Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages<12
Martin Mystère Kolorna edicija 3
cladis
#21 Posted : 3. kolovoza 2026. 17:31:58(UTC)
Rank: Često prisutan

Koliko je meni poznato , a to i prakticiram , dogovorim rezervaciju za neku ediciju .Tako sam i za ovog MM kolor.
Koliko vidim to se brzo rasproda a je nemam vremena visiti na forumu ujutro i na večer da bih na vrijeme saznao kad je šta pušteno u prodaju.
Ovako ako fulam , naš Pero pošalje moj primjerak i to je to.
Što se ostalih izdanja tiče mislim da nije potrebno jer se sve može naći u dužem vremenu nako puštanja u prodaju.
Ovo da ne treba povećati tiraž ako ima više zainteresiranih smatram sebičnim činon.
Za Libellus znam već dosta godina ali sam isto tako nekad bio ne informiran.
Mislim da sam za njih krvi puta čuo ili vidio reklame za Tex brojeve na nekim kiosk izdanjima od VG-a
E tada je već bilo kasno za neka od izdanja i tih 20% popusta.
Sve sam to uz puno muke i novaca nabavio npr.Magični br.1 154 eura
Zagor br.23 752 kn itd.
Želim reći možda netko sada prolazi kroz upoznavanje sa LL stripovima i zašto mu ne omogućiti da nabavi nešto što želi.
Zato velim - sebičnost je velika mana čovijeka -
Ako LL ima interes da poveća tiraž ja sam za iako imam MM 1-4
Te sva DD kolirce dosad izašle.
CB na prodaju
Cijene su takve kakve su meni su kao kupcu velike a LL kao prodavcu male i to će biti tako.
Ja kupim odmah što mogu a ostalo čekam svojih 5 min . Na akcijskim cijenama.
Ono što se meni nikako ne sviđa kao kupcu koji želi imati npr.Texa po redu je ponavljanje u bližoj budućnosti koloraca u cb redovnoj seriji kao npr. Zločin na zaleđenom jezeru i još par njih.
Imam ih ali ....mislim da je to nepotrebno.
Znam da LL želi u nekoj budućnosti sve objaviti ali to ne mora biti nužno svd u redovnoj cb verziji🤗
CheddarBob
#22 Posted : 3. kolovoza 2026. 19:05:45(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
cladis wrote:
Ono što se meni nikako ne sviđa kao kupcu koji želi imati npr.Texa po redu je ponavljanje u bližoj budućnosti koloraca u cb redovnoj seriji kao npr. Zločin na zaleđenom jezeru i još par njih.
Znam da LL želi u nekoj budućnosti sve objaviti ali to ne mora biti nužno svd u redovnoj cb verziji🤗

Zakej?

Kad su krenuli s tim c/b, odlučio sam staviti kolor biblioteku na bubanj. Ne bi mi bilo drago da ne dočekamo te najbolje epizode u izvornom obliku - super je da imamo izbor.

Isto vrijedi i za Zagora. Nakon 12 godina redovitog skupljanja, počeo sam praktički skupljati ispočetka.
SZOCK
cladis
#23 Posted : 3. kolovoza 2026. 23:19:17(UTC)
Rank: Često prisutan

CheddarBob wrote:
cladis wrote:

Zakej?

Kad su krenuli s tim c/b, odlučio sam staviti kolor biblioteku na bubanj. Ne bi mi bilo drago da ne dočekamo te najbolje epizode u izvornom obliku - super je da imamo izbor.

Isto vrijedi i za Zagora. Nakon 12 godina redovitog skupljanja, počeo sam praktički skupljati ispočetka.

Ma ja ti boju obožavam , žao mi ih prodati osim onih prvih desetak koji su smor za čitanje
Users browsing this topic
Guest (4)
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.