Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<1819202122>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
feniks
#381 Posted : 2. travnja 2012. 13:47:00(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
vs wrote:
odgleda do kraja ovi darkest hour... loš film u početku, u zadnjih pola sata postaje smiješno loš filmLOL
a vrh otrcanosti je kad nalete na one ruske mad max borce... pa kad ubije aliena i upadne: welcome to russia, sucker!! (pošto je pg-13, ne mogu psovatBigGrin )... ili kad rus na kraju provali, I can go no further, I have Moscow at my backLOL LOL LOL... a sve to uklpoljeno u njegovu očajnu glumu i debeli ruski naglasak... pa ko ovo financira??

Ako nisi to shvatio onda nisi ni gledao film.BigGrin
U kinu je na te recenice dobio aplauz (bio sam jedini koji nije pljeskao)

A da je film smijesan jeste, meni narocito onaj geografski problem sa samog kraja.
Mada kad malo bolje razmislim ovaj film je kao losa zurka toliko je los da je na kraju i dobar LOL LOL LOL
Garfield
#382 Posted : 2. travnja 2012. 14:00:02(UTC)
Rank: Ovisnik

vs naveo si jedan od filmova koje pravo gotivim.Iskupljenje u Shawshanku i smatram ga jednim od najboljih ostvarenja.Sad jel bolji od kuma i slicno.Totalno razliciti filmovi i nisu bas za uporedbu.

Sta se jos mogu sjetiti od filmova koje izuzetno gotivim (kao sto vs kaze da se mozemo svadjati) ... Pulp Fiction, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Fight Club, The Truman Show, Twelve Monkeys, Dog Day Afternoon, Goodfellas, The Game, The Silence of the Lambs, The Usual Suspects, Se7en, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Platoon, High Noon, Forrest Gump, It's a Wonderful Life, Memento, American History X, Reservoir Dogs, The Prestige, Inception, The Green Mile, The Sixth Sense, The Good, the Bad and the Ugly, Sin City, Snatch, Oldboy, Infernal Affairs, Tae Guk Gi: The Brotherhood of War, Full Metal Jacket, Gladiator, The Goodfather, The Treasure of the Sierra Madre, The Shining, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ... Stvarno ima gomila toga.Vjerovatno sam puno toga i preskocio ...

A evo da bi se mogli svadjati neke koje stvarno smatram precjenjene ...

Rear Window, Taxi Driver, The Departed , A Clockwork Orange, Der Untergang, 2001: A Space Odyssey, Inglourious Basterds, Blade Runner, Kill Bill 1 i 2, Donnie Darko, Barry Lyndon, Rosemary's Baby ...

Mislim da ima materijala za raspravu :)
vs
#383 Posted : 2. travnja 2012. 14:06:01(UTC)

feniks wrote:

A da je film smijesan jeste, meni narocito onaj geografski problem sa samog kraja.
Mada kad malo bolje razmislim ovaj film je kao losa zurka toliko je los da je na kraju i dobar LOL LOL LOL

stvarno jebate, nisan iša za tim, ovi ko da nisu vidili kartu rusije... podmornica izađe iz moskve i nađe se na otvorenom moruLOLLOL ..
ma triba snimit drugi dio, al da glume samo oni rusi, hahahhahahah
vs
#384 Posted : 2. travnja 2012. 14:52:45(UTC)

Garfield wrote:
vs naveo si jedan od filmova koje pravo gotivim.Iskupljenje u Shawshanku i smatram ga jednim od najboljih ostvarenja.Sad jel bolji od kuma i slicno.Totalno razliciti filmovi i nisu bas za uporedbu.

Sta se jos mogu sjetiti od filmova koje izuzetno gotivim (kao sto vs kaze da se mozemo svadjati) ... Pulp Fiction, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Fight Club, The Truman Show, Twelve Monkeys, Dog Day Afternoon, Goodfellas, The Game, The Silence of the Lambs, The Usual Suspects, Se7en, Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Platoon, High Noon, Forrest Gump, It's a Wonderful Life, Memento, American History X, Reservoir Dogs, The Prestige, Inception, The Green Mile, The Sixth Sense, The Good, the Bad and the Ugly, Sin City, Snatch, Oldboy, Infernal Affairs, Tae Guk Gi: The Brotherhood of War, Full Metal Jacket, Gladiator, The Goodfather, The Treasure of the Sierra Madre, The Shining, Eternal Sunshine of the Spotless Mind ... Stvarno ima gomila toga.Vjerovatno sam puno toga i preskocio ...

