Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<45678>»
Planovi
Novikorisnik
#101 Posted : 15. srpnja 2011. 11:55:33(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Imam skoro sve od NN. Nedostaju mi samo giganti 1 i 2, te superbook 1 i 2. Postoji li ikakva šansa za nekakvim reprintom? Crying

Kada će nastavak Boy Vampire?
Dado R.
#102 Posted : 15. srpnja 2011. 15:18:53(UTC)
Rank: Libellus

Novikorisnik wrote:
Imam skoro sve od NN. Nedostaju mi samo giganti 1 i 2, te superbook 1 i 2. Postoji li ikakva šansa za nekakvim reprintom? Crying

Reprinte ne mislimo raditi. A Boy Vampire ide sad na zimu...
Curumo
#103 Posted : 15. srpnja 2011. 16:23:08(UTC)

Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:

LOL LOL LOL LOL LOL
Nice view from hell.
bubo
#104 Posted : 15. srpnja 2011. 19:18:19(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
split85 wrote:
Nick Raider ide krajem godine ???
Postoji li mogučnost da Libellus izda one Bonelli Indexe, šta su popularni u italiji za kod ovih poznatih junaka?

Nick ide na jesen/zimu, da...

O Indexima smo razmisljali, o onim junacima koje radimo, no jos konkretno nije dogovoreno.
A postoji mogucnost da napravimo i vlastite indexe i slicno (Boze daj samo produzi ove dane na 48 sati po danu... minimumSmile ).

to bi bio siguran uspjeh 100 posto bar što se tiče mr noa i martija..........ovo gledajte realizirati........Cool Cool
Dado R.
#105 Posted : 15. srpnja 2011. 20:14:43(UTC)

Curumo wrote:
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:

LOL LOL LOL LOL LOL

Pa kod mene su temperature +13, pa je to SAD ce zima...BigGrin BigGrin
split85
#106 Posted : 16. srpnja 2011. 19:41:38(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:

znači 100 eura za oba Cursing Crying
split85
#107 Posted : 16. srpnja 2011. 19:53:40(UTC)

Man
oče li možda za par godina bit šta od ovoga izdanaj, kad su već jedni Cursing

Axle Munshine
#108 Posted : 16. srpnja 2011. 23:37:41(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Nadam se da će za IRS i Škorpionom krenuti i drugi integrali sa BD područja?I imao bih jedno pitanje:Škorpion je izuzetan i drago mije što ste ga uvrstili u izdavački program.Iako sam mogao da kupim Systemovo izdanje to nisam uradio već sam sačekao Libellusovo izdanje...i nisam se pokajao...jedina stvar koja mi je zasmetala je što ste i vi Libellusovci krenuli putem Fibre sa mat naslovnim stranama,taj zaokret mi nije jasan,ali ok to je vaš izbor...
Dado R.
#109 Posted : 17. srpnja 2011. 1:18:55(UTC)

split85 wrote:

Zar ne radi Bookglobe Duranga, ili sam nesto pomijesao?
Dado R.
#110 Posted : 17. srpnja 2011. 1:23:13(UTC)

Axle Munshine wrote:
Nadam se da će za IRS i Škorpionom krenuti i drugi integrali sa BD područja?I imao bih jedno pitanje:Škorpion je izuzetan i drago mije što ste ga uvrstili u izdavački program.Iako sam mogao da kupim Systemovo izdanje to nisam uradio već sam sačekao Libellusovo izdanje...i nisam se pokajao...jedina stvar koja mi je zasmetala je što ste i vi Libellusovci krenuli putem Fibre sa mat naslovnim stranama,taj zaokret mi nije jasan,ali ok to je vaš izbor...

Mozda zaboravljas da smo mi odprije imali izdanja s matt koricama, npr. Magicni Vjetar.
Pa Demian s matt koricama i lakom, pa onda Skriveno Lice... Dylan Dog kolor itd...
Dakle nije nikakav zaokret, niti cemo iskljucivo raditi matt korice, to je stvar trenutnog odabira, kad se slozi dizajn odaberemo.
E sad nekome se nas odabir moze svidjeti drugima ne, to je neizbjezno kako god odabrali.Smile

A sto se tice drugih francuskih izdanja, pricali smo davno o tome, ali planiramo svakako raditi i druga izdanja iz BD podrucja...
No niposto necemo zapostaviti ni aktualne serijale Ridjobradi i Spirou.
split85
#111 Posted : 17. srpnja 2011. 7:30:03(UTC)

Man
Dado R. wrote:
split85 wrote:

Zar ne radi Bookglobe Duranga, ili sam nesto pomijesao?

