Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
Što naravno nema nikakve veze sa SB 9 ali baš je kul
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
unda da zakljucimo: najbolji lms/zs bili su oni s glavnim junakom na 39 stranica mislim da je to rekord, jedan zagor s tako malim brojem stranica. Nice view from hell.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
Renky wrote:Što naravno nema nikakve veze sa SB 9 ali baš je kul ima! promoviramo stripove na malo stranica, bas kakvi i jesu u SB!! Nice view from hell.
|
|
|
|
|
Curumo wrote:unda da zakljucimo: najbolji lms/zs bili su oni s glavnim junakom na 39 stranica mislim da je to rekord, jedan zagor s tako malim brojem stranica. Zašto su napustili tu krasnu ideju o broju stranica za Zagora?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 20.9.2011.(UTC) Posts: 45
|
Curumo wrote:apsolutno. jebate pas, tek sad vidin da je spomenut i stripčina od Žistisa, i to u istoj ekipi s onim šniclom. nevjerojatni su ovi bonellijevi neukusci iako su i bonellijevi dodaci katkad bili daleko bolji od glavnog stipa, sjetimo se samo trapera kerija, srecom dostupna u izdanju PP-a danas, kad vec nije LB. Zato bi i bila ova supershit biblioteka, za svakog ponešto. Zamisli, svi sporedni junaci lišeni nerijetko dosadnih primarnih junaka. Nekako imam osjećaj da bi bila popularnija možda i od Zagora.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Dado A. wrote:Do kraja godine idemo ubrzanim ritmom tako da svakih 7 dana mozete ocekivati nove najave. Proslo tjedan dana a kod nas u Srbiji vec cela nedelja, znaci vreme je za najave
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
Tex Willer wrote:Dado A. wrote:Do kraja godine idemo ubrzanim ritmom tako da svakih 7 dana mozete ocekivati nove najave. Proslo tjedan dana a kod nas u Srbiji vec cela nedelja, znaci vreme je za najave Vidis, to si dobro primetio. Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Kit Carson wrote:Tex Willer wrote:Dado A. wrote:Do kraja godine idemo ubrzanim ritmom tako da svakih 7 dana mozete ocekivati nove najave. Proslo tjedan dana a kod nas u Srbiji vec cela nedelja, znaci vreme je za najave Vidis, to si dobro primetio. Proslo 8 dana od prehodne najave, sutra je deveti
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 4 Location: Trau/Zagabria
|
9.12. je doš'o i proš'o. Di je zapelo? I ona dva redovna i Nathan i još štošta šta je tribalo bit vanka do 25.12.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 4 Location: Trau/Zagabria
|
Oooo! Hvaaala i sve najbolje vam želim i u Novoj godini!
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 13.12.2011.(UTC) Posts: 7 Location: Zagreb
|
Vidim da neki ovdje vrijeđaju meni nekad jako drage Nepoznatog konjanika i dr. Pravednog (Justicea), zahvaljujući kojem sam prvi put čuo za SZO (WHO), a sve čekam kad će netko po zlu spomenuti Karabinu Slima i Tajanstvenog Alana. Imajte milosti prema lijepim uspomenama i stripovima koji su meni tada, a mislim da bi to i danas vrijedilo, bili draži od Marka.
|
|
|
|
Rank: Inventar forumaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 2,226 Location: Hrvatska
|
MARTIN MYSTERE SUPER BOOK 9: Tajna Wilhelma Tella i druge pričeLibellusAkcijska cijena do 26.2.2012. = 75,00 knViše informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/in...virtuemart&Itemid=53Pozdrav iz Babilona! www.babilon-strip.com
|
|
|
|
|
Postoji li ikakva, barem mala, mogućnost da se u SB Biblioteku uguraju one četiri epizode Dylan Doga šta ih je Ludens priskočio..? Vjerovatno je ovo suludo pitanje, al zadnjih dana sam zatrpan slaganjem i preslagivanjem pa nemam nešto puno vrimena, al brate ona Dnevnikova kolekcija mi strši za nevirovat. Sad, jedan mali mig ( . ) i prodajem to! :)
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 20.9.2011.(UTC) Posts: 45
|
hehe, kico, dobra! Malo da dečkima zadaš nove glavobolje, mislim da su se dosta napatili s catellinijevim naslovnicama, pa da sad ponovno krenu s njegovim epizodama na DD-u...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Preskoceni DD u SB biblioteku? Suludo pitanje! Sorry. Sorry samo sam pitao.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.