A evo da bi se mogli svadjati neke koje stvarno smatram precjenjene ...

Rear Window, Taxi Driver, The Departed , A Clockwork Orange, Der Untergang, 2001: A Space Odyssey, Inglourious Basterds, Blade Runner, Kill Bill 1 i 2, Donnie Darko, Barry Lyndon, Rosemary's Baby ...

Mislim da ima materijala za raspravu :)

pa i nema baš kod ovih šta voliš, hahahahaha... jedino mrzin eternal sunshine, čak san ga tija navest uz shawshank... shawshank mogu razumit da je nekome odličan, al ovi eternal sunshine mi je totalni preserans... a i kate winslet ne mogu smislit..

al kod ovih šta su ti precijenjeni si navea par filmova šta su meni vrh... al prvo ovi šta ih ni ja ne volin... the departed mi je isforsirano smeće, bolji mi je original duplo... basterds su mi totalano smeće.. al ovo ostalo, e jebiga, mogu o svakom filmu napisat pola strane šta mi se sviđaBigGrin

rear window mi je dobar zbog režije, priča je ispričana tako da je svaka scena snimljena u stanu ili iz stana, a film nije dosadan, james stewart mi je jedan od najdražih glumaca, a slab san na grace kelly... a u tom filmu mi je prekrasna

taxi driverOhMyGod Angry BigGrin ... e jebemu garfilde.. ovo mi je u top 5 najdražih filmova, al i objektivno mislin da je sve u njemu vrhunski... svaka scena u filmu mi je genijalna, svaka uloga, svaka nota muzike, svaki dijalog i svaki dio naracije...

kill bill 1 mi je dobar, 2 mi je dosadan... al sićan se kad san ih gleda u kinu da mi je prvi bia bezveze, a drugi odličan, al eto, s vrimenon san prominia mišljenje... jer u prvon dijelu je ludilo napravia one scene borbe, sve je jebeno stilizirano..

ova tri kubricka... clockwork mi je odličan, ma da negdi od pola mi postaje dosad ako nisan baš od volje za gledat ga, lyndon je dosadan, al kamera je genijalna, pa ga također mogu istrpit svako par godinaBigGrin ... odiseju volin, al također moran bit od volje za pogledat.. u njoj su mi odlični efekti, kako je sve napravljeno, bez kompjutera... i sviđa mi se cili pristup SF-u, tj. ozbiljno je shvaćen,recimo ono kad je u svemiru, nema zvuka, čuješ samo njegovo disanje u skafanderu itd... al kod kubricka, volia ga ili ne, ne moš reć da mu filmovi nisu odlično napravljeni,svaki je promišljen i razrađen detaljno..

untergang mi je dobar film, al neman želju da ga opet gledan...

donnie darko mi je također dobar, al nisan nešto lud za njim, al drukčiji je film, ima nešto svoje, i zato ga cijenim..

a rosemaryna beba... opet ka i za taksista.. jebemu mater garfilde, opet mi ulaziš u ljestvicu, alo ovi put u nekih top 10BigGrin... meni je to genijalan film, praktički ništa ne vidiš, a stvori mi pomutnju u glavi... ruth gordon je fenomenalna, a mia farrow preslatka, uvik se iskreno zažalin nad sudbinom njenog likaBigGrin ... pa sve one scene kad ona pukne na mozak i jede sirovo meso, stvarno creepy atmosfera, a bez da je pomaka kameru... i john cassavetes mi je tu dobar, na drugo gledanje baš ubereš moment di se on proda sotonistima i počne radit protiv nje... i ona zadnja scena sa crnom kolijevkom, ma fenomenalno sve, pogotovo moran napomenit muziku, ona glavna tema mi je tako dobra, dječja brojlaica koja mi stvori nervozu, hahahahahah

i drago mi je da ti se sviđaju ovi azijci... meni su oni trenutačno najzanimljiviji autori.. chan-wook park i johnie to pogotovo... od korejanaca su fenomenalni: memories of murder, oldboy, the chaser...ta tri su mi vrh, još su mi dobri a bitterweet life, a tale of two sisters i I saw the devil... a od johnnie to-a: exiled, breaking news, election 1i2, sparrow, mad detective
Garfield
#385 Posted : 2. travnja 2012. 15:58:55(UTC)

eternal sunshine je meni stvarno legao i gledao sam ga 3 puta i svaki put sam nanovo odusevljen :) (kao i sa shavsankom) a ovi ostali ocito ni tebi nisu mrski :)

