mmihoci wrote:Javljam se ovako na Forum jer ili moje e-mail poruke ne dolaze do vas ili ste možda zauzeti pa se ne stignete još na e-mail javljati.
Naime, u zadnja 2 navrata (30.04.2025 i 13.05.2025) kod narudžbe ne dođe mi na e-mail popis knjiga u nardužbi s opisom za plaćanje preko internet bankarstva.
Svejedno sam napravio uplatu i to sve poslao Peri te prekjučer na mail Dado R.-a s tim e-mail problemima.
Kako mi se ni jedan nije javio povratno pa onda vjerojatno je neki od problema oko e-mail, možda jedan od ova dva koje sam gore spomenuo.
Ovako, na prvu, rekao bih da postoji problem kod tvog primanja mailova. Poslao sam dva maila, prvi kao odgovor na tvoj prvi mail, a drugi kad sam provjerio s ovima koji rade web, i proslijedio ti odgovor.
Ako nisi dobio ni jedan od tih mailova, provjeri gdje zapinje, jer mislim da naši mailovi prolaze, nitko se nije trenutačno javljao da nešto ne dobije od nas.
Vjerojatno onda zbog toga nisi primio ni mailove s narudžbama. Molim te javi nam barem ovdje kakva je situacija, je li se popravilo.