Raider wrote:
Da završimo s ovom prepiskom jer nisam nikoga okarakterizirao budalom kao što se insinuira niti imao namjeru svađati se. Samo mogu reći da je Libellus oduvijek bio velika i ozbiljna izdavačka kuća od koje smo naučili na redovito izbacivanje novih epizoda. I smeta me što je Nick Raider našao se u nekoj crnoj rupi neobjavljivanja pa sam imao potrebu to Vam i reći. Jer kada Bookglobe ili neki drugi izbace svake prijestupne nastavak nečeg što su započeli to je isto tako iritantno, ali već to od njih i očekuješ.
Eto toliko. Preostaje nam čekati travanj. Puno uspjeha Vam želim.
Ja sam nas nazvao budalama, a ne ti. Jer ispadamo budale sto uopce odgovaramo na pitanja kad se nasi odgovori smatraju izgovorima.
No mi nismo dionicko drustvo koje se treba opravdavati i traziti izgovore pred svojim dionicarima ili neki politicari koji su dosli na vlast
pa sad trebaju biracima pojasniti zasto ne ispunjavaju ono sto su obecali u predizbornoj kampanji.
Mi smo samo ljubitelji stripa, kolekcionari, koji svojim sredstvima, svojim radom i vremenom izdaju neka izdanja, prvenstveno zbog sebe samih.
I zbog toga smo mi prvi koji zelimo da izadje sto vise nasih knjiga i zbog toga mi ne trebamo izgovore.
Neka nasa odluka ili nas odgovor ne mora se svakome svidjeti, tesko je udovoljiti svima, ali mislim da smo nakon svega zasluzili malo vise povjerenja.
Ako s necim kasnimo onda cemo nastojati da to i nadoknadimo ubuduce.