Sto se tice The Departed ... Naravno prvo sam pogledao orginal (kompletnu triologiju) pa sam ovaj pokrenuo i pogledao nekih 1h i ugasio, toliko sam bio razocaran.Zao mi je sto je Scorsese za ovaj film dobio oskara a tako puno "velikih" filmova je napravio.Ovo je mrtvo kopiranje filma (svaka scena, dijalog ... ) Buklvano sve, samo sto je propustio dosta bitnih detalja.
Cak sam upratio i na omotu od filma je morao staviti inspirisan sa Infernal Affair (tuzno za sta je dobio osakra)

Sto se tice basterds ne mislim da je totalno smece, ali jednostavno prosjecan film, kakvih ima kolko hoces.

Rear Window ... Zena ce me ubiti radi ovoga.Meni je film toliko da kazem debilan da je to nevjerovatno.Kao da je radio neki amater.Sve se desav prejednostavno i sa puno slucajnosti.Sve u pravom trenutku na pravom mjestu ... komplet mi je film vise nego naivan (ne mogu se sad svih detalja sjetiti, posto sam ga dosta davno gledao) a iskreno ne gotivim Hitchcock (sto moja zena ne moze da zamisli da neko ne voli Hitchocka)

Taxi Driver necu puno protiv njega, posto ti je to jedan od najboljih filmova, ali po meni vise nego precjenjen, iako volim De Nira ... Usput nisam naveo Deer Hunter, takodjer nesto sto mi se ne svidja :0

Kill Bill mi je film za razonoda.Ubiti dosadu i to je to.

Ovi Kubickovi mi isto nikako ne leze.Barry Lyndon mi je jedan od najdosadnjijih filmova sto sam u zivotu pogledao.3h filma su nagurali, a siguran sam da je sve moglo stati u 1:30h ... Film bez ikakvih desavanja a traje 3h ... Da nije toliko hvaljen i da nije Kubick vjerovanto bi ga prestao gledati negdje na pola filma.
Oddyseya skoro sat vremena majmuni skacu ... Za mene previse :) A Clockwork Orange isto mi nije nikako legao. (Cak mi ni kamera i efekti nisu nesto ...) Sto se tice Kubicka nemam nista protiv covjeka.Naprotiv izuzetno ga postujem.Mozda ja ne volim pretjerano njegove filmove, ali ocito je genijalac na svoj nacin. Doduse par njegovih filmova pravo volim Full Metal Jacket, The Shining, Spartacus tako da ...

untergang po meni jako lose prikazan Hitler, u dosta navrata ga prikazuju kao nekog kulturnog covjeka koji se obraca sa Vi i slicno.Jos malo i prikazali bi ga kao negok izuzetno dragog gospodina, a cjelokupni mi je film dosadan i ne kontam sta su htjeli filmom prikazati, ako je to Hitler, mislim da je lose odradjeno.

rosemaryna beba je film od kojeg sam stvarno puno ocekivao a malo dobio.Mozda je mia farrow i slicno, ali film ko film je daleko od mog ukusa.S muzikom se mogu sloziti, a ostalo ...

Ne znam zasto Taxi Driver ne volim, ali cak i cuvana scena pred ogledalom ... Nisam fasciniran.Mislim da ima puno boljih scena od toga o kojima se ne prica, al eto ...

