Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Solin
|
U profilu kod godina na onoj kliznoj skali najranija mi je 1991 godina. Šta sa nama matorima?
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
kliži ulijevo pa ćes spustiti tamo gdje treba ;-) "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Da, imaju sve godine... iako su se neki obradovali da mogu proci kao mladji...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Solin
|
namistija godine,kliknija na 91 pa mi se otvorilo dodatnih 10 godina ispod pa kliknija na 81 pa se otvorilo još 10 godina niže Čudna neka namjeptanja ali sad ne mogu namjestit dan rođenja-namjestim 9 i save ali ostane 8mi?
|
|
|
|
|
Izgleda da ovo s danom rodjenja jos nije rijeseno kako treba pa cemo provjeriti u cemu je problem i to israviti...
|
|
|
|
|
Ovo s godinama u profilu je nekakav bug koji ce se rijesiti kod iduce verzije foruma, koja bi po mojim informacijama trebala ubrzo izaci.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
Dado R. wrote:Izgleda da ovo s danom rodjenja jos nije rijeseno kako treba pa cemo provjeriti u cemu je problem i to israviti... To sam odj... u startu, nakon petog pokušaja da stavim 7. veljače ,uvik ispadne 6. Ništa strašno.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 320 Location: Zagreb
|
Onda probaj stavit' 8., pa će ispast 7. Tako sam ja napravio za svoj 22.11. Sidin i radin.
|
|
|
|
|
Ma to je neki bug, pa su rekli da ce ispraviti s updateom foruma...
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.