oprosti, miso je takva ikona da uopce ne dize ruke, izadje na centar poljuda, pisma krene, on otpiva po strofe, samo trzne desnin ramenon, piva cila istocna tribina, onda trzne drugin ramenon, iducu strofu otpiva zapad, a kad dodje refren, uopce ne triba nista radit, spontano piva cili stadion, ekipa sa kineskog zida i svi doma isprid tv-a
istina, axl je propa, glas mu je otisa u kurac, a chinese democracy ima 3 pisme sta mogu poslusat, debelo se mislin uopce ic ovo u splitu na njega, jer nisu gunsi, nego neki axl i prijatelji, ovo mi je gore nego ovo silovanje bijelo dugmeta i 4 asa...
a vedder i dalje vokalno rastura, radi soundtrackove, pearl jam puni dvorane di god dodje, al zadnji album im je takvo poprock sranje da san ih se zamalo odreka....a to mi je najdrazi bend u zivotu... ovo lito iden u berlin na njih, sve je vec sredjeno i uplaceno, dvi veceri su u onoj novoj o2 areni... jebiga, morat cu pregrmit par novih sranja, al prijasnji albumi mi skoro pa nemaju lose pisme, ima mi manje i vise dragih, al svaka mi je dobra... tako da ce bit luda kuca..
a sad, on topic
sele moja, hahahahahaha...
posto niko ne kuzi koja je pisma, a ti nisi skroz siguran u tekst, a niko osin tebe ne zna melodiju i ritam... snimi se na webcam kako pivas, i pusti na jubito, oma ces zavrsit traganje... mislin da ces cak i dobit neke ponude