Rank: Ponekad navratiJoined: 15.7.2011.(UTC) Posts: 117
|
Kupio i pročitao cijeli serijal, i imam neke nedoumice. Negdje u 3. epizodi Matilde je navodno ubila generala orsinija. Spominjem navodno, zato što s ekroz iduće epizode insinuira da je netko naknadno zatukao tog generala. I to nije razjašnjeno do samog kraja serijala??
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
Novikorisnik wrote:Kupio i pročitao cijeli serijal, i imam neke nedoumice. Negdje u 3. epizodi Matilde je navodno ubila generala orsinija. Spominjem navodno, zato što s ekroz iduće epizode insinuira da je netko naknadno zatukao tog generala. I to nije razjašnjeno do samog kraja serijala?? Sugeriram da jos jednom procitas 3. epizodu i da posebno obratis pozornost na stranice 75-77. Tada ce ti sve biti jasno, a ja necu zbog ostalih citatelja dalje spojlati.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
A ako i nakon toga budes u nedoumici baci pogled na 7. epizodu i dijalog izmedju Uga i Marina na stranicama 36-40. Uglavnom, nakon toga vise ne bi smjelo biti nedoumica.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.7.2011.(UTC) Posts: 117
|
Oh sumnjao sam ja, ali s obzirom da postojale samo indicije, možda sam očekivao da se krivac outa iz ormara
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.