Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

35 Pages«<1112131415>»
HNK HAJDUK SPLIT
Dado R.
#241 Posted : 25. veljače 2012. 18:32:03(UTC)
Rank: Libellus

A ne, toga nije bilo. Da je bar toga bilo, imali bi mrvicu vise kondicije...BigGrin
Stvarno ne znam sto su oni radili. Jebote kad se sjetim kako su trcali nakon priprema sa Rejom, a sad izgledaju
kao da se nisu makli od stola nakon Bozica...
vs
#242 Posted : 25. veljače 2012. 19:11:09(UTC)
Rank: Ovisnik

ma nije da ne mogu trcat, nego nece, a kad idu trcat, ne znaju di ko otvara...

prvih po ure smo drzali istru u 16m, ali smo imali samo isforsirane suteve iz vani... dvi odlicne sanse smo falili, po jednu caktas i gabric... vidilo se da nemamo veze, al da se neki kurac trude...
onda smo u drugome spusili glup gol, zahvaljujuci andricu koji je ispa u obrani, blazevic nije najbolje uletia u sut i prosa je balun ispod njega....

onda smo se raspali totalno, po ure istra nije izasla s nase polovice... to je bilo ruganje, blazevic ima izbit balun s peterca, a istrani se osokolili i stoje nan na 20m, pa jebate, da je barca dosla ne bi tako visoko napala, oni blazevic jedva nabije balun do centra, a zadnji vezni ko da se prvi put vide u zivotu...
i onda uvalimo neki gol zadnje 2min, opet euforija, i jebeni anas falije cist sut sa 15m za pobjedu...

ako vec rade remont, onda jos triba potirat andrica koji je spor ko blato i anasa koji je mentalno poremecen..

a i oni balakov je kurac od trenera... drag mi je bia ka igrac, drag mi je ko lik, posten je, ne preseraje se, covik je na mistu, al brate, ka trener je štraca... razumin da su igraci losi, al nonstop izmislja toplu vodu... i koji kurac kad protivnik ima korner,svi stanu u nas kazneni, nikoga ne stavi na 16m kamoli na centar.. tako igra otkad je dosa... a tek kako mu igraci sami stvore čep na krilu... a kurac sveLOL
magični vjetar
#243 Posted : 25. veljače 2012. 19:19:33(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
A ne, toga nije bilo. Da je bar toga bilo, imali bi mrvicu vise kondicije...BigGrin
Stvarno ne znam sto su oni radili. Jebote kad se sjetim kako su trcali nakon priprema sa Rejom, a sad izgledaju
kao da se nisu makli od stola nakon Bozica...

Nevjerojatno je da ne mogu riješiti problem kondicije igrača. Već godinama je tako, očito da nešto ne štima.

Bilo bi najbolje da im još stave stolice na teren da mogu sjediti.

Bojim se da opet nećemo gledati dobar nogomet nažalost.
vs
#244 Posted : 10. ožujka 2012. 22:05:50(UTC)

anas=repka
Dado R.
#245 Posted : 10. ožujka 2012. 22:06:35(UTC)

Pa s obzirom kako repka trenutno igra, Anas bi se dobro uklopio.
Dado R.
#246 Posted : 10. ožujka 2012. 22:09:02(UTC)

A jos nigdje nisam cuo, osim naravno kod nasih komentatora, da se igrac koji ima 25 godina naziva talentom.
Ako je netko s 25 godina jos uvijek samo talent onda k vragu i njegov talent, promasio je zanimanje.
vs
#247 Posted : 10. ožujka 2012. 22:09:03(UTC)

zato maleš neće da ga pusti, oće sjebat hns do kraja
Dado R.
#248 Posted : 10. ožujka 2012. 22:13:52(UTC)

Nema kruha od ovoga, ali eto, gledas jer su tvoji pa onda places nakon tvoga, jer su tvoji.Smile
split85
#249 Posted : 10. ožujka 2012. 22:21:50(UTC)

Man
Dvi ure života otišlo u nepovrat.
Do devetog miseca neću gledat HNL. Cool
Dado R.
#250 Posted : 10. ožujka 2012. 22:43:53(UTC)

Ma hoces, hoces, samo se tjesi...
vs
#251 Posted : 10. ožujka 2012. 22:51:36(UTC)

od cilih 90 min jedino šta je vridilo kad je lima slomia kličmu jednom splitovcu dok je od dvojice radia budaleBigGrin

aj, loši smo, al bolje smo igrali nego prošlu na poljudu...

al mene ovo živcira...

