Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<3536373839>»
Planovi
Dado R.
#721 Posted : 1. ožujka 2012. 16:39:51(UTC)
Rank: Libellus

Raider wrote:

Da završimo s ovom prepiskom jer nisam nikoga okarakterizirao budalom kao što se insinuira niti imao namjeru svađati se. Samo mogu reći da je Libellus oduvijek bio velika i ozbiljna izdavačka kuća od koje smo naučili na redovito izbacivanje novih epizoda. I smeta me što je Nick Raider našao se u nekoj crnoj rupi neobjavljivanja pa sam imao potrebu to Vam i reći. Jer kada Bookglobe ili neki drugi izbace svake prijestupne nastavak nečeg što su započeli to je isto tako iritantno, ali već to od njih i očekuješ.
Eto toliko. Preostaje nam čekati travanj. Puno uspjeha Vam želim.

Ja sam nas nazvao budalama, a ne ti. Jer ispadamo budale sto uopce odgovaramo na pitanja kad se nasi odgovori smatraju izgovorima.Smile
No mi nismo dionicko drustvo koje se treba opravdavati i traziti izgovore pred svojim dionicarima ili neki politicari koji su dosli na vlast
pa sad trebaju biracima pojasniti zasto ne ispunjavaju ono sto su obecali u predizbornoj kampanji.
Mi smo samo ljubitelji stripa, kolekcionari, koji svojim sredstvima, svojim radom i vremenom izdaju neka izdanja, prvenstveno zbog sebe samih.
I zbog toga smo mi prvi koji zelimo da izadje sto vise nasih knjiga i zbog toga mi ne trebamo izgovore.
Neka nasa odluka ili nas odgovor ne mora se svakome svidjeti, tesko je udovoljiti svima, ali mislim da smo nakon svega zasluzili malo vise povjerenja.
Ako s necim kasnimo onda cemo nastojati da to i nadoknadimo ubuduce.

magični vjetar
#722 Posted : 1. ožujka 2012. 19:35:16(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
Raider wrote:

Da završimo s ovom prepiskom jer nisam nikoga okarakterizirao budalom kao što se insinuira niti imao namjeru svađati se. Samo mogu reći da je Libellus oduvijek bio velika i ozbiljna izdavačka kuća od koje smo naučili na redovito izbacivanje novih epizoda. I smeta me što je Nick Raider našao se u nekoj crnoj rupi neobjavljivanja pa sam imao potrebu to Vam i reći. Jer kada Bookglobe ili neki drugi izbace svake prijestupne nastavak nečeg što su započeli to je isto tako iritantno, ali već to od njih i očekuješ.
Eto toliko. Preostaje nam čekati travanj. Puno uspjeha Vam želim.

Ja sam nas nazvao budalama, a ne ti. Jer ispadamo budale sto uopce odgovaramo na pitanja kad se nasi odgovori smatraju izgovorima.Smile
No mi nismo dionicko drustvo koje se treba opravdavati i traziti izgovore pred svojim dionicarima ili neki politicari koji su dosli na vlast
pa sad trebaju biracima pojasniti zasto ne ispunjavaju ono sto su obecali u predizbornoj kampanji.
Mi smo samo ljubitelji stripa, kolekcionari, koji svojim sredstvima, svojim radom i vremenom izdaju neka izdanja, prvenstveno zbog sebe samih.
I zbog toga smo mi prvi koji zelimo da izadje sto vise nasih knjiga i zbog toga mi ne trebamo izgovore.
Neka nasa odluka ili nas odgovor ne mora se svakome svidjeti, tesko je udovoljiti svima, ali mislim da smo nakon svega zasluzili malo vise povjerenja.
Ako s necim kasnimo onda cemo nastojati da to i nadoknadimo ubuduce.

Ja bi volio da svaki dan iziđe jedan broj Nathan Nevera. BigGrin

Svaka čast dečkima na izdanjima i nema smisla požurivati izdanja niti napadati jer nisu izbacili već neke brojeve.

Ako netko misli da može puno bolje od njih neka sam izdaje stripove i problem rješen.

Tex Willer
#723 Posted : 1. ožujka 2012. 20:00:50(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
vs wrote:

jedina mala, jako mala nada, za nas kronologijoljupce bi mogla bit pad prodaje... ne zbog gubitka love, nego sta bi mogli osjetit da je publika "nezadovoljna"... jer vidin da se ponuda tjedna tex kolor jos nije prodala, a mislin da je ostala odluka o prvih sto epizoda, da bi planilo sve u minut...

posto san pocea kupovat kolor radi kronologije, prestajem na broju 12...

Tako je, prvih 100 epizoda, pa posle nek gase tu ediciju ako bas mora BigGrin
Carson razmislja isto kao i ti, da stane na broju 12. Ja bih vas podrzao, al' ne mogu da ne kupim nesto gde pise TexBlushing BigGrin

@Kasper
Budi ti uz nas, a ja cu da ti objasnim uz brdo pomfrita, dosta rostilja i potok piva zasto nisi pogresioFlapper BigGrin
Tex Willer
#724 Posted : 1. ožujka 2012. 20:08:51(UTC)

Man
kasper wrote:
Ja LL jedva cekam ponajvise zbog prevoda. Ne svidjaju mi se Sistem/Dagda/Vanini prevod svinjarije (da ne idem dalje), al i to je izgleda samo do mene.

