Garfield wrote:U kojem te je to film Ledger odusevio ??? Nije imao uloge kakve treba u karijeri ...
Mozda u 10 Things I Hate About You ? A Knight's Tale ? Posto su mu to najveci hitovi u karijeri ...
pa bolji je samo ka joker i brokebutt nego bale u 95% svojih filmova
... al dobro, usporedia san ga sa ledgeron jer mi je bia na pameti... recimo od ovih sta su danas poznati i u formi, robert downey, depp, norton, pitt i clooney su mi je takodjer bolji od bale... svi su oni tu negdi po umijecu, al su mi bolji od njega, a svaki mi je karizmaticniji... jebiga, bale mi ne lezi.. a sta je najkomicnije, jedna zenska i jedan prika su mi upala da san isti on kad smrsavi i osisa se skroz na kratko, hahahahahaha
znas koji mi je ludilo glumac, a da nije razvikan, mark strong, u svakom filmu rastura...
i jesi gleda human centipede 1 i 2?
prvi mi je stvarno dobar film, prakticki nista nije eksplicitno pokazano, al ti stvori nelagodu i psihicki te izvoza dok ga gledas.... u drugome je sve prikazano na ekranu, pa je samo gadljiv i postane dosadan..
al oba imaju jebene negativce... pogotovo jedinica, oni švabo sta glumi doktora je tako dobro odglumia, da san ja dan danas uvjeren da je lik stvarno lud
.... da ga vidin na ulici, zaobisa bi ga u sirokom luku... meni je on medju najboljim negativcima sta san vidia..
a oni mali debeli u drugom dijelu, nije nesto odglumia, al ima tako bolesnu facu i cili je ljigav, dosta je da ga snime pod cudnim kutem, vec je horor, hahahahahh