Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<1920212223>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#401 Posted : 5. travnja 2012. 17:24:02(UTC)
Rank: Ovisnik

gleda san J.S.A... odličan triler, jedan od boljih korejskih... dobra mi je ona zavrzlama na kraju... super su one scene na crti razvojačenja, kad se vojnici podjebavaju i ona s turistima...

chan-wook park je režira novi film stoker, treba bi izać tijekom 2012... al pazi lakrdije, američka produkcija, scenarij napisa wenthworth miller (oni ljepotan iz prison breaka), a glumi nicole kidman, mia wasikowska i dermot mulroney.... da ne znan ko je režiser, ne bi ni divx pogleda... a ovako mi je jedan od napetijih filmova godine.... a 2013.g. izlazi snowpiercer kojeg je producira, a režiser je jong-ho bong (memories of murder), baziran je na francuskom stripu le transperceneige http://www.imdb.com/title/tt1706620/ to bi moga bit vrhunski film
Garfield
#402 Posted : 5. travnja 2012. 17:59:55(UTC)

A ja kontao ja lud za filmovima :)
vs
#403 Posted : 5. travnja 2012. 19:25:24(UTC)

Garfield wrote:

Garfield
#404 Posted : 5. travnja 2012. 21:48:19(UTC)

vs wrote:
Garfield wrote:

Dobar, iako nisam neki od onih koji je ocaran ulogom Jokera.Mislim da se covjek nije ubio, da se ne bi ni u pola pricalo o ovoj njegovoj ulozi, kao sto se sad prica.Dobro je odglumio, ali nista spektakularno.
vs
#405 Posted : 5. travnja 2012. 22:10:48(UTC)

ma daj molin te, lik je rasturia, ovo je u rangu hannibal lectera, da nije njih, film bi bia 3/4 lošiji... ja inače ledgera nisan volia, i mislia san da je precijenjen u brokebutt mountain, al ova uloga je vrhunska, sićan se kad san u kinu gleda batmana, kad joker prvi put uđe u scenu i objasni mafijašima kako stvari stoje, hipnotizira me, i tako svaki put kad bi uša u kadar, uopće nisan pratia radnju, samo san čeka da se on pojavi, a onda bi buljia u njegove manirizme, oni sitni tikovi, pa kad obliže usne, i zaliže onu masnu kosu,hahahahah pogotov je moćan kad ga ispituju u policiji i još mu naprave masku onako razmazanu ... pa kako je izmislia cilo držanje i hod, glas, način govora.. ma genijalno... neće se još dugo pojavit ovako karizmatičan negativac...

uz ovo poviše, kad kaže "da nije lud", najjače mi je kad dođe u bolnicu obućen ko bolničarka, two-face se probudi, ubere ga, a joker samo složi bolesnu facu i kaže HAAAJ!!BigGrin.. uvik me nasmije
Garfield
#406 Posted : 6. travnja 2012. 0:40:48(UTC)

Daj ... Gdje ces ga porediti sa Hanibale Lektorom.Ovo ja smatram bar klasu ispod, isto tako uporedbe sa Nicholson-ovim Jokerom ...
Opcenito mislim da on nije klasa kao ova dvojica i da ne moze odglumiti kao sto moze Jack i Hopkins.
vs
#407 Posted : 6. travnja 2012. 8:26:12(UTC)

Garfield wrote:
Daj ... Gdje ces ga porediti sa Hanibale Lektorom.Ovo ja smatram bar klasu ispod, isto tako uporedbe sa Nicholson-ovim Jokerom ...
Opcenito mislim da on nije klasa kao ova dvojica i da ne moze odglumiti kao sto moze Jack i Hopkins.

meni je bolji od nicholsonovog jokera duplo, a siguran san da je ledger ziv da bi svakom ulogom postaja sve bolji...
al ti recimo smatras christian balea odlicnim glumcem, on je meni srednja zalost, drag mi je, cijenim sta se unese u ulogu, tipa skine sto kila itd... al osim toga nema mi nista, jedina uloga u kojoj mi je stvarno dobar je the fighter, ovo ostalo je moga odglumit bilo ko umisto njega, ne bi žalija
feniks
#408 Posted : 6. travnja 2012. 11:52:54(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Meni je stari dobri Dzek kao Dzoker dobar ali nista spektakularno, ne shvatam stvarno tu pricu o odlicnom Dzokeru itd...
Imao je mnogo boljih uloga u svojoj ( uzgred velicanstvenoj) karijeri.
Sto se HL tice njegove prve uloge su bile OK a vremenom je postojao sve bolji.
A Dzokera je rasturio ThumbsUp
VS i ja smo koliko vidim istomisljenici bar u necemu.Smile
Garfield
#409 Posted : 6. travnja 2012. 14:15:58(UTC)

Moje misljenje je da Jack u svom najgorem izdanju je bolji nego Ledger u svom najboljem ... Jednostavno nije taj nivo Ladger.Mozda bi s vremenom postao (iako cisto sumnjam), ali uporedjivati ga s takvim velicinama ...

