Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<3839404142>»
Planovi
Jerry Krause
#781 Posted : 14. ožujka 2012. 0:41:33(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Nathan wrote:
Jerry Krause wrote:
Nathan wrote:
Dobra je prva, slažem se, ali hmmm... ipak izgleda kao da su dva Nathana, a i plava boja je dominantna kao na zadnjoj knjizi (knjiga 3)... hmmm...

A perfekcionista, znači ne bi je samo zbog boje uveza!Flapper Flapper

Ne znam, već smo imali prvu knjigu s naslovnicom u svemiru, drugu neću komentirati, a treću akcijsku. Sad je red na melankoliju.Cool

Na trećoj knjizi ne vidim akciju, možda se mutirani medvjed sprema na nju, ali Nathan ne može biti pasivniji!
Gleda on (cijene benzina - sudeći po faci), a svjetiljka onako romantično treperi - eto, površnom dedukcijom to ti je romantična naslovnica! LOL
Ovo sad je akcija u bestežinskom stanju, to nismo imali! Flapper
...
Ma bit ću zadovoljan svim opcijama naslovnice, ali treća je stvarno mrak (a tek u kombinaciji s bojom koju nismo imali, heh...)! Cool

P.S. Prva knjiga je melankolija, gleda on kroz prozor... ili možda čak u prozor i prisjeća se pritom slike Mr. Muscolo sredstva za čišćenje koju je vidio u jednom zalutalom Konzumovom katalogu iz 21. stoljeća (posjeduje ga u kolekciji). Čista melankolija - Mr. Muscolo se više ne proizvodi, a njegova baka ga je koristila...
on se sjeća mirisa! BigGrin

LOL LOL LOL LOL
maddjuro
#782 Posted : 14. ožujka 2012. 6:35:01(UTC)

Man
kad smo kod odličnih naslovnica; što kažete o ovoj naslovnici za posljednji talijanski NN

kasper
#783 Posted : 14. ožujka 2012. 10:57:34(UTC)

maddjuro wrote:
kad smo kod odličnih naslovnica; što kažete o ovoj naslovnici za posljednji talijanski NN

Katastrofa, to cim se nesto reciklira je znak da dolazi skoriji kraj.

Jerry Krause
#784 Posted : 14. ožujka 2012. 13:03:41(UTC)

Man
kasper wrote:
maddjuro wrote:

Katastrofa, to cim se nesto reciklira je znak da dolazi skoriji kraj.

Ja sam čuo da Texa ukidaju.Baseball
vs
#785 Posted : 14. ožujka 2012. 13:20:27(UTC)
Rank: Ovisnik

zašto bi ukinili teksa?... još se dobro drži, zasad nisu ništa reciklirali
kasper
#786 Posted : 14. ožujka 2012. 13:31:48(UTC)

vs wrote:
zašto bi ukinili teksa?... još se dobro drži, zasad nisu ništa reciklirali

Ah, sve sto mogu to je da nas mrze Flapper , a oni nek recikliraju Flapper.
Jerry Krause
#787 Posted : 14. ožujka 2012. 14:04:14(UTC)

Man
Uh što su se Teksisti odmah uzbunili. Čisto mala provokacija od mene nakon kasperovih neutemeljenih spekulacija. Da čita Nathana znao bi da je ovo peti veliki zaokret u serijalu.Flapper Flapper

Kad smo kod Teksa, mislim da sam mu dao jedno 5-6 puta šansu da ga počnem redovno čitati, ali nikako nije išlo. Ostalo mi je nekih 50-60 komada u kolekciji i to ZS i SD izdanja i mislim da ću ih se uskoro riješiti i rado nekome pokloniti.

Ključno pitanje za sve Teksiste: šta je to toliko očaravajuće u Teksu da su Talijani ludi za njim, a i ovdje ima velike svoje pristaše? Nemojte mi samo reći da je stvar u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima između njega i Kita Carsona.
Dado R.
#788 Posted : 14. ožujka 2012. 14:11:01(UTC)
Rank: Libellus

Tesko je nekome tko nije kauboj pojasniti zasto je Tex najbolji...Smile
Jerry Krause
#789 Posted : 14. ožujka 2012. 14:15:19(UTC)

Man
I to što kažeš...Smile
kasper
#790 Posted : 14. ožujka 2012. 14:50:13(UTC)

Jerry Krause wrote:
Uh što su se Teksisti odmah uzbunili. Čisto mala provokacija od mene nakon kasperovih neutemeljenih spekulacija. Da čita Nathana znao bi da je ovo peti veliki zaokret u serijalu.Flapper Flapper

Ha, razumem se ja u NN svet, Teksisti se u sve razumeju. I u Sproua i u Ridjobradog i u NN, ma u sve. Sta da radimo kad smo Giganti LOL
Al ovo sto sada rade NN mi je smesno, serijal umire i sad nesto pokusavaju da reanimiraju publiku sa vracanjem na pocetak. Ovo je vece silovanje nego kod MM, tako mi lici.
kasper
#791 Posted : 14. ožujka 2012. 14:51:28(UTC)

Jerry Krause wrote:

Ključno pitanje za sve Teksiste: šta je to toliko očaravajuće u Teksu da su Talijani ludi za njim, a i ovdje ima velike svoje pristaše? Nemojte mi samo reći da je stvar u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima između njega i Kita Carsona.

