Dado, pusti nadoknade, ionako nemas vremena.
Uzmi 79 minuta, samo toliko, i pogledaj
The Reef (Greben), evo ja taman avchd i to je ocito njemacka verzija, vidim po naslovu i odjavnoj spici (film je australski inače).
Covjece, ne mogu ti opisati koja tjeskoba. Drito u sridu, primordijalni strah od onoga sto je mozda, samo mozda... ispod nas!
Ralje su smijurija, poput bennyja hilla prema ovome. I svi horori uopce. Jedini film koji me uplasio, doduse kao klinca, je Dan poslije.
A ovo ga šiša.
Po istinitu je događaju.
I znam da te boli kua za umjetnicke dosege filma ako nema dobru pricu, i da ti savrsena gluma nije najsvetija stvar.
Stoga zaroni (doslovno) u ovo i hvali Boga da kao ni ja nisi neki ljubitelj ronjenja ili plivanja na duge staze
A za izvrsne komične dijaloge i ludu zabavu pogledaj animirani vestern Rango... kad stigneš.
ps hangover, wolverine, sherlock, daybreakers i inception - izbjegni pod svaku cijenu.
sherlock je katastrofa. ako bas oces njega, onda bbc-jevu mini seriju sherlock, dobra stvar, nikako film s downeyjem, uzas.
inception ti je ziva dosada, mozda zapanji pokoju bakicu ili anu gaspar, ali tu nema apsolutno nicega - nista, zero.
svima koji ga hvale ********* ******* ***** jer sam im povjerovao i kupio origjigji blu
.
kako bacen novac...
Nice view from hell.