po svemu sudeći, tomasov više neće zaigrat, ozobić je na posudbi i ide ća natrag na lito, anasa također gledaju prodat, ka i vukušića...
znači, sad imamo izgubljeno prvenstvo, opet nemamo temelje za iduću sezonu, opet će se tek na ljetnim pripremama vidit konture za iduću sezonu... a jedino šta su tribali je napravit ekipu za dogodine...

umisto da su juniore vezali ugovorima na pet sezona i ajmo.. makar ispa iz lige...
jer ako je već remont, nek je remont, a ne da gledan krpanje momčadi s andrićen na stoperu i ozobićen u vezi, ne znan koji su kurac i neretljaka doveli, taj nikad nije zna igrat, a mogu mislit koje je iskustvo skupia igrajući u koreji... svaku utakmicu ima dva kiksa, samo luda srića ga je danas spasila kad je faliva pogodit balun u obrani..

znači, na lito opet najbolje pripreme ikad, eventualni prolaz prvog pretkola kupa uefa ako nan uleti birkikara ili nešto slično...

a mogli su već lipo počet slagat ekipu u miru...

tako da se opet sve vrti u krug...kako reče onaj srbin đole.... sustajem odustajem, pritiska me kao pegla, o daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi
split85
#252 Posted : 10. ožujka 2012. 22:59:06(UTC)

Man
Baš san prije ove utakmice gleda snimku od sinoć Napolija.
I kad malo razmisliš od prve jedanestorice napolija svi osim možda dvojice u Napoliju su više od tri - četri godine.
I pogledaj ih sad kako igraju. Uz Milan možda najbolji nogomet u Italiji.
Našim kulubovima , upravama fali strpljenja.

Naš bod u gradskom derbiju je dobar , ali jadan. Jedan put pošteno opalit na gol Hajduka. Crying
vs
#253 Posted : 10. ožujka 2012. 23:03:05(UTC)

split85 wrote:
I kad malo razmisliš od prve jedanestorice napolija svi osim možda dvojice u Napoliju su više od tri - četri godine.

Naš bod u gradskom derbiju je dobar , ali jadan. Jedan put pošteno opalit na gol Hajduka. Crying

a ti si za splita?
Dado R.
#254 Posted : 10. ožujka 2012. 23:07:00(UTC)

vs wrote:
split85 wrote:

a ti si za splita?

Uh ja zaboravio da je on nihov... Cursing
Cak mi je i dinamo drazi od radnickog kluba Split, a svi znaju koliko mi je dinamo drag...BigGrin
Dado R.
#255 Posted : 10. ožujka 2012. 23:10:20(UTC)

vs wrote:
od cilih 90 min jedino šta je vridilo kad je lima slomia kličmu jednom splitovcu dok je od dvojice radia budaleBigGrin

aj, loši smo, al bolje smo igrali nego prošlu na poljudu...

al mene ovo živcira...

po svemu sudeći, tomasov više neće zaigrat, ozobić je na posudbi i ide ća natrag na lito, anasa također gledaju prodat, ka i vukušića...
znači, sad imamo izgubljeno prvenstvo, opet nemamo temelje za iduću sezonu, opet će se tek na ljetnim pripremama vidit konture za iduću sezonu... a jedino šta su tribali je napravit ekipu za dogodine...

umisto da su juniore vezali ugovorima na pet sezona i ajmo.. makar ispa iz lige...
jer ako je već remont, nek je remont, a ne da gledan krpanje momčadi s andrićen na stoperu i ozobićen u vezi, ne znan koji su kurac i neretljaka doveli, taj nikad nije zna igrat, a mogu mislit koje je iskustvo skupia igrajući u koreji... svaku utakmicu ima dva kiksa, samo luda srića ga je danas spasila kad je faliva pogodit balun u obrani..

znači, na lito opet najbolje pripreme ikad, eventualni prolaz prvog pretkola kupa uefa ako nan uleti birkikara ili nešto slično...

a mogli su već lipo počet slagat ekipu u miru...

tako da se opet sve vrti u krug...kako reče onaj srbin đole.... sustajem odustajem, pritiska me kao pegla, o daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi

A navodno to je plan samo moraju igrati i ovi koje planiraju prodati jer ako ne igraju nece ih nikome uvaliti...LOL
vs
#256 Posted : 10. ožujka 2012. 23:15:50(UTC)

ma razumin da anas i vukušić moraju igrat... nije problem
al koji kurac andrić ima igrat stopera, al nije bolje kalit nekog mulca... a tek ozobić u vezi?? nije neka klasa, a ide ća na lito, odgajamo ga za ruse
vs
#257 Posted : 15. ožujka 2012. 19:06:51(UTC)

