Rank: Libellus Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,152 Location: Makarska
|
I peta Zona X izlazi za koji dan! Prvu pricu potpisuju Castelli i Siniscalchi, a drugu Pennacchioli i Martelli. Evo kako izgleda naslovnica: 
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467  Location: Nis
|
kico wrote:Volim Zonu Iks :) A bas bi mogle i PIBD, MM almanah, Superbook ( da se pivode kraju te kratke price MM i dodju ostali na red)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570  Location: Nis Srbija
|
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Hi hi hi....
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 72  Location: Zagreb
|
Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Znam da Nick ima 2 kratke koje su izisle u stripoteci. Ima li ih jos? I koji junaci imaju još kratkih priča osim mm, nn. Teks ih ima puno!?? Ode'ja na godisnji!
|
|
|
|
|
hrvoje23 wrote:Tex Willer wrote:kico wrote:Npr....Teks! :))) I Nick, pa posle moze i Nathan ako bas mora Znam da Nick ima 2 kratke koje su izisle u stripoteci. Ima li ih jos? I koji junaci imaju još kratkih priča osim mm, nn. Teks ih ima puno!?? Ode'ja na godisnji! Ima Tex najmanje 6, jedna je izasla u Stripoteci.
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,267  Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
mislim da ih je točno 6 "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,267  Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
Nick Raider ih ima 10. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Mister No također 10. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Eto, i sta se ceka
|
|
|
|
|
Uzvrat s Neftcijem u utorak "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
Ovo je serijal koji svakako zaslužuje ubrzanje. Sidin i radin.
|
|
|
|
Rank: Inventar foruma Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 2,226 Location: Hrvatska
|
ZONA X 05Libellus Cijena 100,00 knViše informacija i pogled ispod naslovnice na: http://www.babilon-strip.com/in...virtuemart&Itemid=53Pozdrav iz Babilona! www.babilon-strip.com
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.