A sto se tice azijaca ... Njihovu kinematografiju izuzetno volim i gledam (iako u zadnje vrijeme dosta manje)
Zao mi je sto mnogi ljudi imaju predrasude i izbjegavaju njihove filmove, ali tu se pravo varaju.Znam po nekim mojim prijateljima koji su izbjegavali, ponajvise zbog jezika, ali sam ih navukao pravo.Samo ljudi koji gotive holywoodsku produkciju trebaju skontati da je gomila remejkova od azijskih filmova i poceti gledai orginale.
Primjera Oldboy je po meni medju prvih 5 filmova ikada snimljenih, kao sto si rekao memories of murder je odlican, gore sam naveo Tae Guk Gi: The Brotherhood of War, Infernal Affair, onda Hero, House Of Flying Daggers, Musa: The Warrior, rouching Tiger, Hidden Dragon, A Tale of Two Sisters, The Killer (1998), Red Cliff (1,2), Ip Man (1,2), Audition, Ringu, Seven samurai, The Warlords ... Stvarno puno odlicnih filmova. Ove neke sto si naveo nisam gledao, ali eto materijala za gledati. I saw the devil vec neko vrijeme govorim sutra cu ga pogledati (the chaser, exiled, election, sparrow, mad detective)
vs
#386 Posted : 2. travnja 2012. 17:35:39(UTC)

sad mi i lovca na jelene prozivašLOL ... sićan se kad san taj film prvi put gleda, bia je na tv kasno navečer... tada nije bilo interneta i dvd-a, a dobre filmove uvik stave u neki debilni termin... ona scena ruskog ruleta u logoru me sastavila sa zemljon, to je nešto najbolje režirano šta san vidia, bia san toliko uživljen, ja mislin da tih 10min nisan disa... masu ljudi se ne sviđa onih prvih uru vrimena, kad samo prikazuje njihov život, al meni se i taj dio sviđa, pogotovo šta te zbliži s likovima i onda kad te iz te idile prebaci u blato logora, njihov očaj ima jači efekt...

znan ja par ljudi šta ne vole hitchcocka... al ja nisan jedan od njih, hehehhehehe... najdraži su mi vertigo, sjever-sjeverozapad,psycho i rope..

sad san se sitia, znaš koji glumac ima najveći postotak dobrih filmova u karijeri??

glumia je samo u 5 filmova i svaki je genijalan... dobro, možda tebi neAngry BigGrin

kum 1i2, the conversation, pasje poslijepodne i lovac na jelene... naravno, riječ je o john cazaleuSmile ...

aj sad reci da ti je i the conversation bezveze, hahahahhah... ona scena sa krvavom wc školjkom me naježi i samo kad promislin na njuBigGrin... a oni zadnji kadar kad hackman ispretura cili stan tražeći odakle ga prisluškuju, pa sidne i sjeban počne svirat saksofon, a kamera se samo počne micat livo desno ko da ga snima, fenomenalno

evo san malo provrtia kolekciju divxa, sitija nekih starih šta volin:
skoro svaki od billy wilderaSmile... sunset blvd., lost weekend, double indemnity, i the apartment su mi najdraži.. on mi je jedan od najboljih režisera, kad pogledan neki njegov film, čini mi se da je to nešto najjednostavnije za snimit..
all about eve.. the third man..la dolce vita..asfaltna džungla..manđurijski kandidat..peeping tom..whatever happened to baby jane..touch of evil..the man with the golden arm..night of the hunter..midnight cowboy

skoro sve od polanskog, a najviše: rosemarynu bebuFlapper ..chinatown..repulsion..stanar..bitter moon
herzogove: aguirre-der zorn gottes i fitzcarraldo
sve od jean-pierre melvillea, pogotovo, le samourai, le cercle rouge i l'armee des ombres.. volin kod njega šta nema puno priče, samo prati radnju
dosta kurosawe, al više njegov noir nego samurajske: high and low, stray dog... al njegov najbolji mi je ran
fellinijeve dolce vitu, la strada i amarcord..

al definitivno mi nisu po guštu:
citizen kane... dosadan mi je, al odlična kamera..
fellinijev 8 1/2.. smara me, u početkuje ok al onda samo nebuloze
his girlfriday od howard hawksa.. taj film mi je ka da rješavan jednadžbu iz matematike..
afrička kraljica... volon bogeya i john houstona, al taj film mi je limunada

sitit ću se ja još toga šta ne volin, pa ću javitSmile

Garfield
#387 Posted : 2. travnja 2012. 18:25:37(UTC)

Dobro si prosao sto sam samo prozvao Deer Hunter, posto sam i Psycho mislio prozvati :)

