Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

5 Pages«<345
Nathan Never 3
Iceman
#81 Posted : 10. veljače 2012. 17:36:01(UTC)
Rank: Nova faca

tamerzg wrote:
vs wrote:
taman procita stravu ispod nule....

dadeki, ova moja knjiga ima malih problema...

svakih 5, 6, strana na livoj strani stranice ima mi tanka okomita crta, ide cilon visinon stranice pola cente od vinjeta.... pojavljuje se na str.5,6,10,11 itd. svako malo, ima ih i u ostale dvi epizode, njih san samo prelista na brzinu...

i moga bi se zaklet da je font slova malo veci nego u ostalim knjigama, al samo pinku, mozda milimetar...

meni osobno nista od navedenog ne smeta toliko da bi triba minjat knjigu...
al znan da pazite na te stvari, pa vidite jel samo u mene ili ima jos invalidaBigGrin

Da i kod mene se pojavljuje ta crta na lijevoj strani.

Evo, kod mene je i slučaj da su naslovnice za 3-4 milimetara preširoke, tj. vire van. Svakako sam u stanju to preživjeti, ali eto, informacije radi.
Dado R.
#82 Posted : 10. veljače 2012. 18:54:04(UTC)
Rank: Libellus

Iskrena isprika zbog toga, no i to cemo provjeriti, pa cemo se javiti pocetkom tjedna s detaljnim informacijama.
magični vjetar
#83 Posted : 12. veljače 2012. 13:52:57(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Iceman wrote:
tamerzg wrote:
vs wrote:

svakih 5, 6, strana na livoj strani stranice ima mi tanka okomita crta, ide cilon visinon stranice pola cente od vinjeta.... pojavljuje se na str.5,6,10,11 itd. svako malo, ima ih i u ostale dvi epizode, njih san samo prelista na brzinu...

i moga bi se zaklet da je font slova malo veci nego u ostalim knjigama, al samo pinku, mozda milimetar...

al znan da pazite na te stvari, pa vidite jel samo u mene ili ima jos invalidaBigGrin

Evo, kod mene je i slučaj da su naslovnice za 3-4 milimetara preširoke, tj. vire van. Svakako sam u stanju to preživjeti, ali eto, informacije radi.

U mom primjerku je ista stvar.

Izgleda da se desila greška u tisku. :(
Nathan
#84 Posted : 23. veljače 2012. 0:40:47(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
magični vjetar wrote:
Iceman wrote:
tamerzg wrote:
vs wrote:

Eh da, nisam javio da i kod mene također postoji crta i naslovnice izlaze izvan dimenzija ostalih stranica, no nije prestrašni defekt... Mora da se tiskara propila prije proslave nove godine. BigGrin
Novikorisnik
#85 Posted : 23. veljače 2012. 22:08:50(UTC)

Nathan wrote:
magični vjetar wrote:
Iceman wrote:
tamerzg wrote:
vs wrote:

Eh da, nisam javio da i kod mene također postoji crta i naslovnice izlaze izvan dimenzija ostalih stranica, no nije prestrašni defekt... Mora da se tiskara propila prije proslave nove godine. BigGrin

E da se javim, meni isto ta crta na svakoj drugoj stranici, a naslovnice neznatno strše oko milimetar s gornje i donje strane, ali iskreno, nisam ni primjetio dok drugi nisu počeli grintati. Prvi put čitam te priče, pa tko će gledati te crte Flapper

A za Mafest, predlažem da reprintate onih par Nathanovih giganata koji mi fale LOL LOL LOL
Dado R.
#86 Posted : 23. veljače 2012. 23:40:19(UTC)

Nismo zaboravili na to, samo sto nam se jos uvijek nisu ocitovale odgovorne osobe, zbog godisnjeg odmora.
No ocekivam da cemo iduci tjedan konacno znati nesto vise...
magični vjetar
#87 Posted : 11. ožujka 2012. 9:33:13(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
Nismo zaboravili na to, samo sto nam se jos uvijek nisu ocitovale odgovorne osobe, zbog godisnjeg odmora.