Tako je i to jako dobro rade Crying . Od 15 brojeva izdali su samo broj 14 i to još davne 2009 godine. Od njih me strah kupit išta prije nego sve ne objave Huh
Axle Munshine
#112 Posted : 17. srpnja 2011. 10:46:09(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Dado R. wrote:
Axle Munshine wrote:

Mozda zaboravljas da smo mi odprije imali izdanja s matt koricama, npr. Magicni Vjetar.
Pa Demian s matt koricama i lakom, pa onda Skriveno Lice... Dylan Dog kolor itd...
Dakle nije nikakav zaokret, niti cemo iskljucivo raditi matt korice, to je stvar trenutnog odabira, kad se slozi dizajn odaberemo.
E sad nekome se nas odabir moze svidjeti drugima ne, to je neizbjezno kako god odabrali.Smile

A sto se tice drugih francuskih izdanja, pricali smo davno o tome, ali planiramo svakako raditi i druga izdanja iz BD podrucja...
No niposto necemo zapostaviti ni aktualne serijale Ridjobradi i Spirou.

Nisam ni mislio na te Bonnelijeve naslove,mislio sam na BD naslove i albume kao Font biblioteka,Klara,Libellus biblioteka...sve to je islo na glat naslovnim zato me je i zacudio i iznenadio odabir mata za Skorpiona...mat ne lezi naslovnim gde je pun kolor(mogao bih ti dati x primera),ali moze dobro funkcionisati na naslovnim gde nema punog kolora,vec ide fragment c/b iz samog stripa plus jos jedna dve boje(Fibrini Alvar i Spaghetti)...ovo zadnje je cak i unapredjeno sa kombinacijom mat-sjaj kod Darkwooda,i to je maestralno ispalo...Skorpion nikako nije trebalo da ide u mat verziji,ali sta je tu je,to je vas izbor...u sustini kao sto kazes,nekome ce se svideti nekome ne...onda je najbolja varijanta stampati u obe verzije pa svi zadovoljni,zar ne...Smile
Jasko
#113 Posted : 18. srpnja 2011. 11:23:03(UTC)

Man
Kakav je dugo/kratkorocni plan za Spirua? Smile Da li materijali i dalje kasne? Kada je u planu saga sa Zorglubom? Cool
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
Jasko
#114 Posted : 18. srpnja 2011. 11:32:41(UTC)

Man
Da, jos nesto... Pre 6 meseci sam uzeo Ridjobradog br. 9. Da li je to strip koji moze da se zameni? Ima valovite strane unutar Smile (cini se da ste stampali dva tiraza).
Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
Nathan
#115 Posted : 18. srpnja 2011. 22:31:39(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:

Šteta... neki su spremni masno platiti reprinte, samo da imaju brojeve koji ima fale... Pitam čisto jer me interesira... jeste li možda razmislili o seriji reprinta u osjetno manjoj nakladi od 500 kom (recimo 200kom), ali i osjetno višoj cijeni zbog toga?
Dado R.
#116 Posted : 18. srpnja 2011. 22:36:50(UTC)

Jasko wrote:
Kakav je dugo/kratkorocni plan za Spirua? Smile Da li materijali i dalje kasne? Kada je u planu saga sa Zorglubom? Cool

Dva se prevode, kod Darka su, pa ce to biti na jesen/zimu, a inace Francuzi su dosta spori s materijalima, ali vidjet cemo kako ce biti ubuduce.
I sad idemo redom, dakle po redu s brojevima sad smo zaokruzili i zatvorili "rupe"...Smile
Dado R.
#117 Posted : 18. srpnja 2011. 22:39:12(UTC)

Jasko wrote:
Da, jos nesto... Pre 6 meseci sam uzeo Ridjobradog br. 9. Da li je to strip koji moze da se zameni? Ima valovite strane unutar Smile (cini se da ste stampali dva tiraza).

Vratili smo tiskari dio tiraza koji nije bio dobar i oni su tiskali taj dio ponovo, tako da se moglo i jos uvijek moze zamjeniti, raspitaj se kod svog prodavaca...
Ako nema, neka naruci i poslat ce se.
Dok Lester
#118 Posted : 18. srpnja 2011. 22:41:05(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Sad treba zatvoriti rupu 8 - 22 BigGrin BigGrin BigGrin
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#119 Posted : 18. srpnja 2011. 22:42:10(UTC)

Nathan wrote:
Dado R. wrote:
Novikorisnik wrote:

Šteta... neki su spremni masno platiti reprinte, samo da imaju brojeve koji ima fale... Pitam čisto jer me interesira... jeste li možda razmislili o seriji reprinta u osjetno manjoj nakladi od 500 kom (recimo 200kom), ali i osjetno višoj cijeni zbog toga?

Zar nismo to radili sa ovim reprintima koje smo napravili, MNO 1 i 2, MM 1 i 2, te MM gigant 1 i 2.
Oni su isli u po 250 kom. I toga se prodalo nesto brojeva i na tome je stalo. Nismo ni blizu pokrili toskove.
Nazalost, premali je broj ljudi kojima neki broj nedostaje, i onda se jednostavno ne isplati raditi.

Dado R.
#120 Posted : 18. srpnja 2011. 22:43:13(UTC)

Dok Lester wrote:
Sad treba zatvoriti rupu 8 - 22 BigGrin BigGrin BigGrin

To cemo lako, mi svi volimo zatvarati rupe, od urednika, lektora pa do prevoditelja, pa sad kako koja rupa kome zapadne...BigGrin BigGrin
Users browsing this topic
Guest
79 Pages«<45678>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.