Tex Willer wrote:King Warrior wrote:Ja bih volio da krenu sto prije sa Texovim najboljim epizodama u crno-bijelom.
To bih kupovao, bez obzira na tempo.
Te epizode u boji necu uzimati.
I ja bih, ali prvo da se ispucaju neobjavljene.
A ove u boji, iako mi nije drago sto se prekida hronologija, moram da uzimam zato sto je to Tex
Meni se sviđa Libellusova politika oko Texa.
Prvo idu one neobjavljene kako ti kažeš, a onda ostatak.
Kolor mi je nebitan, pogotovo ako će izaći jednog dana u cb...
Jedino zbog čega bi se najeo kamenja bila bi eventualna odluka da ipak ne objavljuju epizode koje su na ovim prostorima već objavljene... Po mom skromnom mišljenju bila bi to ooogromna šteta, ako ne zbog toga što kolekcija Tex LL ne bi bila "potpuna", onda sigurno iz razloga što među tim epizodama ima dosta genijalnih, pa bi bila šteta da ne budu objavljene u LL formatu, zar ne?
+ ako slažete Tex knjige kao ja tj. po godini iz koje dotične epizode datiraju (prava kronologija), tako nastaju rupe u datumu...
E i nemojte krivo shvatiti, nije da je ne vjerujem Libellusu po pitanju izdavanja, naprotiv, ali budući da su oni začetnici jedne nove generacije nazovimo ih "izdavača od riječi", nije teško shvatiti da iz iskustva s drugim izdavačima nemamo pozitivan primjer, pa smo skeptični dok ne vidimo... Dakle, ovo je zapravo premijera pravog strip izdavaštva!
Inače, ovo ne govorim samo u svoje ime, no nekima se neda registrirati i polemizirati!
E i da, nismo podvojena ličnost, jel tako?
Je, tako je! Mogli bi pogledati sada topic s najavama!
Mogli bi! Ajmo!
Ajd!