Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
kit teller wrote:Dado R. wrote:Nathan je najkompleksniji serijal u kojem uzivam. Meni osobno je odlican i do broja 100 a onda je totalno razvalio s cijelim preokretom. Ne znam sto nam donose predstojece epizode ali znam da ce biti jos preokreta i jedva cekam. I ovaj preokret kojeg su trenutno napravili u Italiji nema veze s prodajom, Nathan uopce ne stoji lose, dapace, ali autori su se odlucili na jedan novi pocetak. Kako ce to sve ispasti, vidjet cemo, ali uvjeren sam i iz prica s njima, da itekako znaju sto rade. Tex je prijatelj iz skole, iz djetinstva, znamo se vec 100 godina. Zbog njega sam se tukao, zbog njega sam dijelio i dobivao batine. Zbog njega sam zelio biti kauboj (iako mi se onaj dio o gonicima stoke bas i ne svidja). On je razlog zbog cega sam navijao i za Indijance. Jednostavno Tex je kao netko koga poznam otkako znam za sebe. I previse je sa mnom dijelio u zivotu da bi mi mogao postati stran. I zbog svega toga mi je najdrazi strip junak. Ne znam jeste pricali o ukidanju serijala u Italiji ili kod nas, ali kod nas to nije nikad bila tema niti ce biti. Davno smo rekli da ne gasimo ni jedan serijal koji pocmemo, a kamoli da bi gasili Nathana ili Texa. e, to je izjava zbog koje ja od svih izdavaća najviše volim Libellus...i najviše jim vjerujem,mogo bi reč-do groba...bu,bu,daleko bilo. ozbiljni su to momci koji več na pogled ulijevaju povjerenje... vidi se da kod njih nema šale, sve što rade-rade ozbiljno. Samo tako dalje Libellus ekipo. Ipak cu se morati i ja javiti po ovome pitanju jer je drugi Dado ipak ishitreno napisao ovo vezano za gasenje. Naime, naravno da cemo gasiti odredjene serijale, ili jos preciznije receno - sve cemo ih ugasiti, cim ih u potpunosti objavimo.
|