Definitivno vrlo bitna stavka, tecan, tacan i dobar prevod i lektura ( da me ne psuje CurunirBigGrin ).
Relativno skoro smo s Dadom A. pricali o tome da je dobar prevod u duhu knjizevnog jezika odredjene zemlje, bez lokalizama (kao npr. u Tinovoj Modesty) bolji od loseg "maternjeg" prevoda.
Dobar prevod je kao dobar fudbalski sudija, ne primetis ga a uzivao si u utakmici (stripu)Smile
Kit Carson
#725 Posted : 1. ožujka 2012. 21:53:42(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
vs wrote:

jedina mala, jako mala nada, za nas kronologijoljupce bi mogla bit pad prodaje... ne zbog gubitka love, nego sta bi mogli osjetit da je publika "nezadovoljna"... jer vidin da se ponuda tjedna tex kolor jos nije prodala, a mislin da je ostala odluka o prvih sto epizoda, da bi planilo sve u minut...

posto san pocea kupovat kolor radi kronologije, prestajem na broju 12...

Tako je, prvih 100 epizoda, pa posle nek gase tu ediciju ako bas mora BigGrin
Carson razmislja isto kao i ti, da stane na broju 12. Ja bih vas podrzao, al' ne mogu da ne kupim nesto gde pise TexBlushing BigGrin

Tako je! Moja odluka je neopoziva.Angry
Smile Smile Smile

Odmah mogu da stampaju u 499 primeraka.BigGrin Flapper

@ Tex

Imas dosta u Zlatnoj seriji na kojima pise Tex.LOL Flapper Flapper Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
kasper
#726 Posted : 1. ožujka 2012. 22:42:07(UTC)

Tex Willer wrote:
[quote=vs]

@Kasper
Budi ti uz nas, a ja cu da ti objasnim uz brdo pomfrita, dosta rostilja i potok piva zasto nisi pogresioFlapper BigGrin

Ko sto rekoh, nije da mi se daju vece pare za Texa do 100. Da je u pitanju cb Tex sa nizom cenom i ajde, ovako je mnogo za epizode do 100. Al da ste rekli na primer da ide jedan top, jedan stari do 100, pridruzio bih vam se.
Tex Willer
#727 Posted : 1. ožujka 2012. 23:08:43(UTC)

Man
kasper wrote:

Da je u pitanju cb Tex sa nizom cenom i ajde, ovako je mnogo za epizode do 100. Al da ste rekli na primer da ide jedan top, jedan stari do 100, pridruzio bih vam se.

Ma moze i tako, samo da idu i ove stareBigGrin
76
#728 Posted : 2. ožujka 2012. 20:25:49(UTC)

Quote:
Tex Willer wrote:
kasper wrote:
A glede najavljenog Tex kolorca, rknite preko 350 strana, da se pusi Drool LOL Love

I ne prekidati ga hronoloskiSmile
Ajde usporiti ove starije, ajde na preskok, ali ne da se ubije svaka nada.
Uostalom, te pocetne epizode je lakse svariti u boji. Jesam fan, al' sto jes' jes'BigGrin

Istina. Osobno sam i mislio uzimat Texa u koloru do broja 100, o crno-bijelima bih razmislio. A sada bliže sam odluci da ne uzimam Texa u koloru nakon broja 12 nego da nastavim.
Sidin i radin.
Tex Willer
#729 Posted : 3. ožujka 2012. 0:24:25(UTC)

Man
76 wrote:
Quote:
Tex Willer wrote:
kasper wrote:
A glede najavljenog Tex kolorca, rknite preko 350 strana, da se pusi Drool LOL Love

Uostalom, te pocetne epizode je lakse svariti u boji. Jesam fan, al' sto jes' jes'BigGrin

Istina. Osobno sam i mislio uzimat Texa u koloru do broja 100, o crno-bijelima bih razmislio. A sada bliže sam odluci da ne uzimam Texa u koloru nakon broja 12 nego da nastavim.

Toliko, do stotke sasvim dovoljno.
Majstore vise volim u c/b varijanti - Ortiz, Ticci, Font, Fusco, De La Fuente...
Na srecu, do stotke samo jedan broj koji je crtao TicciSmile
Mahom Galleppini, Gamba, Uggeri, Muzzi...
bober
#730 Posted : 3. ožujka 2012. 11:19:32(UTC)
Rank: Nova faca

Tex Willer wrote:
76 wrote:
Quote:
Tex Willer wrote:
kasper wrote:

Toliko, do stotke sasvim dovoljno.
Majstore vise volim u c/b varijanti - Ortiz, Ticci, Font, Fusco, De La Fuente...
Na srecu, do stotke samo jedan broj koji je crtao TicciSmile
Mahom Galleppini, Gamba, Uggeri, Muzzi...