Sto se tice Bale ... Mislim da Ledgera ima u malom dzepu, ali je daleko od ovih velicina, ali ima jos vremena za njega, a defititivno se ni po kvaliteti filmova ne mogu porediti.Ledgera izuzev Brokeback Mountain nema ostvarenje da valja iza sebe, dok Bale vec ima impresivnu karijeru iza sebe.
Jos od filma Empire of the Sun gdje je glumio kao djecak i gdje ga je Spielberg upratio, pa do American Psycho, Equilibrium, The Machinist, Rescue Dawn, The Prestige, The Fighter, Public Enemies ... I u svakom od ovih je bio briljantan.
vs
#410 Posted : 6. travnja 2012. 15:26:38(UTC)

Garfield wrote:
Moje misljenje je da Jack u svom najgorem izdanju je bolji nego Ledger u svom najboljem ... Jednostavno nije taj nivo Ladger.Mozda bi s vremenom postao (iako cisto sumnjam), ali uporedjivati ga s takvim velicinama ...

Sto se tice Bale ... Mislim da Ledgera ima u malom dzepu, ali je daleko od ovih velicina, ali ima jos vremena za njega, a defititivno se ni po kvaliteti filmova ne mogu porediti.Ledgera izuzev Brokeback Mountain nema ostvarenje da valja iza sebe, dok Bale vec ima impresivnu karijeru iza sebe.
Jos od filma Empire of the Sun gdje je glumio kao djecak i gdje ga je Spielberg upratio, pa do American Psycho, Equilibrium, The Machinist, Rescue Dawn, The Prestige, The Fighter, Public Enemies ... I u svakom od ovih je bio briljantan.

ledger je meni bolji od bale, i to prilicno...
ledger mi ima izrazajniju facu i siri raspon uloga... bale uvik isti pogled, ne prenosi mi ocima nista od lika, ne znan, jednostavno mi tip nema neku prezencu kad je u kadru, stvaro rijetko me odusevi.... od ovih filmova sta si nabroja, jedino mi je vrhunski u the fighteru i pri kraju psycha, equilibrium moze odglumit i moja baba, u machinistu i rescue dawn nije ponudia nista osim toga sta je smrsavia 50kg i usporeno govoria, a u public enemies i the prestige je totalno prosjecan, njegovi likovi su mi najmanje pamtljivi u ta dva filma, u oba je skoro glavna uloga a filmovi nista ne bi izgubili time da glumi neko drugi
vs
#411 Posted : 6. travnja 2012. 15:28:08(UTC)

feniks wrote:

VS i ja smo koliko vidim istomisljenici bar u necemu.Smile

Pa nije tesko sa mnon se sporazumit... samo moras imat isto misljenje ka i jaLOL
Garfield
#412 Posted : 6. travnja 2012. 15:28:34(UTC)

U kojem te je to film Ledger odusevio ??? Nije imao uloge kakve treba u karijeri ...
Mozda u 10 Things I Hate About You ? A Knight's Tale ? Posto su mu to najveci hitovi u karijeri ...
vs
#413 Posted : 6. travnja 2012. 16:23:06(UTC)

Garfield wrote:
U kojem te je to film Ledger odusevio ??? Nije imao uloge kakve treba u karijeri ...
Mozda u 10 Things I Hate About You ? A Knight's Tale ? Posto su mu to najveci hitovi u karijeri ...

pa bolji je samo ka joker i brokebutt nego bale u 95% svojih filmovaBigGrin ... al dobro, usporedia san ga sa ledgeron jer mi je bia na pameti... recimo od ovih sta su danas poznati i u formi, robert downey, depp, norton, pitt i clooney su mi je takodjer bolji od bale... svi su oni tu negdi po umijecu, al su mi bolji od njega, a svaki mi je karizmaticniji... jebiga, bale mi ne lezi.. a sta je najkomicnije, jedna zenska i jedan prika su mi upala da san isti on kad smrsavi i osisa se skroz na kratko, hahahahahaha

znas koji mi je ludilo glumac, a da nije razvikan, mark strong, u svakom filmu rastura...

i jesi gleda human centipede 1 i 2?
prvi mi je stvarno dobar film, prakticki nista nije eksplicitno pokazano, al ti stvori nelagodu i psihicki te izvoza dok ga gledas.... u drugome je sve prikazano na ekranu, pa je samo gadljiv i postane dosadan..

al oba imaju jebene negativce... pogotovo jedinica, oni švabo sta glumi doktora je tako dobro odglumia, da san ja dan danas uvjeren da je lik stvarno ludLOL .... da ga vidin na ulici, zaobisa bi ga u sirokom luku... meni je on medju najboljim negativcima sta san vidia..
a oni mali debeli u drugom dijelu, nije nesto odglumia, al ima tako bolesnu facu i cili je ljigav, dosta je da ga snime pod cudnim kutem, vec je horor, hahahahahh
Garfield
#414 Posted : 6. travnja 2012. 16:40:38(UTC)

Pa samo i ima ulogu Jokera :)

mark strong je skoro uvjek neka sporedna uloga, i te cesto uz neka prozvana imena, tako da ... Vjerovatno zato i nije kao sto ti kazes razvikan.

