Nathan je najkompleksniji serijal u kojem uzivam. Meni osobno je odlican i do broja 100 a onda je totalno razvalio s cijelim preokretom.
Ne znam sto nam donose predstojece epizode ali znam da ce biti jos preokreta i jedva cekam.
I ovaj preokret kojeg su trenutno napravili u Italiji nema veze s prodajom, Nathan uopce ne stoji lose, dapace, ali autori su se odlucili na
jedan novi pocetak. Kako ce to sve ispasti, vidjet cemo, ali uvjeren sam i iz prica s njima, da itekako znaju sto rade.
Tex je prijatelj iz skole, iz djetinstva, znamo se vec 100 godina. Zbog njega sam se tukao, zbog njega sam dijelio i dobivao batine.
Zbog njega sam zelio biti kauboj (iako mi se onaj dio o gonicima stoke bas i ne svidja). On je razlog zbog cega sam navijao i za Indijance.
Jednostavno Tex je kao netko koga poznam otkako znam za sebe. I previse je sa mnom dijelio u zivotu da bi mi mogao postati stran.
I zbog svega toga mi je najdrazi strip junak.
Ne znam jeste pricali o ukidanju serijala u Italiji ili kod nas, ali kod nas to nije nikad bila tema niti ce biti.
Davno smo rekli da ne gasimo ni jedan serijal koji pocmemo, a kamoli da bi gasili Nathana ili Texa.