Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<910111213>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#201 Posted : 8. siječnja 2012. 22:05:52(UTC)
Rank: Ovisnik

war horse od spielberga...

meni je bia dosadan, ima par dobrih momenata, al je prepatetičan i predugo traje
fotografija i muzika su genijalni
kico
#202 Posted : 9. siječnja 2012. 12:56:43(UTC)
Rank: Često prisutan

al je već doša torrent il si war horse gleda u kinu...?
vs
#203 Posted : 9. siječnja 2012. 14:24:24(UTC)

kico wrote:

izaša je dvd screener, u kina dolazi 12.01..
izaša ti je i R5 dvdrip od Tinker, tailor, soldier, spy... nisan ga još stiga pogledat
kico
#204 Posted : 9. siječnja 2012. 19:34:23(UTC)

vs wrote:
kico wrote:

izaša je dvd screener, u kina dolazi 12.01..
izaša ti je i R5 dvdrip od Tinker, tailor, soldier, spy... nisan ga još stiga pogledat

Vidio.
Skidam večeras! Smile
brko17
#205 Posted : 9. siječnja 2012. 19:36:55(UTC)
Rank: Nova faca

Meni je recimo WAR HORSE, pogledao sam ga jutros, bio sasvim solidan. Tih vise od 2 h filma su mi prohujala
vs
#206 Posted : 9. siječnja 2012. 23:39:10(UTC)

svidia mi se, pogotovo fotografija, rezija i gluma... ne znan kad san zadnji put gleda toliko dobro odglumljenih uloga...
film je sporijeg tempa, nelinearne naracije, neki odnosi i sudbine likova su samo natuknuti, tako da ga ne bi preporucia onima koji vole da in je na kraju sve nacrtano

pretpostavljan da ce se ovaj film svidit onima kojima se svidila syriana ili the good sheperd, a oni koji ocekuju i vise vole spijune a la james bonda ili jason bourne slobodno ga mogu preskocit.... jer mislin da ce in TTSS izgledat ko da hrpa ljudi stoji po sobama i samo nesto pricaju, hahahahahahh
feniks
#207 Posted : 10. siječnja 2012. 19:30:54(UTC)

Man
Pogledao Srecna nova godina Doh

Ocjean od 1/10 JEDAN
vs
#208 Posted : 10. siječnja 2012. 22:56:44(UTC)

feniks wrote:
Pogledao Srecna nova godina Doh

Ocjean od 1/10 JEDAN

pa ako si to odradia u ugodnon ženskom društvu, možeš izvuć "naknadu" za pretrpljenu duševnu bolWink BigGrin
vs
#209 Posted : 10. siječnja 2012. 23:04:20(UTC)

ovo mora dobit oscara za najbolji scenarij ove i iduće godine... i najbolju glumu ikadLOL LOL LOL

dragi Michael Brandte, redatelju i scenaristu ovog filma... šta te otac nije izdrkaLOL
a još luđi je onaj koji je ovo financira...

film morate pogledat, nasmijat će vas više nego pola komedija zajedno... majke miLOL
kico
#210 Posted : 11. siječnja 2012. 10:00:26(UTC)

Pogleda Real Steel (2011)

zabava za celu porodicu (6/10)
vs
#211 Posted : 11. siječnja 2012. 11:31:21(UTC)

kico wrote:
Pogleda Real Steel (2011)

zabava za celu porodicu (6/10)

istina, ovi film je ka rocky s robotima, al za dicu
vs
#212 Posted : 11. siječnja 2012. 12:05:26(UTC)

ovo morate OBAVEZNO pogledat...odličan dokumentarac..

