DeeCay wrote:vs wrote:ne mislin da su oni ciljano tako postupili, jednostavno scenaristi vole fantasy pa su vodili u ton smjeru dok su imali ideju, cini mi se da su vidili da se vrte u krug s pricon a vjerovatno je prodaja padala jer ne virujen da bi odjebali tehnodroide tek tako radi nekog povratka korijenima...
Većinom je Medda gurao te stvari, a i mislim da se ispucao u drugom serijalu Legs Weaver, čak je jednom spomenuo da je jednom napravio čisti fantasy Legs za kojeg je imao daljnje planove, no bio je to veliki flop! Očito ima puno ljudi koji misle ko ti za fantasy.
A i tehnodroidi i putovanje kroz vrijeme i Star Trek su temelji popularnog SF-a, pa ti opet ne valja. Nešto si zahtjevna mušterija...
a jebiga, ne volin ni star trek ni star wars ni prstenove
.. volin blade runnera, gattacu, terminatora, minority report i taj djir...
kad vidin tehnodroide s onin rogovima na glavi, samo pocnen kolutat ocima, a tek oni stari japanci sta lete po metra od zemlje ka yoda, hahahaha
kazes medda upira tehnodroide, cudno, njegove epizode su mi inace ok, mislia san da je to serrino maslo i bas san pogleda jucer tvoju recenziju giganata i ocjene ispod, dobro je jerry krause gori napisa, ima 1% ljudi sta ne vole gigante 1-3, ja i jos jedan lik, hahahaha
mada su mi prva tri giganta cvijece nasuprot 5,7,8 i 9.. ti su mi bili jos dosadniji