Ta scena sa ruletom je mozda i jedina stvar sto mi se svidjela u filmu i gluma Walkena.
Nisam to znao za John Cazal ... ali zanimljiva informacija.conversation je jedan od filmova koje sam preskocio, ali defitnitivno cu ga pogledati, a sto se tice Polanskog, pa i njega bas ne gotivim :) a od ovih ostalih moze proci skoro sve sto si nabrojao (sto sam gledao) :)

Od ovih sto si nabrojao da ti se ne svidjaju jedino bi se mogao sloziti sa citizen kane, jer je i meni izuzetno dosadan, a ovi ostali su druga prica.Inace od starije garde volim Bogarda, tako da Africka kraljica ... Nisam ga nesto previse gotivio, ali zena ga voli pravo, pa sam ga i ja nekako zavolio.
Usput neki dan smo ponovo pogledati We're No Angels i uvjek se dobro zabavim uz njega.Ovako kad vidim ove neke naslove skontam da bi trebao obnoviti gradivo i neke filmove ponovo pogledati, pa bi se mogao baciti na Bogarda ...
vs
#388 Posted : 2. travnja 2012. 20:25:52(UTC)

znači, kako žena kaže, hahahahaha

bogey mi je kralj... ubaci tu malo cagneya i imaš misec dana dobrih filmovaSmile ...

evo par preporuka koje možda nisi gleda:
petrified forest, angels with dirty faces, white heat, the roaring twenties, key largo, in a lonely place, knock on any door, sabrina

Dado R.
#389 Posted : 3. travnja 2012. 0:46:57(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:

nego si u onom postu di prvi put spominješ blade runnera, da je za tebe precijenjen... na kraju reka da ti neko objasni šta je u njemu tako dobro, pa san ti navea zašto je meni odličan... a sad ispada da san ja moga dubit na glavi dok objašnjavan, ti si već formira mišljenje i ne trzašBigGrin

Da, naravno, ja sam i trazio misljenje. Mene bas zanima misljenje neistomisljenika, oni sta isto misle, pa njihovo misljenje znam...BigGrin LOL
Ali trazio sam misljenje zasto se nekome svidja i sto je to dobro u tom filmu ali ne da uz to misljenje dobijem i kritiku kako ne znam
uzivati u filmu kao filmu vec trebam zabavu. Smile Zato sam ti naveo da me ne mozes i ne trebas uvjeravati u nesto, jer ukus je ukus.Smile
No misljenje zelim cuti svakako, zelim spoznati sto drugi vide i osjete u necemu sto ja nisam, i obrnuto.Smile
vs
#390 Posted : 3. travnja 2012. 8:31:51(UTC)

Dado R. wrote:
vs wrote:

nego si u onom postu di prvi put spominješ blade runnera, da je za tebe precijenjen... na kraju reka da ti neko objasni šta je u njemu tako dobro, pa san ti navea zašto je meni odličan... a sad ispada da san ja moga dubit na glavi dok objašnjavan, ti si već formira mišljenje i ne trzašBigGrin

Da, naravno, ja sam i trazio misljenje. Mene bas zanima misljenje neistomisljenika, oni sta isto misle, pa njihovo misljenje znam...BigGrin LOL
Ali trazio sam misljenje zasto se nekome svidja i sto je to dobro u tom filmu ali ne da uz to misljenje dobijem i kritiku kako ne znam
uzivati u filmu kao filmu vec trebam zabavu. Smile Zato sam ti naveo da me ne mozes i ne trebas uvjeravati u nesto, jer ukus je ukus.Smile
No misljenje zelim cuti svakako, zelim spoznati sto drugi vide i osjete u necemu sto ja nisam, i obrnuto.Smile

a to, sorry... nije mi ni na kraj pameti bilo vrijeđat ili pametovat da ne razumiš filmove, samo mi se učinilo da gledaš komercijalnije filmove, pa san to javno konstatira, pa nije sramota gledat filmove radi zabave, radi toga ih svi i gledamo, samo neke zabavljaju druge stvari u filmu... al očito san i tu promašio ceo fudbal, hahahahahaha...

slobodno reci još koji film da ti nije po guštu, ako je meni dobar, reć ću ti zašto je tako.... bez analize tvog ukusaBigGrin
vs
#391 Posted : 3. travnja 2012. 8:43:39(UTC)