Stvar je u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima između njega i Kita Carsona. LOL
Tex Willer
#792 Posted : 14. ožujka 2012. 14:55:08(UTC)

Man
kasper wrote:
Jerry Krause wrote:

Stvar je u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima između njega i Kita Carsona. LOL

Ja bih samo dodao da mozda ima nesto i u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima izmedju njega i CarsonaLOL
Tex rules, mada mi je i NN dobarCool
kasper
#793 Posted : 14. ožujka 2012. 14:59:07(UTC)

Tex Willer wrote:
[quote=kasper][quote=Jerry Krause]
Ja bih samo dodao da mozda ima nesto i u Teksovom lupetanju bandita i dijalozima izmedju njega i CarsonaLOL

A i lepsi smo od ovih sto citaju NN, to prvo LOL
Jerry Krause
#794 Posted : 14. ožujka 2012. 15:33:51(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
kasper wrote:
Jerry Krause wrote:

Ja mislim da je stvar u pivi, Teks vam ostaje nedostižan uzor koliko može popiti.
Jerry Krause
#795 Posted : 14. ožujka 2012. 15:34:53(UTC)

Man
kasper wrote:
Tex Willer wrote:
[quote=kasper][quote=Jerry Krause]

A i lepsi smo od ovih sto citaju NN, to prvo LOL

Ajmo, ti svoju sliku, ja ću svoju...Flapper
Dado R.
#796 Posted : 14. ožujka 2012. 15:35:30(UTC)
Rank: Libellus

To nije istina. Mladen Viskic pa onda Tex. Tex nije ni do koljena Viskicu...
Ali neka kad bude njegovih godina mozda i on bude mogao toliko popiti.
Jerry Krause
#797 Posted : 14. ožujka 2012. 15:40:03(UTC)

Man
kasper wrote:
Jerry Krause wrote:

Ha, razumem se ja u NN svet, Teksisti se u sve razumeju. I u Sproua i u Ridjobradog i u NN, ma u sve. Sta da radimo kad smo Giganti LOL
Al ovo sto sada rade NN mi je smesno, serijal umire i sad nesto pokusavaju da reanimiraju publiku sa vracanjem na pocetak. Ovo je vece silovanje nego kod MM, tako mi lici.

Tiraž i prodaja su mjerilo, a koliko vidim Nathan je u stabilnoj sredini. A kad malo pogledamo da je u zlatno doba imao tiraž 300 000 primjeraka, a sada oko 50 000 čovjek se može zamisliti, ali opet manji je pad nego kod Texa, sa zlatnih milijun na 100-150 000 primjeraka.
vs
#798 Posted : 14. ožujka 2012. 15:43:52(UTC)

NN puno oscilira... ne mislin od epizode do epizode, nego serijal u globalu... a i zaguse radnju sa spin off pizdarijama..
u pocetku mi je bia najdrazi junak... otkad su poceli ubacivat fantasy sranja, isa je u kurac... s vremenom mi je sve losiji... ko zna kakvih su sranja sve utukli u iducih 100 epizoda, tako da ovi reboot, po meni, doazi ka narucen

tex uvik rasturaCowboy2 ... kvalitet serijala je stalno u laganom usponu..

a ako je tiraz mjerilo, onda je britney spears najbolji bend zadnjih 10 god..Flapper
kasper
#799 Posted : 14. ožujka 2012. 15:48:00(UTC)

Jerry Krause wrote:

A kad malo pogledamo da je u zlatno doba imao tiraž 300 000 primjeraka, a sada oko 50 000 čovjek se može zamisliti, ali opet manji je pad nego kod Texa, sa zlatnih milijun na 100-150 000 primjeraka.

A vidis, nas sa druge strane krasi ogromno srce, rado bi se odrekli i onog malo sto imamo da drugima bude bolje LOL .
Prvo ostali, pa onda mi, to je moto nas, u nama potrazite spas LOL
Jerry Krause
#800 Posted : 14. ožujka 2012. 15:58:08(UTC)

Man
vs wrote:
NN puno oscilira... ne mislin od epizode do epizode, nego serijal u globalu... a i zaguse radnju sa spin off pizdarijama..
u pocetku mi je bia najdrazi junak... otkad su poceli ubacivat fantasy sranja, isa je u kurac... s vremenom mi je sve losiji... ko zna kakvih su sranja sve utukli u iducih 100 epizoda, tako da ovi reboot, po meni, doazi ka narucen

tex uvik rasturaCowboy2 ... kvalitet serijala je stalno u laganom usponu..

a ako je tiraz mjerilo, onda je britney spears najbolji bend zadnjih 10 god..Flapper

Zar i ti sine Brute...Baseball Smile
Ovdje je ipak riječ o izdavaštvu, kad bi mu tiraž opao ispod profitabilne granice, ukinuo bi se i serijal (pogledaj Mister Noa). Nema tu sentimenta.

Evo recimo da se Libellusova Texova biblioteka prodaje u 50 komada po primjerku misliš bi da bi Dado R. i dalje izdavao Texa?
A možda i bi s obzirom koliki je veliki Teksist.Smile
Users browsing this topic
Guest (12)
79 Pages«<3839404142>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.