Nisam to gledao.Jel to horror ili ... ? Sad mi jos jedan odlican film pade na pamet, a nisam ga stavio tamo kad sam nabrajao ...

Jesi gledao Das Experiment (2001) ?

Vrhunsko osvarenje, cak sam upratio negdje da su amerkikacni uradili remake.Tuzno ...
vs
#415 Posted : 6. travnja 2012. 19:10:41(UTC)

Garfield wrote:
Pa samo i ima ulogu Jokera :)

mark strong je skoro uvjek neka sporedna uloga, i te cesto uz neka prozvana imena, tako da ... Vjerovatno zato i nije kao sto ti kazes razvikan.

Nisam to gledao.Jel to horror ili ... ? Sad mi jos jedan odlican film pade na pamet, a nisam ga stavio tamo kad sam nabrajao ...

Jesi gledao Das Experiment (2001) ?

Vrhunsko osvarenje, cak sam upratio negdje da su amerkikacni uradili remake.Tuzno ...

a gleda san oba... njemački davno, da me ubiješ ne di se moga sitit detaljno filma, sićan se okvirno radnje... američki je smiješan, glume brody i whitaker.. nije mi problem šta rade remakeove, koji put nisan gleda original, pa mi ukažu da postojiSmile ...

human centipede je horor i to dosta morbidan, ako oćeš da te baš strefi u glavu, nemoj gledat trailer, jer film nema neku radnju, ludi kirurg uvati par turista i u podrumu svoje vile eksperimentira na njima, kad otkrije šta planira s njima, bude čak malo komično kako on to njima obajšnjava prije...... okrenit će ti se želudac kad vidiš šta planira.. film ko film je u biti smeće, al ako voliš horore, isplati se pogledat radi ovog negativca..
vs
#416 Posted : 7. travnja 2012. 11:09:23(UTC)

izašli su za skinit dvdrip od shame i black gold, i R5 dvdrip od man on a ledge... taman se skida, javin kakvi su kad pogledan
Garfield
#417 Posted : 7. travnja 2012. 12:08:09(UTC)

Obavezno javi utiske.Doduse Black Gold me pretjerano i ne zanima, al eto ...

Odgledao sam Moon i dobar film.Mozda sam malo vise ocekivao ali sve u svemu sasvim dobar. 7/10

vs
#418 Posted : 7. travnja 2012. 13:48:37(UTC)

moon mi je super... sin od david bowiea ga je režiraSmile ... volin sf, rockwell rastura i priča mi je dobra, s obziron na budžet i efekti nisu loši..

black gold ću s gušton pogledat, Jean-Jacques Annaud zna ubost dobar film ponekad, a glumi mark strong, tako da bi moglo bit dobro, bar u nekim dijelovima...

upravo san skinia i dvdscr od contraband sa mark wahlbergon, slika je ok

jučer san sjeba nogu na balunu, nekako san došepa do grada prijateljici na rođendan... al jutros mi je kolino ogromno... tako da ne virujen da ću danas igdi izlazit, pa čak ni na hajduka, hahahhaha... tako da bi moga sve ovo odgledat do sutra, pa javin
ivan_micic
#419 Posted : 7. travnja 2012. 17:08:19(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
[img]http://www.imdb.com/media/rm2887954688/tt1912398[/img]

7/10

Zed ima bolestan smisao za humor. Brutalno zabavan,pogotovo scena u kinu di gledaju neki dokumentarac o Vijetnamu LOL
Garfield
#420 Posted : 7. travnja 2012. 18:43:45(UTC)

vs wrote:
moon mi je super... sin od david bowiea ga je režiraSmile ... volin sf, rockwell rastura i priča mi je dobra, s obziron na budžet i efekti nisu loši..

black gold ću s gušton pogledat, Jean-Jacques Annaud zna ubost dobar film ponekad, a glumi mark strong, tako da bi moglo bit dobro, bar u nekim dijelovima...

upravo san skinia i dvdscr od contraband sa mark wahlbergon, slika je ok

jučer san sjeba nogu na balunu, nekako san došepa do grada prijateljici na rođendan... al jutros mi je kolino ogromno... tako da ne virujen da ću danas igdi izlazit, pa čak ni na hajduka, hahahhaha... tako da bi moga sve ovo odgledat do sutra, pa javin

Znam kako ti je.Meni je noga u gipsu nekih 7 dana, tako da ...
Users browsing this topic
Guest (25)
58 Pages«<1920212223>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.