Alessandro i Noemi Maria Degli Occhi, scenarij potpisuje Andrea Pasini, crtački je sve realizirala Lucia Arduini, a autor naslovnice je veliki Giancarlo Alessandrini.

Ova priča u Italiji je objavljena u kolovozu 1997. godine u broju 185 redovne serije, a što se tehničkih detalja tiče sve je uobičajeno: riječ je o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), knjiga ima 96 stranica (c/b; tvrde korice) i naklada je 250 primjeraka.

U središtu radnje ovog je puta tragična smrt Diane i Jave, a što je sve Detektiv Nemogućega spreman učiniti kako bi dobio šansu za novi početak te kakve veze s time ima legendarni heptadekaedar, tajanstveni predmet neizrecivih moći iz praskozorja huritske civilizacije doznat ćete uskoro...

A prijedlog za domaći rad je - “Strava među Sumeranima” (knjiga 82).

Uobičajeno, popis svih naših dosad objavljenih izdanja u 2025. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2652 – i na kraju još samo podatak da će redovna cijena ove knjige biti 21,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 17,52 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 24. prosinca 2024. 18:54:23(UTC)

A evo i nekoliko stranica iznutra:

Delboy
#3 Posted : 24. prosinca 2024. 22:12:40(UTC)
Rank: Nova faca

Znam da je Martin možda i najmanje popularan junak od svih koje izdajete, ali ipak ima nekakvu skromnu publiku koja nestrpljivo čeka svaku sljedeću knjigu.
Sjećam se da ste lani pred kraj godine izbacili 2 ili 3 knjige u kratkom periodu, a od tad skoro godinu dana ništa. Moja novogodišnja želja je da se to više nikad ne ponovi BigGrin
Dado A.
#4 Posted : 26. prosinca 2024. 11:23:36(UTC)

Delboy wrote:
Znam da je Martin možda i najmanje popularan junak od svih koje izdajete, ali ipak ima nekakvu skromnu publiku koja nestrpljivo čeka svaku sljedeću knjigu.
Sjećam se da ste lani pred kraj godine izbacili 2 ili 3 knjige u kratkom periodu, a od tad skoro godinu dana ništa. Moja novogodišnja želja je da se to više nikad ne ponovi BigGrin

I naša, vjeruj mi.Smile
Delboy
#5 Posted : 26. prosinca 2024. 19:30:01(UTC)
Rank: Nova faca

Dado A. wrote:
Delboy wrote:

I naša, vjeruj mi.Smile

Nije ni to loše. Evo, vi ispunite želju meni (a vi to možete), a ja vam garantiram da ću i ja time ispuniti vašu BigGrin

A priznajem da ste najavom 126. knjige na odličnom putu ThumbsUp
Dado A.
#6 Posted : 27. prosinca 2024. 8:24:57(UTC)

Delboy wrote:
Dado A. wrote:
Delboy wrote:

I naša, vjeruj mi.Smile

Nije ni to loše. Evo, vi ispunite želju meni (a vi to možete), a ja vam garantiram da ću i ja time ispuniti vašu BigGrin

A priznajem da ste najavom 126. knjige na odličnom putu ThumbsUp

2025. godina će biti zanimljiva.Smile
Dado R.
#7 Posted : 25. siječnja 2025. 15:59:00(UTC)

Od danas u prodaji! ThumbsUp
Users browsing this topic
Guest (5)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.