Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

5 Pages<1234>»
Nathan Never 3
Dok Lester
#21 Posted : 10. prosinca 2011. 18:37:05(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
S ritmom od 2 ''stare'' knjige godišnje, do tog ćemo doći tek za deset godina, pa ne znam kako bi ti netko mogao dati bilo kakav suvisao odgovor Wink Wink Wink
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
bubo
#22 Posted : 10. prosinca 2011. 20:39:46(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dok Lester wrote:
S ritmom od 2 ''stare'' knjige godišnje, do tog ćemo doći tek za deset godina, pa ne znam kako bi ti netko mogao dati bilo kakav suvisao odgovor Wink Wink Wink

kakve 2 knjige godišnje,kad se ispucaju neka izdanja (magični,almanasi i sl) ima da ovo ide bar 4 knjige godišnje ...
Tex Willer
#23 Posted : 10. prosinca 2011. 21:08:12(UTC)

Man
bubo wrote:
Dok Lester wrote:

kakve 2 knjige godišnje,kad se ispucaju neka izdanja (magični,almanasi i sl) ima da ovo ide bar 4 knjige godišnje ...

Jok, ti termini su rezervisani za Texa i NickaFlapper
bubo
#24 Posted : 10. prosinca 2011. 22:19:48(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
bubo wrote:
Dok Lester wrote:

Jok, ti termini su rezervisani za Texa i NickaFlapper

mislim da se mnoooggggggggoooooooo varašFlapper Flapper Flapper Flapper Flapper
Dado R.
#25 Posted : 10. prosinca 2011. 22:39:51(UTC)
Rank: Libellus

kresha wrote:
Poštovanje! :)
Postavio sam pitanje na jednom topicu, ali je nestalo (barem ja ne mogu da ga vidim), te da ponovim:
Da li će Libellus, kad jednom budu došle na red, reprintovati i epizode 63 nadalje? :)

Mislim da smo to vec jednom odgovorili. Ne mislimo raditi reprinte nikakvih izdanja, pa tako ni Nathana.
Onaj tko zeli knjige od 63 pa na dalje, mogao ih je donedavno kupiti, ustvari, ako sam dobro vidio, moze ih jos uvijek kupiti
u nekim prodajnim mjestima po regularnim cijenama.
Kit Carson
#26 Posted : 10. prosinca 2011. 22:58:29(UTC)

Man
Dado R. wrote:

Mislim da smo to vec jednom odgovorili. Ne mislimo raditi reprinte nikakvih izdanja, pa tako ni Nathana.
Onaj tko zeli knjige od 63 pa na dalje, mogao ih je donedavno kupiti, ustvari, ako sam dobro vidio, moze ih jos uvijek kupiti

Opet?!Devil
Laugh Laugh Laugh Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
zeljko
#27 Posted : 11. prosinca 2011. 0:12:37(UTC)
Rank: Ponekad navrati

vs wrote:

Iskreno, bas zavidim svima vama koji nikad niste citali ove price...Smile

istina brate, ove dvi zadnje iz ove knjige i crni monolit su mi najdraze od nathana... obozavan ovu raniju fazu kad je nathan bia u djiru blade runnera, a ne posli ona fantasy sranja s tehnodroidima, nije ni cudo sta su ga ukinili u ludensu kad su dosle te epizode, hahahahahah

fala bogu da su nakon stotke to rijesili, odjebali fantasy i vratili se na cisti sf Cool

pa normala... prvo su išli na sigurno i provjereno
pa kad su stali na noge počeli su fantazirati
pa su se opet vratili korijenima

normalni proces za svaku vrstu stvaralaštva
Dado R.
#28 Posted : 11. prosinca 2011. 0:57:09(UTC)

Kit Carson wrote:
Dado R. wrote:

Opet?!Devil
Laugh Laugh Laugh Flapper

Ne mislim cesto, ali kad mislim, mislim...BigGrin BigGrin
kresha
#29 Posted : 11. prosinca 2011. 1:31:42(UTC)
Rank: Nova faca

Dado R. wrote:
kresha wrote:
Poštovanje! :)
Postavio sam pitanje na jednom topicu, ali je nestalo (barem ja ne mogu da ga vidim), te da ponovim:
Da li će Libellus, kad jednom budu došle na red, reprintovati i epizode 63 nadalje? :)