kad malo zaboraviš dokle ljudska okrutnost prema životinjama seže, uvik se nađe neki "znanstvenik" da te demantira...ovi su uspili izmučit bidnu beštiju i na psihološkom nivou
prvo san se zgraža koliki su idioti svi ovi uključeni u taj projekt i bilo me sram šta san propadnik iste rase... al na kraju se pojavi par osoba koji ti donekle vrate vjeru u ljude

jednostavno ne mogu virovat da nekome padne na pamet čimpanzu naučit znakovni govor, odgajat ko ljudsko dite i od rođenja držat u samo ljudskon okruženju... i onda ga bacit u kavez kad shvate da je to ipak životinja i da su se malo precijeniliCrying

na kraju je humanija osoba ispa doktor koji koristi životinje za testiranje lijekova nego ono đubre šta je pokrenilo "projekt nim"...

dok san gleda, u glavi su mi odzvanjali stihovi daleke obale:

... jer ljudi su pokvarena rasa,
prljava i zla i ko' ljude sluša
taj uvijek nastrada...
feniks
#213 Posted : 13. siječnja 2012. 2:26:11(UTC)

Man
vs wrote:
pogleda san fincherov dragon tattoo...

nisan cita knjige, (niti namjeravan,hahahah), al san pogleda sva tri svedska filma... prvi mi je bia dobar do pola, a druga dva dosadni..

a remake.... a ono.. iako se vidi fincherova ruka, vidi se da je ima u scenariju jedan solidan lik, jedan prejeben lik i prosjecan who dunnit triler.

fincher mi je jedan od najdrazih rezisera, svojedobno i najdrazi... al ovo je korporacijiski film... moze on srat sta oce, al ovo je odradia priko kurca.... iako se potrudia u odredjenin segmentima.. i tocno se vidi u filmu di je matematika a di je radia s gušton...

vidi se da je film samo pozadina za njegovu i rooney marinu inkarnaciju lisbeth salander...

mara jebeno rastura.... ona je za ovi film ka sta je ledger u batmanu... sve je to lipo šareno, al samo cekas da se oni pojave u kadru... svaka cast noomi rapace za svedsku verziju, al mara je ovu ulogu rasturila... zenska je jebeno nevjerovatna ko lisbeth... kako je film teka, samo san nju dozivljava, malo mi je bila hladna kuja, pa san navija za nju, pa mi je bilo žaj, pa san se prakticki zaljubia u nju, pa je poludila, pa san tija da ubije nekog....
a sve to prenese s minimalnon mimikon lica i prakticki bez teksta, sve to joj se ocrta u ocima...kad zapriti nekon u filmu, jebeno se useres i tu publici, hahahahahah

jednostavno je genijalno odglumila... a fincher ju je jebeno provoza kroz sve te stadije lika..

steta sta je ostatak filma samo školski odradjen iako mislin da bi i tu fincher zagriza, al cini mi se da jednostavno nije ima s cin radit, sve je vec vidjeno i samim time dosadno u ovakvon tipu filma...

pa jebemu mater, cak je i glavni negativac dosadan lik... i kad mu pokazu dobro opremljeni torture room ne postane zanimljiviji.. cak mi nije bilo napeto ni saznat zasto sve to radi... a film je vecin dijelon baziran na hvatanje te osobe... toliko o kvaliteti price

najgore mi je sta mi se cini da je fincher u nedostatku inspiracije upalija autopilot i ovi film napravia u maniri "all president's men"-a... koji mu je bia predlozak za social network i vecinu zodiaca... ko da mu je zanimljivije natrpat film sa milijun detalja i pokusat to prenit gledatelju sta shvatljivije u sta manje vrimena, nego da stvori neku scenu za pamcenje..

na svu srecu, ovdi su on i mara "stvorili" jedan lik za pamcenje...

sve u svemu, nikiad vise talenta potroseno na beznacajniji film...

al definitivno preporuka za pogledat..

U ovom boldiranom se slazem sa tobom, ovo ostalo Smile
Glavni negativac nije ni bitan posto pozitivnih likova u filmu i nema svi su negativci.
Ko je kriv je samo povod za jednu mnogo siru i bolju pricu ako je nisi uocio onda...
Film je vise drama nego triler, i to dobra drama koja skoro 3 h drzi paznju.