4:44 LAST DAY ON EARTH

evo da vam svima spasim 85min života... ma da bi svi izdržali možda 15akBigGrin .. onda san počea gledat na fast forward... film je totalno dosadan, zadnji dan je zemlje, nestat će ozon, sve će se spržit, nema bijega za nikoga, svi to manje više mirno dočekuju... radnja (ako se to može tako nazvatBigGrin ) prati dafoea i njegovu curu, prvih pola sata samo sjede u stanu i kasnije vode ljubav... pa malo prošetaju kroz kvart, pa kod prijatelja na večeru i opet u svoj stan... i to traje 85min, hahahahah
nego ovaj film daje novu dimenziju frazi: zabavno ka da gledaš da se pitura(boja) suši... ženska je neka slikarica (oni đir šta isproliva pituru na platnu pa to malo razmazuje rukamaBigGrin ), i onda imaš svako malo scenu kako ona to radi, hahahahaha... i na kraju leže zagrljeni, ekran se zabijeli i the end
feniks
#392 Posted : 3. travnja 2012. 11:06:56(UTC)

Man
vs wrote:
feniks wrote:

stvarno jebate, nisan iša za tim, ovi ko da nisu vidili kartu rusije... podmornica izađe iz moskve i nađe se na otvorenom moruLOLLOL ..
ma triba snimit drugi dio, al da glume samo oni rusi, hahahhahahah

Trebao sam napisati geografski problemi, taj sto si naveo je globalniji ali imaju i jedan lokalni ali nema veze nije bitno.
Naravno da treba drugi dio LOL LOL LOL
Garfield
#393 Posted : 4. travnja 2012. 1:56:18(UTC)

Sasvim dobar i jednostavan film.Citav film se odvija na jednom mjestu i dokaz kako se jednostavno moze napraviti dobar film, s tim da je jos po istinitom dogadjaju ... Nekih 7/10

vs
#394 Posted : 4. travnja 2012. 14:31:59(UTC)

sitija san se čije filmove nikako ne mogu podnit... ubijajuće su mi dosadni... od michelangela antonionia.. l'avventura, blow-up, zabriskie point, zanimanje reporter, na svakom san zaspa...

a nije daleko ni bernardo bertolucci... posljedni tango u parizu (uvik umren od smija kad debeli brando ide onu nategnit, i nikako pogledat film do kraja)... il conformista i posljednji kineski car, također su mi uspavanke..

al recimo bergmana mogu pogledat, prije mi je ka mulcu i on bia pila, al danas su mi njegovi filmovi odlični, teško štivo, pa moran bit od volje zagledat, al kad se ufilman, pogledan ga cilog bez problema, najdraži su mi: sedmi pečat, wild strawberries, virgin spring i persona... a sigurno ne odmaže ni šta mu u fimovima često glume bibi anderson i ingrid thulinLove
Garfield
#395 Posted : 4. travnja 2012. 15:04:43(UTC)

Takodjer ni ja nisam ljubitelj Michelangela Antonionia, mozda 1-2 filma sto mi se svidjaju, ali opcenito neodgovara mi.

Sto se tice Bernardo Bertolucci njega smatram drugorazrednim redateljem.U citavoj karijeri ima neka 2 filma sto nesto vrijede, a ostali su prosjecni ili losi filmovi, i definitivno je Bergman za njih klasa i ne mogu se uporedjivati i definitivno ovi sto si nabrojao su vrh.

Usput uz puno viska vremena poceo sam gledati aktivnije filmove, pa sam evo pogledao Buried (2010) i onako nije los film.Opet radnja na jednom mjestu i nije los. 6/10 I da nije nekih da kazem par naivnih scena cak bi dobio i vecu ocjenu.

vs
#396 Posted : 4. travnja 2012. 16:05:12(UTC)

127h i buried i od mene dobivaju prolaznu ocjenu, al nijedan od ta dva filma necu sacuvat za u kolekciju...

al vidin ja da imamo slicna misljenja i da se mozemo svadjat samo oko underworlda i shawshanka, hahahaha...