Recite mi, molim Vas, gde tačno, jerbo ja nisam uspeo da nađem. :)
Dado R.
#30 Posted : 11. prosinca 2011. 1:38:39(UTC)

Evo recimo vidim da kod Darkwooda na web stranici pise da ima, samo knjige 25 nema, ostale ima, doduse manje od 10 kom ali ima...

http://www.darkwood.co.r...amp;term=&no=#cxList
Dado R.
#31 Posted : 11. prosinca 2011. 1:48:29(UTC)

A evo recimo striparnica Babilon nema 22-24 brojeve, ali ima broj 25 kojeg nema u Darkwoodu, tako da se moze i iskombinirati.
Evo to sam nasao u 5 minuta pretrage a vjerojatno ima jos ponegdje...

I pricamo o izdanjima koja su objavljena prije nesto vise od 4 godine, a jos uvijek ih se moze naci poneki komad u regularnoj prodaji.
Tako da svaka prica o reprintima bilo kada je iluzija. Nazalost, cinjenice govore tako.
Tex Willer
#32 Posted : 11. prosinca 2011. 2:45:56(UTC)

Man
bubo wrote:

mislim da se mnoooggggggggoooooooo varašFlapper Flapper Flapper Flapper Flapper

Znaci samo za TexaCrying
A steta za Nicka, on mi je odmah uz TexaCrying Flapper
kresha
#33 Posted : 11. prosinca 2011. 11:49:32(UTC)

Dado R. wrote:
Evo recimo vidim da kod Darkwooda na web stranici pise da ima, samo knjige 25 nema, ostale ima, doduse manje od 10 kom ali ima...

To što piše na netu je jednu, ali stvarno stanje magacina je skroz drugo - nema tih prvih knjiga. :)
vs
#34 Posted : 11. prosinca 2011. 14:21:22(UTC)

zeljko wrote:
vs wrote:

istina brate, ove dvi zadnje iz ove knjige i crni monolit su mi najdraze od nathana... obozavan ovu raniju fazu kad je nathan bia u djiru blade runnera, a ne posli ona fantasy sranja s tehnodroidima, nije ni cudo sta su ga ukinili u ludensu kad su dosle te epizode, hahahahahah

fala bogu da su nakon stotke to rijesili, odjebali fantasy i vratili se na cisti sf Cool

ne mislin da su oni ciljano tako postupili, jednostavno scenaristi vole fantasy pa su vodili u ton smjeru dok su imali ideju, cini mi se da su vidili da se vrte u krug s pricon a vjerovatno je prodaja padala jer ne virujen da bi odjebali tehnodroide tek tako radi nekog povratka korijenima...

a i dio problema je u meni, preziren fantasy a volin sf....Smile

ima puno ljudi sta voli taj dio sa tehnodroidima, znan da ima masu ekipe sta svrsava na prva tri giganta, meni su bezveze, dobar crtez al prica me satrala, dok mi je cetvrti gigant ludilo, prakticki se nadovezuje na ovu knjigu 3..
Dado R.
#35 Posted : 11. prosinca 2011. 16:30:31(UTC)

kresha wrote:
Dado R. wrote:

To što piše na netu je jednu, ali stvarno stanje magacina je skroz drugo - nema tih prvih knjiga. :)

E to ne znam je li azurirano ili ne, ali znam da sam vidio u ponudi... Ali mislim da je kod Babilona azurirano, pa ima bar ona knjiga 25.
Svejedno, 4 godine se te knjige prodaju, a naklada je 500 komada i to je po meni, vise nego dovoljno dugo da mnogi nabave svoje primjerke.
Naravno, uvijek se moze pojaviti netko novi, no uvijek ce postojati neki nacin kako doci do tih knjiga, na aukcijama i slicno.

Jerry Krause
#36 Posted : 11. prosinca 2011. 23:08:40(UTC)

Man
vs wrote:
zeljko wrote:
vs wrote:

ne mislin da su oni ciljano tako postupili, jednostavno scenaristi vole fantasy pa su vodili u ton smjeru dok su imali ideju, cini mi se da su vidili da se vrte u krug s pricon a vjerovatno je prodaja padala jer ne virujen da bi odjebali tehnodroide tek tako radi nekog povratka korijenima...

a i dio problema je u meni, preziren fantasy a volin sf....Smile

ima puno ljudi sta voli taj dio sa tehnodroidima, znan da ima masu ekipe sta svrsava na prva tri giganta, meni su bezveze, dobar crtez al prica me satrala, dok mi je cetvrti gigant ludilo, prakticki se nadovezuje na ovu knjigu 3..

