Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
anto wrote:Dok Lester wrote:ako Bog da zdravlja, trebao bi vidjeti sve to (samo ne znam baš za 2 vampira) sherlock 3 već postoji, a Laci crta i 4. Bože zdravlja!! Nego, kad se već javljaš, da ti ovo kažem - ne uzimam Libelusove Bonelije, ali sam skoro dobio par Teksova na čitanje. Urota i Kanadski pobunjenici.Tehnički stripovi su urađeni na perfektan način kao i sve ostalo, ali najprijatnije me je iznenadio vrhunski prevod, a sad se setih da je on tvoje delo, pa bih ti čestitao na u tome i poželeo da i dalje odrađuješ maestralne prevode.Tačno se vidi razlika kad je prevodilac i sam zaljubljenik u strip. edit: čekaj, znači i Fontovog K&K ?? I da li je 4 ili 6 Spiroua?Mada je dovoljno i 4.Ali je 6 još bolje. I za kraj - da li je odlučen redosled izdavanja Spiroua - hronološki ili će zbog onih albuma Dečijih Novina praviti neke kombinacije? nemoj me hvaliti da se ne pokvarim za K&K jos nista od materijala, na moju veliku zalost za broj spiroua ce ti najbolje reci dado, a koliko ja znam sad se dalje ide kronoloski, dakle, 8 i dalje "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|