danant wrote:Opasno me zajeba "Sfera" a posle i "Wizard" (srpske kuce koje su posle ukidanja MV od strane System Comicsa počele da izdaju MV i to brojeve 16,17,18 pa posle i 19,20,21,22) i tu booom - kraj
A ja poceo da skupljam Libellusovog MV pa prodao, pa posle pojeo svoja jaja
A vidi ga gde je sad MV pred kraj
Koliko god to izgledalo cudno, s vremenom ispadne tako da su nasa izdanja najjeftinija jer s vremenom na njima se nista ne izgubi
vec postaju vrijednije, i trazena su jer se sve polako rasproda pa uvijek ima novih zainteresiranih.
U startu mozda izgleda skupo kad se tek kupuje ali do sad se pokazalo da su to sve dobre "investicije".
Ako nekad odustanes od tih stripova uvijek ce se naci netko kome ce to trebati, tako da novac nije bacen.
Mislim da nasi kupci znaju za nekoliko stvari koje su kod nas sigurne i nepromjenjive;
ne odustajemo od izdanja bez obzira na kolicinu prodanih primjeraka, uvijek nastojimo napraviti vrhunska izdanja
pa makar morali nekad nesto i ponovo tiskati i komuniciramo s citateljima jer nam njihovo misljenje puno znaci.
I to nije nikakva samohvala vec cinjenice koje se mogu vidjeti iz proteklih 7 godina nasega rada.
U svakom slucaju steta sto si tada odustao od MVa...