Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<1112131415>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#241 Posted : 28. siječnja 2012. 0:24:00(UTC)
Rank: Ovisnik

u nas je jos dobro kojih idiota ima po americi, a u njih imaju one zabrane za ispod 13 ili 18 god... da je neka zenska dovela malu na dragon tattoo, mala se rasplakala u kinu
vs
#242 Posted : 28. siječnja 2012. 20:22:48(UTC)

TAKE SHELTER

jebena filmčina!!
psihološka drama o "običnoj" američkoj obitelji... i otac počne malo pomalo pucat na mozak i gradit sklonište od oluje koju samo on vidi.. neću više odavat priču... fenomenalna režija, glumci rasturaju, michael shannon je u vrhunskoj formi zadnjih par godina, a jessica chastain je prošle godine imala tri uloge, ne znaš koju je bolje odglumila...
sviđa mi se kod filma šta se kraj može interpretirat na više načina... vjerovatno će troje ljudi imat pet objašnjenjaBigGrin
PREPORUKA!!... jedva ga čekan ponovo pogledat
Curumo
#243 Posted : 31. siječnja 2012. 20:02:19(UTC)
Rank: Ponekad navrati

vs, jesi gledao Trierovu Melankoliju?
kazu da je puna znanstvenih gresaka (doslovno nebuloza) koje nemaju opravdanja ni u njegovim umjetnickim ekstravaganzama, ali svejedno me vuce...
Nice view from hell.
vs
#244 Posted : 31. siječnja 2012. 20:47:35(UTC)

a iša san gledat kad je procuria screener prije par miseci, odgleda san ga 25 min, umra san od dosade... parilo mi je da san ga gleda uru ipo.. inače nisan fan von triera, dogville mi je jedini njegov dobar film, al ga ne bi opet pogleda... ne virujen da je on iti malo ima na pameti da to bude znanstveno utemeljeno, više je pazia kako ubost lip prizor na ekranu... a onu kirsten dunst kad vidinCursing .... dođe mi da joj pomognenLOL..

ako ti bude po guštu melankolija, baci oko na film another earth, http://www.imdb.com/title/tt1549572/... hvaljen od kritike, a meni je bia pila ka i melankolija, samo šta trierov dosta bolje izgleda, ovi je neki low budget..

al definitivno pogledaj take shelter
Curumo
#245 Posted : 31. siječnja 2012. 22:15:04(UTC)

jesan earth, jeftin je previse.
zato me i privuklo ovo trierovo (nisam ni je neki obazavatelj njegov), kazu da je vizualna poslastica u svakom kadru, bilo u svemiru bilo na prozoruBigGrin sviđa mi se prezentacija njegovih filmova, kadriranje (iako teme dosad nimalo, eventualno antikrist), pa ako je jos sad i ovakva tema, racunam moglo bi izgledati lijepo.
znam da njemu nije bitno ima li to smisla, ali takve nebuloze su nedopustive. i bergman je snimao poeziju no nije si dopustao takve gafove.
zanimljivo je da su sva ova tri filma zapravo o jednom te istom.
Nice view from hell.
vs
#246 Posted : 31. siječnja 2012. 22:44:50(UTC)

ma mogu ja sve to pogledat, samo moran bit u elementu, u zadnje vrime kad glean film, dan mu fore 20 min, ako mi nije po guštu odjeben ga po kratkon postupku....
skužia san da te pila filmove najlakše pogledan bez ubrzavanja kad san mamuran, hahahhahaha... upalin film i kljucan, spora radnja a meni pari normalan tempoBigGrin ...

iman na lageru novi cronenbergov, a dangerous method, pa se psihički pripreman da ga pogledan, jer mi po traileru pari dosadan...
vs
#247 Posted : 2. veljače 2012. 15:51:23(UTC)

A DANGEROUS METHOD

ništa posebno, s obziron na talent uključen u film, mislia san da će bit odličan...
film mi je nekako nedorečen, traje niti 100min., a svaki od 3 gl. lika + vincent casselov sporedni, mogli bi imat svaki svoj film od 3h...

najveći problem filma je šupalj scenarij, praktički samo u kratkim crticama objašnjava odnose između freuda, junga i spielreinove, radnja skače svako malo po par godina tako da se ne moš uživit u priču.. gluma je odlična, pogotovo keira knightley..

nažalost, nije za preporuku
Curumo
#248 Posted : 3. veljače 2012. 0:23:00(UTC)

da se vratimo malo u zaklonBigGrin
ovi doli slazu se s tobom posve.

http://www.blu-ray.com/m...r-Blu-ray/34710/#Review
Nice view from hell.
vs
#249 Posted : 4. veljače 2012. 19:50:40(UTC)

THE IRON LADY

ako niste štovatelj lika i djela thatcherice ili ako vam nije napeto gledat kako meryl streep rastura ulogu, bižite glavon bez obzira, ovoliko patetične govorancije u 100min nema nigdi
vs
#250 Posted : 5. veljače 2012. 11:31:06(UTC)

Curumo wrote:
da se vratimo malo u zaklonBigGrin
ovi doli slazu se s tobom posve.

http://www.blu-ray.com/m...r-Blu-ray/34710/#Review

procita san recenziju, pa slažen sa sa ovima u većen dijelu...
film je na drugo gledanje još bolji i dosta jasniji..

