Rank: Ponekad navratiJoined: 17.10.2011.(UTC) Posts: 201 Location: Novi Sad
|
Dado A. wrote:Jerry Krause wrote:danant wrote:kico wrote:Ozbiljno pitanje:
Imaju li kratke Neverove priče ikakve veze sa kontinuitetom u Nathanovom svijetu??? Ja mislim da Kićo pita za kratke priče NN tipa "Mjesec", "Jakuze"... zato i ja postavljam pitanje: Da li će u LL izbaciti knjigu u kojoj će biti objedinjene sve kratke priče (tipa Mjesec, Rat sa Jakuzama, Ratne igre, Talia, Ples plavih svjetlosti, Kolonije, Zemlja, Dvoboj, Avantura u vlaku). Ove kratke pričice su se mogle i ubaciti i u regularne knjige NN-a kada na njih dođe red. Npr. ako gledamo hronološki i politiku LIb-a, "Mjesec" bi trebalo da se nađe u predstojećoj knjizi 3. Već se davno prije spominjalo da će se ove kratke priče objediniti u ediciji Superbook kad Libellus ispuca epizode s Marti Misterijom. To bi sad mogle i Dade potvrditi. Naravno da cemo objaviti te kratke NN price, s tim da se treba imati u vidu da je neke od njih crtao Castellini i da jos uvijek nismo sigurni hocemo li i za njih dobiti prava. Inace, te kratke price su prakticki nebitne za kronologiju serijala (“Broj Nula” je interesantan jer je rijec o samome pocetku serijala i zato smo ga i objavili u nasoj knjizi broj 1), no kakvi bismo mi to Nathanovci bili kad i njih ne bismo objavili?! Uglavnom, bas u dogovoru sa Serrom pripremamo taj SB 10 i siguran sam da ce i u ovom slucaju svi Nathanovci doci na svoje. Bravo, Bravo to sam hteo da čujem! SuperBook 10 - Natan Never God bless the Dado'n'Dado and Serra!
|