ThumbsUp

vs
#214 Posted : 13. siječnja 2012. 17:52:35(UTC)

ti i ja smo jedini kojima je rooney bolje odglumila od rapace... svi iz moje ekipe koji su gledali film, rekli su da je svedski bolji, a najvise zbog zenske...

ma ne moze bit bolji rooney od rapajica da ga jebes, hahahahahaha
feniks
#215 Posted : 13. siječnja 2012. 20:08:34(UTC)

Man
Ti ocigledno gledaju svedske akcione BigGrin
hc1012
#216 Posted : 14. siječnja 2012. 0:53:00(UTC)
Rank: Nova faca

I ja mislim da je Rooney Mara puno bolja od Rapace, Love a koliko je američka verzija bolja od švedske, to ne treba ponavljati.
Pogledao Vrisak 4, katastrofa, 1/10, prva tri su bezveze, ali za ovaj dio su remek-djela.
Green Lantern, 8/10, meni se jako dopao, jedan od boljih filmova po stripu, super u odnosu na Daredevila, Spidermana, Ghost Ridera, X-Mena First Class i sličnih, a lošiji od Nolanovog Batmana ili prva dva X-Mena.
kico
#217 Posted : 14. siječnja 2012. 12:28:05(UTC)

Johnny English Reborn (2011)

već ga vidim za par godina na TV u obiteljskom terminu nedjeljom popodne
kad mladi imaju mamurnu glavu i piju duplu espreso

5/10
vs
#218 Posted : 14. siječnja 2012. 13:28:44(UTC)

hc1012 wrote:
I ja mislim da je Rooney Mara puno bolja od Rapace, Love a koliko je američka verzija bolja od švedske, to ne treba ponavljati.
Pogledao Vrisak 4, katastrofa, 1/10, prva tri su bezveze, ali za ovaj dio su remek-djela.
Green Lantern, 8/10, meni se jako dopao, jedan od boljih filmova po stripu, super u odnosu na Daredevila, Spidermana, Ghost Ridera, X-Mena First Class i sličnih, a lošiji od Nolanovog Batmana ili prva dva X-Mena.

znaci ima ljudi sta kuze glumu, BigGrin

jedino, ne mogu virovat da ti je green lantern dobar.... ja mrzin sve te americke superheroje i pizdarije, al taj film je bia uvreda, cak i za mene, hahahahhahah
x men first class mi je bia dobar, daredevil i ghost rider su mi škart... spiderman 2 mnogo dobar, u biti jedan od boljih, ostali dosadni... a ovi nolanovi batmani su van konkurencije za ove navedene filmeSmile

spiderman 2 je po meni najbolje pogodia taj feeling da ti se cini da citas strip dok gleas film... od izbora kadrova i montaze do over the top negativca...

al moran ovo rec... rodriguez san sin cityen je prakticki stvoria novi zanr... koliko god je nolan modernizira superheroje, ovi je prominia shvacanje pojma ekranizacija stripa, niko nikad nije doslovno prenia svaki kadar stripa u film, jednostavno genijalan potez.... uvik san se cudia zasto izmisljaju toplu vodu kad vec imaju dobar storyboard, al rodriguez je to doslovno shvatia, hahahahahahaha
vs
#219 Posted : 14. siječnja 2012. 13:32:47(UTC)

kico wrote:
Johnny English Reborn (2011)

već ga vidim za par godina na TV u obiteljskom terminu nedjeljom popodne
kad mladi imaju mamurnu glavu i piju duplu espreso

5/10

ovo san pokusa pogleat, al nakon 15min san se pocea sam sebi smijat koji san ja debil, hahahaha... ma da mi je bilo drago vidit da scully jos isto izgleda, hahahahah... a i rosamund pike mi je prelipa i predraga, al film je kazna, hahahahah
vs
#220 Posted : 14. siječnja 2012. 13:34:20(UTC)

feniks wrote:
Ti ocigledno gledaju svedske akcione BigGrin

dobra, dobraBigGrin
Users browsing this topic
Guest (20)
58 Pages«<910111213>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.