OĆU OVAKVOG HAJDUKA U SUBOTU!!

koji je ovo jeben gol u 4 poteza... a sušec samo šta nije zaplaka..
da je lukica modrić ili sammir ovako ostavia balun peton, a naš dudu plasira udarac... bilo bi sperme po mikrofonu

jedva čekan!! oću pobjedu!!...
jebe me se ako i izgubimo, oću da igramo napadački, bez respekta!!!.... ako ovi mulci neće sada letit glavon bez obzira put naprid, ne znan kad ćeBigGrin
Dado R.
#258 Posted : 17. ožujka 2012. 21:06:42(UTC)

Dzaba si ti to pricao kad mi imamo i igrace i trenera koji su pickice.
Zabili gol i onda se povukli, pa na kontre. A na kontre ne znaju igrati.
U nekoliko situacija kad trebaju odigrati loptu suigracu oni pucaju.
I na kraju su pickice svejedno izgubile bez obzira sto su se samo branili.
Sedam gladnih godina, a nije ni cudno tko nam igra i tko nas vodi. Nema sunca jer se kraj tunela ni ne vidi.
Pickice...Cursing Cursing Cursing
Jerry Krause
#259 Posted : 18. ožujka 2012. 0:40:04(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Dzaba si ti to pricao kad mi imamo i igrace i trenera koji su pickice.
Zabili gol i onda se povukli, pa na kontre. A na kontre ne znaju igrati.
U nekoliko situacija kad trebaju odigrati loptu suigracu oni pucaju.
I na kraju su pickice svejedno izgubile bez obzira sto su se samo branili.
Sedam gladnih godina, a nije ni cudno tko nam igra i tko nas vodi. Nema sunca jer se kraj tunela ni ne vidi.
Pickice...Cursing Cursing Cursing

Kao što veliš sedam gladnih godina, ali najgore od svega što se ovome ne nazire kraj. Iskreno rečeno, ne znam čime je Hajduk zaslužio da ima toliko vjerne navijače. Jer iz godine u godinu klub se kompromitira, davno su prošla vremena stare slave, a nikakvog plana da bi mogli vjerovati u neku optimističnu budućnost. Kod mene je to došlo da sam od navijača koji je prošao cijelu Hrvatsku radi Hajduka sada postao neki pasivan navijač koji je usput tamo večeras na dnevniku vidio rezultat. A i da ga želim gledati, srećom nemam ovaj maxtv da gledam bijedu od igre i nezalaganja. Crying Crying Blushing
vs
#260 Posted : 18. ožujka 2012. 12:41:12(UTC)

sramota... da iti malo imamo muda, ovo smo tribali dobit 3:0... prvih po ure smo još ličili na nešto.. posli.. raspad sistema..

al kako ćemo igrat kad nemamo vezni red.. ozobića i andijaševića nisan vidia cilu utakmicu.. a to bi trebala bit pokretačka snaga momčadi ili se bar nametnit čvrstinon... a njih mali kovačić prolazi, ne da prolazi, nego samo zaobilazi u biti, i to bez puno razmišljanja...

nakon jučerašnje predstave, triba se zahvalit blaževiću i gabriću na suradnji, stisnit in ruku i zaželit sve najbolje u životu, al šta dalje od hajduka... dinamo je kornere izvodia, ne u peterac, nego u 3m od golmana... a gabrić u kontri 3 na 1 puca sa 25m u golmana jer se mora sebi dokazat da još može igrat.. da bi posli moga ljubit tetovaže i zahvalit se bogu šta je živ..

znan da ne neće proć ova ideja, ali ne vidin drugu opciju da bi izbjegli još ruganja...
kad već imamo juniore šta rasturaju u ligi i po turnirima u italiji... vezat ih dugogodišnjin ugovorima i sa istim trenerom prebacit u prvu momčad, pod cijenu ispadanja iz lige... jel nema smisla držat ove lapane više... rasprodat šta se može, a ove andriće i neretljake poslat u penziju... pa da nije hnl-a, za njih niko ne bi čua, a u novinama ih prodaju ko neke prekaljene internacionalce, u biti su štrace, jedan je igra deset godina u koreji, a drugi je bia 5god klupa u grčkoj ligi... zajedno nisu dostojni križancu vezat špigete..

ako je remont, nek je remont...
Users browsing this topic
Guest (8)
35 Pages«<1112131415>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.