Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Mister No 167 – “TERITORIJ JIVARA”
Dado A.
#1 Posted : 21. listopada 2025. 17:30:32(UTC)
Rank: Libellus

Još jedna knjiga redovne serije našega najdražeg pilota - 167. po redu – trebala bi se ubrzo naći u prodaji, a naslov joj je “TERITORIJ JIVARA”!

Scenarist ove uzbudljive priče je naš stari znanac Stefano Marzorati, crtež potpisuje Orestes Suarez, a autor naslovnice je dragi nam prijatelj Roberto Diso!

U Italiji je ova epizoda izvorno objavljena u 321. broju redovnog serijala, u veljači 2002. godine, a tehnički detalji i dalje su nepromijenjeni: format izdanja je klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 96 stranica (c/b; tvrde korice), a naklada je 300 primjeraka.

Što se radnje tiče, Mister No i Kruger ovog će se puta zaputiti u Peru, na opasni teritorij Jivara, kao pratnja profesoru Maldonadu koji pokušava pronaći svoga nestalog kolegu, profesora Pereza...

Kompletan popis svih naših dosad objavljenih izdanja u 2025. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellusforum...aspx?g=posts&t=2652 - te za kraj još samo podatak da će redovna cijena ove knjige biti 21,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 17,52 €.

Bacite pogled:

Dado A.
#2 Posted : 21. listopada 2025. 17:32:20(UTC)

A evo i nekoliko stranica iznutra:

Paulo Adolfo
#3 Posted : 21. listopada 2025. 19:50:42(UTC)
Rank: Često prisutan

Eto i mene nakon sto godina... BigGrin
Sve je ovo mnogo dobro, odlično to ide. Smile
Ipak, možemo li nešto više znati o specijalima? Stvarno ih dugo nema... Makar otprilike da znamo. A kad kažem više, mislim na ovu godinu npr. Možemo li tokom 2025. dobiti jedan specijal, da li se rad na knjizi 5 primiče kraju? Smile
Dado A.
#4 Posted : 22. listopada 2025. 8:31:13(UTC)

Paulo Adolfo wrote:
Eto i mene nakon sto godina... BigGrin
Sve je ovo mnogo dobro, odlično to ide. Smile
Ipak, možemo li nešto više znati o specijalima? Stvarno ih dugo nema... Makar otprilike da znamo. A kad kažem više, mislim na ovu godinu npr. Možemo li tokom 2025. dobiti jedan specijal, da li se rad na knjizi 5 primiče kraju? Smile

Super pitanje, a stvar je zaista vrlo jednostavna.Smile

Naime, Mister No ukupno ima samo 21 specijalni broj, a mi smo ih objavili 5 (1-4 i 21, koji je tada bio nov, aktualan). Dakle, ostalo nam ih je još 16, od kojih - ako se ne varam, ne da mi se sad kopati po popisima - još četiri imaju tekstualni dodatak, a 12 su regularni specijalci. Naravno, ti s tekstualnim dodatkom traže više vremena za pripremu (prijevod, obrada, upis, prijelom...), ali okej, odradi se i to.

Nama je prošle i ove godine fokus bio ponajviše na redovnoj i kolornoj/cb seriji, jer želimo što prije stići do kraja, a specijalce i maxije uvijek smo držali kao nešto što ćemo odraditi začas kad dođu na red. Evo, ako uzmemo u obzir da 12 knjiga redovne serije glatko riješimo za godinu dana, to znači da svih onih 12 specijalaca bez tekstualnog dodatka također možemo riješiti bez ikakvog problema unutar jedne godine. Ona četiri s tekstualnim dodacima uzet će nešto više vremena, ali okej, odradit će se i oni, baš kao i maxi izdanja.Smile

Kako smo s Mister Noovim specijalcima krenuli dosta kasnije u odnosu na redovnu seriju (nikad nismo išli paralelno krnološki), zbilja smo smatrali da je potpuno svejedno izlaze li redovne knjige ili oni, ali okej, ako vi to želite, možemo napraviti i preraspodjelu.BigGrin

Sve u svemu, Mister No se bliži kraju. Još cca. tridesetak knjiga redovne serije, jedna cb biblioteke, osamnaest “ostalih” knjiga (16 specijalaca i 2 maxija) i zaokružili smo sve...Smile
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.