Mislim da ti spadaš u onih 1% ljudi kojima se ne sviđa Serrina trilogija, ali dobro, svatko ima svoj ukus. I sigurno da pad prodaje nije razlog što su završili sagu o tehnodroidima. Serra je već od početka serijala vukao laganu nit o Bratstvu sjene koje je kulmuniralo s onom dvodijelnom epizodom i G1 koji su gotovo istovremeno izašli u Italiji. Poslije je tu sagu morao završiti s još 2 giganta i u njegovim predgovorima se vidjelo da je jedva to stigao završiti.
Znači, desio se jednostavni nedostatak ideje kod Serre i on je nakon #47 napisao još samo 3-4 epizode i prepusto staff mlađoj gardi predvođenoj s Viettijem koji je serijal opet okrenuo u drugi smijer. Kako god okreneš, meni je svako razdoblje u serijalu odlično, a već sad ove najnovije epizode nagovješćavaju uskoro veliki spektakl.
DeeCay
#37 Posted : 12. prosinca 2011. 16:49:29(UTC)

Dado R. wrote:
Onaj tko zeli knjige od 63 pa na dalje, mogao ih je donedavno kupiti, ustvari, ako sam dobro vidio, moze ih jos uvijek kupiti u nekim prodajnim mjestima po regularnim cijenama.

A može ih i kupiti na aukcijama na s.com po neregularnim cijenama (kolko daš)...Smile
Ili ako se kreshi smilujete pa napravite jedan akcijski paket sa svim skoro pa nestalim Nathanima!Smile

Mislio sam da su dosad već prodani svi ti prvi brojevi od svih edicija, ali ipak su još u opticaju.
DeeCay
#38 Posted : 12. prosinca 2011. 16:55:06(UTC)

vs wrote:

Većinom je Medda gurao te stvari, a i mislim da se ispucao u drugom serijalu Legs Weaver, čak je jednom spomenuo da je jednom napravio čisti fantasy Legs za kojeg je imao daljnje planove, no bio je to veliki flop! Očito ima puno ljudi koji misle ko ti za fantasy.

A i tehnodroidi i putovanje kroz vrijeme i Star Trek su temelji popularnog SF-a, pa ti opet ne valja. Nešto si zahtjevna mušterija...BigGrin
vs
#39 Posted : 12. prosinca 2011. 17:41:33(UTC)

DeeCay wrote:
vs wrote:

Većinom je Medda gurao te stvari, a i mislim da se ispucao u drugom serijalu Legs Weaver, čak je jednom spomenuo da je jednom napravio čisti fantasy Legs za kojeg je imao daljnje planove, no bio je to veliki flop! Očito ima puno ljudi koji misle ko ti za fantasy.

A i tehnodroidi i putovanje kroz vrijeme i Star Trek su temelji popularnog SF-a, pa ti opet ne valja. Nešto si zahtjevna mušterija...BigGrin

a jebiga, ne volin ni star trek ni star wars ni prstenoveBigGrin.. volin blade runnera, gattacu, terminatora, minority report i taj djir...

kad vidin tehnodroide s onin rogovima na glavi, samo pocnen kolutat ocima, a tek oni stari japanci sta lete po metra od zemlje ka yoda, hahahaha

kazes medda upira tehnodroide, cudno, njegove epizode su mi inace ok, mislia san da je to serrino maslo i bas san pogleda jucer tvoju recenziju giganata i ocjene ispod, dobro je jerry krause gori napisa, ima 1% ljudi sta ne vole gigante 1-3, ja i jos jedan lik, hahahaha
mada su mi prva tri giganta cvijece nasuprot 5,7,8 i 9.. ti su mi bili jos dosadniji
Nostromo Zarkoff
#40 Posted : 15. prosinca 2011. 20:07:06(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Adje, baš mi je drago da je izabrana "moja" naslovnica, odlična je, super atmosfera vlada. Inače ove Nathane prve uzimam obavezno, a mislim da su puno pogriješili kasnije sa tom nn sagom i pustim izdanjima agencija alfa, almanah, specijal, maxi, gigant...to je previše, bilo bi bolje sve u jedno izdanje, al kako triba.
Users browsing this topic
Guest (2)
5 Pages<1234>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.