AKCIJA ZA KRAJ GODINE!Staroj godini brojimo zadnje dane! Nova se sprema, a Božić je pred vratima. Vrijeme je za popust! Od 21.12. do 31.12.2011. popust u Babilonu na sva strip izdanja je 10%, osim na stripove koji su već na akciji (Konan, Yu Tarzan, nova Libellusova izdanja, ...) i stripove Vedisa i Phoenix Pressa koji su ovom prigodom na popustu 15%.
Pokušali smo organizirati i veći popust u suradnji s našim partnerima izdavačima stripova, ali nije išlo. Na naš mail s molbom da sudjeluju u akciji u kojoj mi dajemo 10%, a oni još 5% ili 10% ako mogu, odgovor smo dobili od 3 partnera. Jedan je odgovorio negativno, dvojica su pristala na suradnju u akciji (Vedis i Phoenix Press sudjeluju s dodatnih 5%), a ostali se još nisu javili.
Kako je vrijeme na izmaku, mi krećemo s akcijom, a ako se netko od izdavača stripova predomisli ili naknadno uključi u akciju, zajedno ćemo se veseliti.
Hvala svima koji ste podržali Babilon u ovoj godini i izabrali ga za svoju kupovinu stripova. Bez vas ne bi bilo ni nas. Poznato je da dajemo popust na prvu kupovinu putem web shopa, da stimuliramo kuce dodatnim popustima na idućoj kupovini, te da imamo i godišnje popuste kao nagrade za vjernost. Više o tome pročitajte pod
BABILON KLUB: http://www.babilon-strip.com/in...;view=article&id=124Na stripovima su istaknute pune cijene, a kad ih ubacite u košaricu i napravite narudžbu mi ćemo ih za vrijeme ove akcije umanjiti za 10 ili 15%, zavisno o stripu i poslati ponudu vama na uvid. Nakon toga možete potvrditi narudžbu ili odustati.
Ako plaćate karticom putem našeg web shopa (Amex, Diners, MasterCard, Visa) u ovoj akciji imate odgodu plaćanja 30 dana.Kako je kraj godine i kako ste se vjerojatno već istrošili ne samo za stripove, već i za druge životne potrebe, ovaj popust je fleksibilan. Možete ga ostvariti na 3 načina:
1. Naručite odmah, platite odmah i mi šaljemo stripove odmah.
2. Naručite sada, platite do 31.01.2012. i mi po uplati šaljemo stripove.
3. Naručite sada samo kod za popust (14-znamenkasta šifra), a narudžbu napravite kad budete imali vremena, najkasnije do 31.01.2012.
Napomena: Akcija traje od 21.12. - 31.12.2011. i narudžbe za stripove i kodove za popust se mogu napraviti samo u tom periodu. Ako ste naručili samo kod, onda narudžbu s popustom možete napraviti do 31.01.2012.Naručiti možete putem web shopa, mailom ili telefonom:
www.babilon-strip.cominfo@babilon-strip.com 098-776-766
031-627-124 (privremeni broj dok ne dobijemo stari nazad)
Želimo da lijepo provedete nadolazeće blagdane uz puno dobrih želja, zdravlja sreće i veselja, te puuuuno dobrih stripova!
Pozdrav iz Babilona! www.babilon-strip.com