po meni, najlogičnije je ovo..
Curumo
#251 Posted : 5. veljače 2012. 19:00:13(UTC)

napokon se skinuo. kad mi je nesto napeto, ocu u 1080p, jbga, ko mala beba.
iako je to najmanje, mogu ti reci da je osim sto svi hvale sam film i slika umobolno predivna.
a to je nesto sto ne moze skoditi. znas ono, imas ZS, a imas i LBBigGrin

super da si skontao da ga jos nisam gledao pa si stavio ovako sa spojlerom.
Nice view from hell.
vs
#252 Posted : 5. veljače 2012. 19:32:06(UTC)

i ja volin bluray, al ne mogu docekat kad mi je vec dvdrip u ruci a film napet..
pogotovo obozavan kad naprave dobar transfer starog filma koji ima dobrog kamermana, isto tako popizdin kad takav film useru sa DNR..

i to drugo gledanje sheltera je bilo u HDWink ... odlican transfer, ma da je kamerman moga bit bolji, posteno je odradia, al nije neki maher... odlicno su uklopljeni efekti, jedino onaj napad ptica malo bode u oci
vs
#253 Posted : 6. veljače 2012. 12:53:01(UTC)

TYRANNOSAUR

dosta dobra drama, nije o dinosaurima, hahahaha, to je samo nadimak koji je gl.lik da svojoj ženi..
film je tmurne atmosfere, nema pozitivaca, gl. lik mrzi sebe i ceo svet, ceo dan od 0-24h, hahahahah... odlično odglumljen i režiran, iako je već viđena priča, radnja se odvija u nepredviđenim smjerovima, tako da nakon 20min ne moš predvidit kraj
ne traje dugo, niti 90min, tako da iako radnje teče malo sporije, nije dosadan... preporuka onima koji vole malo sumornije teme
vs
#254 Posted : 6. veljače 2012. 20:22:22(UTC)

Extremely Loud & Incredibly Close

dosadno pretenciozno smeće... odavno nisan vidia iritantnije dite u filmu.. ove godine je stvarno svaka štraca nominirana za oskara za najbolji film
vs
#255 Posted : 7. veljače 2012. 10:13:10(UTC)

HODEJEGERN ilitiga HEADHUNTERS

moran priznat, ugodno me iznenadia... počinje ko ušminkani triler ala "the thomas crown affair", da bi sredinom filma zaplet otiša u neočekivanon pravcu, podsjetilo me na scorseseov "after hours", samo u malo ozbiljnijoj survival akcionoj varijanti sa par crnohumornih scena... sve upakirano u vrhunsku A-produkciju, radnja ima par twistova tako da je zanimljiv taman toliko da ne postane zamarajuć.... zabavan, vrhunski produciran triler... ameri će ga ubrzo rimejkat, samo po meni nema smisla, teško da će napravit zabavniji film
PREPORUKA SVIMA.. koji oće pustit mozak na pašu 100 min al opet da je malo upaljenThumpUp
Curumo
#256 Posted : 7. veljače 2012. 18:25:17(UTC)

hm... jbga, sad ide neizstavno pitanjeBlushing

radis li ti ista osim sto gledas filmove?BigGrin
jer gledas ih brze nego sto Dok cita knjige i prevodi stripove, sto je gotovo i teorijski nemoguceLOL LOL
Nice view from hell.
vs
#257 Posted : 7. veljače 2012. 21:28:36(UTC)

a skoro pa ništa, hahahaha... evo da izađen iz ormaraLOL
muči, učin za ispit po cile dane, ako ne skoknen navečer do grada popit pivu, pogledan film, neke pogledan do pola, hahahaha... ujutro javin kakvi je, stavin skidat koji novi, neš ti filozofije, pogotov sad kako je led svugdi, neću izać iz kuće do prolića, hahahahaha
i recimo još to, odjeba san čitanje knjiga ima 4,5 god... pokvare mi filmBigGrin ... a i čitan pun kurac u vezi učenja, pa mi se ne da uzimat u ruku teže štivo od bonellijaBigGrin
Curumo
#258 Posted : 7. veljače 2012. 22:24:03(UTC)

a mladac student znaci, joj kako ti zavidim...

pa naravno, sta ces drugo i radit sad.
samo gustaj, nece ti se takvo zivotno razdoblje nikad vise ponovit!

na knjige ces se vratit ka i ja, ali da, u dvadesetima one postanu mrske.
Nice view from hell.
vs
#259 Posted : 8. veljače 2012. 10:02:18(UTC)

je, je, imaš na čemu zavidit, spreman pravosudni, hahhahaha... prošli misec napunia 28god.. nisan više ni tako mlad, da san nogometaš, bila bi lutrija uvatit ugovor na 3godLOL
vs
#260 Posted : 10. veljače 2012. 13:24:43(UTC)

TOWER HEIST

a čovik bi pomislia da kad već ideš snimat film, angažiraš scenariste a ne dva glupana koji nemaju veze s mozgon..
nasmija san se tri puta i svaki put na psovke..
šta je najgore, iša san ga gledat bez ikakvih očekivanja, i uspia san se debelo debelo razočarat
Users browsing this topic
Guest (11)
58 Pages«<1112131415>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.