zna san ja da je sve radi pive,
volin ja sf, al ne toliko ka sta mrzin fantasy, hahahahahaha.... nego nathana san zavolia jos ka dite, pa su mi te prve epizode vrh, pa kad promislin odakle su poceli pa na cemu su sada, zaboli me srce, hahahahah.. a gust mi je procitat tvoje najave, al nikako da se te epizode vrate na staro, sve mi pare, ono vece od zivota, ako ne spasi svit bar tri puta u dvajs strana, propa roman hahahahah... al to sudin samo na temelju ovih kratkih najava i naslovnica, pa se nadan da se varan
moran priznat da nikad nisan smatra nathana nekin ljutin sf-on, kad malo bolje promislin, al on u prvin epizodama nije koristia floppy diskove, nije ima mobitel pa je koristia govornice itd...hahahahaha, toliko o njihovin sf aspiracijama, jebate led, njih je troje a nisu se potrudili predvidit pet godina u buducnost, hahahaha...
znaci da stvarno sf koriste ko kulisu, mogli su nathan stavit na divlji zapad, bia bi ko neki melankolicni teks i radia bi u pinkertonovoj agenciji, hahahahahah..
oni u biti vise koriste metode h.g. wellsa nego jules verne, hahahahaha... iako ne bi reka po pustin referencama na vernea..... sican se da san cita da verne uopce nije ovoga smatra sf autoron, verne bi se satra istrazivat najnovija tehnoloska dostignuca (jebiga, nije bilo google
) i onda bi ih dalje razradia, a wells bi samo napisa, glavni lik je izmislia vremeplov i onda bi se posvetia avanturi... nakon procitane neke wellsove knjige, izjava mu je bila u smislu, sve super, a di je tu sf??
i volia bi da serri uzmu tu ideju za novi serijal... nadan se kratki
.... vise volin kad nesto ima glavu i rep, nego ono kad pocnu s dobron idejon pa te sataru filler epizodama...