ja neman puno vrimena, zbog ucenja, pa san trenutno orijentiran samo na nove filmove..
triba bi ubrzo izac dvdrip od filma shame... rezira steve mcqueen (naravno, ne "pravi", ovi tip je ogromni crnacBigGrin ), a glumi michael fassbender... njihov prosli film hunger, na temelju kojeg se pocela obracat paznja na njih dvoje, mi je vrlo dobar, al je tako mucan za gledat, pogotov zadnjih pola sata, da ga se ne usudin opet zavrtit... virujen da ce i shame bit dobar
Garfield
#397 Posted : 4. travnja 2012. 16:54:52(UTC)

Tesko da se mozemo u svemu slagati :)

Evo bas gledam Steve Mcqueen i nisam gledao ovaj Hunger, a Shame djeluje da bi mogao biti pravo dobar.Izgleda da redatelj ima potencijala ...
feniks
#398 Posted : 5. travnja 2012. 11:50:30(UTC)

Man
Pogledao sam Kako su me ukrali nemci
nisam ljubitelj Mise Radivojevica ali je ovaj naslov stravno dobar.

Inace Posljednji kineski car sam gledao 5 puta, meni odlican film
kao i vecina njegovih filmova Smile

ZA vs
Posto nemas vremena da gledas ista osim novijih filmova>
izbaci ta azijska djela i s obzirom na stanje americke filmske produkcije Cursing
imaces cijeli dan za uzenjeThumpUp
vs
#399 Posted : 5. travnja 2012. 13:36:25(UTC)

feniks wrote:

ZA vs
Posto nemas vremena da gledas ista osim novijih filmova>
izbaci ta azijska djela i s obzirom na stanje americke filmske produkcije Cursing
imaces cijeli dan za uzenjeThumpUp

ka da san zna da će bit provokacija, hahahahaa... jučer san ponovno pogleda ovaj film, američko-kineska koprodukcija, hahahahaha.. ne mogu se sitit jesan ga već spomeniaConfused

THE FLOWERS OF WAR

meni je skroz dobar... drama smještena pred II svj. rat, radi se o opsadi Nankinga, al to je samo pozadina... skupina prostituki bježeći pred japancima sakrije se u katoličku crkvu, u kojoj se nalazi skupina ministrantica, pop je nedavno umra i spletom okolnosti zamijeni ga jedan zapadnjak, te ih pokušava sve izvuć iz opkoljenog grada...

odlično producirano i režirano, zanimljiva priča, a i likovi su dosta dopadljivi, pa ti stane do njihovih sudbina.... jebiga, ima malo patetike i propagande....
režiser je Zhang Yimou (heroj, kuća letećih bodeža), a glumi batmanBigGrin, ovo mu se vjerovatno događalo prije nego je završia u zatvoru u batman beginsBigGrin
ima par odličnih akcijskih scena... jedna pogotovo rastura, traje par minuti, a snimljena je u jednom kadru (ili bar tako izgleda) dvi prostituke biže od vojnika i trčkaraju po razrušenom gradu, a kamera trči uz njih, pa koji put one izađu iz kadra, pa se nakon par okuka opet vrate (nešto slično šta je bilo u children of men)...

također mi je odlično kako se ove kurve sve drže ko velike dame, cile skockane, sakrivene u podrumu crkve, bez hrane, okolo njih nema čitave građevine, puca se na sve strane... al glavno da su frizure postojane, da natrackaju tonu šminke i litru parfemaLOL... ka da su u nekoj paralelnoj dimenziji
christian bale standarno drven, a ova kineskinja šta glumi "glavnu" kurvu, mala je preslatka, fenomenalno izgledaLove .... što bi reko čika kure, ženit ću je, keve miLOL
Garfield
#400 Posted : 5. travnja 2012. 15:14:23(UTC)

Cim vidim da glumi Bale to moram gledati, jer njega stvarno volim i za mene najbolji glumac novije generacije.

Ja sam ga zavolio do American Psycho gdje mi je bio fantastican, i poslije toga je stvarno odlican u vecini filmova, ali bi ipak izdvojio The Machinist gdje je stvarno fenomenalan, kako on, tako i citav film.

Maloprije sam pogledao Gongdong gyeongbi guyeok JSA (2000) i mogu reci sasvim dobar film.Ocekivao sam da ce biti ratni, ali sam se malo prevario, posto je klasicna drama, ali sasvim dobro odradjena. 7/10

Users browsing this topic
Guest (15)
58 Pages«<1819202122>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.