dobri kućni duše
...
ma ne. imamo mi nesporazuma, tko radi taj i grijesi, a ja nisam lagan covjek kad je rijec o poslu...
ali tada bas ne. tada sam radio na mm, mv i mr nou uz jos ponesto, i bio sam zatrpan.
tako da sam nesto morao maknuti, pa je nakon prvih 10ak brojeva ispao tex.
iskreno, ne mislim da ovo sto spominjes nesto narocito pati, jasno, jos jedan par ociju uvijek dobro dođe, a svi imamo neki svoj poseban pecat koji uklesemo u strip. teks (iz niš) npr. naucio je prepoznavati neke moje intervencije iz aviona, makar sve to bile finese.
jedino sto smatram da je losije urađeno, iz objektivnih i razumljivih razloga, je ona jedna davna priča koju je lektorirala Silvija i prva dva broja texa u boji, kad je Dado A. prolazio kroz uzasno razdoblje u svom zivotu. tu su se potkrale neke stvari kod Doka koje nisu na Libellusovoj razini.
i to je sve.
na koncu, bez lazne skromnosti, i Dadu A. kao lektora i Doka smatram u neku ruku svojim "ucenicima".
Ono sto oni pogrijese uvijek dijelom mozes smatrati i uciteljevim propustom.
ili pogledaj samo moje prve lekture. da ih danas idem ponovo lektorirati, nasao bih milijun losih stvari.
svi ucimo kroz rad.
također, LB je valjda jedini koji ce otvoreno sebe osinuti bicem. mozes primijetiti kao se "neki drugi", toboze otvoreni na kritike, odmah uvrijede osim ako je rijec o necemu banalnom, onda to isticu u nebesa. ali cim nesto ozbiljnije primijetis, ponasaju se poput gospođica. dakako ima i onih koji se citateljima uopce ne bave, ni rijeci.
Nice view from hell.