Tražite ih po godišnjem odmoru. Flapper Flapper Flapper Flapper
tamerzg
#88 Posted : 26. ožujka 2012. 10:40:22(UTC)

Dado R. wrote:

Odgovorni gospodin je jos na godisnjem?? BigGrin BigGrin
Demostant
#89 Posted : 26. ožujka 2012. 11:36:06(UTC)

Man
tamerzg wrote:
Dado R. wrote:

Odgovorni gospodin je jos na godisnjem?? BigGrin BigGrin

Sigurno se radi o državnoj firmi BigGrin
Dado R.
#90 Posted : 27. ožujka 2012. 12:28:00(UTC)

Evo ja sam bio u Zagrebu u tiskari i napokon smo rijesili ovu zavrzlamu.
Problem kod linije koja se pojavljuje u margini kod ovog izdanja je u tome sto se ta linija ne vidi nigdje u pripremi,
ni u jednom programu, osim kod programa koji radi ploce za tisak. Cak ni tu se ne vidi u normalnoj pripremi vec
tek kad se poveca sa normanih 100% na 800%, no taj program je to prenio na ploce i ta tanka linija se vidi u tisku.
Problem je u tome sto ni na koji nacin ne mozemo skloniti te crte jer ih jednostavni ni jedan program s kojim bismo
bilo sto mogli promjeniti to ne prikazuje pa nemas sto promjeniti, tako da eventualni ponovni tisak nebi rijesio problem.
To se nikad nije desilo prije a nije ni poslije, sve knjige nakon toga su bile u redu.
No oni ce za svaki slucaj koristiti neki drugi program za izradu ploca pa se to vise nikad nebi trebalo pojaviti.
Da je rijec o knjizi Martina Mysterea nazvao bih to jednostavno - misterije...Smile

Dado R.
#91 Posted : 27. ožujka 2012. 12:34:25(UTC)

Sto se tice naslovnica unutar te knjige, i to da neke vire malo van, to smo isto vidjeli o cemu je rijec...
Naime, naslovnice su odsjecene cirka pola milimetra vise nego je ostatak knjige (naslovnice se tiskaju posebno
jer su u boji i uljepljuju se rucno), pa onda se moze desiti da malo viri van. Kod vecine primjeraka je to zbilja
skoro neprimjetno, najbolje se osjeti kad se predje prstom preko cijelog knjiznog bloka, no moze biti da neka knjiga
ima i malo vise od pola milimetra ako nije posve precizno uljepljena, jer kao sto rekoh, to se uvijek rucno uljepljuje.
Ako netko ima knjigu kod koje je to bas dosta viri vani i to mu smeta, neka se javi pa cemo vidjeti da se to proba
zamjeniti na prodajnom mjestu. No kao sto rekoh sve knjige imaju barem tih pola milimetra, sto se okom skoro ni ne primjeti.

Nadam se da smo uspjeli pojasniti ove dvije zavrzlame oko ove knjige i ako bilo kome na bilo koji nacim mozemo pomoci
neka nam se slobodno javi na mail.

danant
#92 Posted : 31. ožujka 2012. 18:53:37(UTC)

Man
Danas sam dobio NN knjigu 3 i nešto mi ne štima...
Unutrašnje naslovnice su tako crne da se na drugoj naslovnici bukvalno ne vidi šta je na njoj!!! Gde su one nakaze sa Hells Islanda okupljeni oko Nathana....da li je to slučaj samo sa mojim primerkom?
U prvoj priči su na svakoj stranici neke sive linije sa leve i desne strane, kao da papir nije dobro isečen (kao neki višak): ove linije mi i nešto ne smetaju, ali to crnilo na naslovnicama Cursing
Dado R.
#93 Posted : 31. ožujka 2012. 20:14:18(UTC)

Definitivno trebas zamjeniti knjigu, naslovnice su inace u redu, greska je u tvojoj knjizi.
Users browsing this topic
Guest
5 Pages«<345
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.