Kolorcem ću i ja vjerovatno stat na 12. A možda bi best-off moglo i u C/B izdanju unutar biblioteke. Ko zna, možda je i jeftinije (a takođe kvalitetno) izdanje dostupnije više kupcima?
kasper
#731 Posted : 3. ožujka 2012. 11:34:13(UTC)

bober wrote:

Kolorcem ću i ja vjerovatno stat na 12. A možda bi best-off moglo i u C/B izdanju unutar biblioteke. Ko zna, možda je i jeftinije (a takođe kvalitetno) izdanje dostupnije više kupcima?

Imam utisak da su u vecini ovi koji ce prestati sa kupovinom posle broja 12.
vs
#732 Posted : 3. ožujka 2012. 12:11:28(UTC)

kasper wrote:
bober wrote:

al bit ce i dosta ekipe sta ce pocet nakon br. 12, tako da ce opet doc do nekog izravnanja prodaje
Tex Willer
#733 Posted : 3. ožujka 2012. 12:15:44(UTC)

Man
kasper wrote:
bober wrote:

Ma ja sam mozda i jedini koji ce da uzima sve u bilo kojoj varijanti, naravno odnosi se samo na TexaBigGrin
Ali vecina i ovde i na s.com je da ide hronoloski. Nije samo cena u pitanju kod best off izdanja, ja bih ih prvenstveno zbog boje u obicnoj biblioteci, ne volim kad se majstori upropaste bojom. Galepa s pocetka ne mozes da upropastis bojom, lepsi je u koloru. Kolorisati nekog od majstora, a takvih imas mnogo u Texovom staffu, cist greh.
kasper
#734 Posted : 3. ožujka 2012. 12:23:08(UTC)

Uh, pazte ove naslovnice samo, http://www.zagor.it/news/1frameset_news.html.
Sve kandidati za TOP, Velika intriga, Karavan nade, Maskalerosi, Gusar Drejk. Odlicne naslovice (ne moz bolje od ovoga), sjajne epizode, ne mogu a da ne balavim Drool .
Uh, ne znam....
Nathan
#735 Posted : 3. ožujka 2012. 16:56:32(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dok Lester wrote:
Evo onako odokativni odgovori:
Već je puno puta rečeno da će Libellus jednog dana objaviti sve što postoji od Texa, ali s obzirom na to da ima još hrpa neobjavljenih stvari, mislim da ćeš se načekati ponavljanja izdanja od VČ nekoliko godina kao što i sam kažeš

Dado R. wrote:
Kao sto Dok rece, nama je namjera objaviti sve Texove epizode...

Budući da sam relativno novi Teksist (što se tiče bar Libellusovih izdanja), zamolio bi jednu precizniju informaciju od gore navedenih ukoliko nije problem možda nešto i ponoviti, jer ne mogu naći sve odgovore na forumu... Smile

Ovako, izdat ćete sve od Texa, prvo ono neobjavljeno. Odlično! E sad pitanjce...
Hoće li svi Texovi "redovne" talijanske serije biti izdani u sklopu Libellus Tex Biblioteke?
Točnije, hoćemo li jednog dana moći imati sve Texove od br. 1 do aktualnih brojeva u istoj biblioteci ili će, recimo, biti potrebno za brojeve od 1 do XY kupiti baš kolorce ili neko drugo izdanje (npr. best of...) koje također sadrži "redovne" talijanske Texove (tu ne računam znači almanah i ostala poprtatna izdanja) kako bismo imali sve "redovne" Texove?
Dok Lester
#736 Posted : 3. ožujka 2012. 17:26:40(UTC)

Man
ako se ne varam, svi bi trebali biti jednog dana unutar tex bilblioteke (c/b) samo što opet imam slučaj da će proći puuuno godina dok to ne pokrije i ova izdanja u boji
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Nathan
#737 Posted : 3. ožujka 2012. 20:41:19(UTC)

Man
Odlično, hvala! Smile
Nije problem za godine, realizacija je bitna! ThumbsUp

Iako vam ne znam godišta, svejedno ću iskoristiti ovu priliku i svima u Libellusovom staffu poželjeti dug, uspješan i produktivan život ( ili kako bi ljudi rekli: Zdravlja! )! Flapper Flapper ThumbsUp ThumbsUp
Dok Lester
#738 Posted : 3. ožujka 2012. 21:14:24(UTC)

Man
kao što danas rekoh prijatelju: ma neka nam Bog da sreće, jer na Titanicu su svi bili zdravi BigGrin BigGrin
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Nathan
#739 Posted : 3. ožujka 2012. 21:20:37(UTC)

Man
Dok Lester wrote:
kao što danas rekoh prijatelju: ma neka nam Bog da sreće, jer na Titanicu su svi bili zdravi BigGrin BigGrin

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL Dooobra!!!
Ova je čak bolja i od one: "Bolje se roditi i bez one stvari, nego bez sreće, jer ako imaš sreće i to ti bude izraslo!" BigGrin
Jerry Krause
#740 Posted : 8. ožujka 2012. 9:47:06(UTC)

Man
Ajmo brate, strunit ću iščekujući Nathana. Crying Crying Blink Blink
Users browsing this topic
Guest (28)
79 Pages«<3536373839>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.