Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2021222324>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#421 Posted : 7. travnja 2012. 19:37:01(UTC)
Rank: Ovisnik

uf garfilde, žaj mi je.... sva srića da san ja samo dobia udarac, dobro san proša, mlao ću šepat i to je to, jedini mi je zajeb šta san u ponediljak triba igrat turnir, a ovako ću pit pive sa strane, pa opet dobroSmile

ovako, contraband i man on a ledge su prosječni akcioni-trileri, zaboraviš ih čim ih pogledaš, oba dva moraš gledat bez razmišljanja jer imaju toliko rupa u scenariju da možeš nonstop kolutat očima na neke glupostiLOL ... man mi je malo bolji jer je zabavniji, i sam sebe ne shvaća toliko ozbiljno ka i contraband, a ima i genesis rodriguez, cura je veoma veoma talentirana, šta odlično pokaže u jednoj sceniLove .... contraband mi je bia dosadan zadnjih 45min...

al shame je zato vrhunski film.... fassbender i mulligan su odlični...režija, scenarij, kamera, sve na razini... film je o seksualnom ovisniku i prati njegovu svakodnevnicu koju iz takta izbaci dolazak sestre da živi kod njega... oboje su sjebani u glavu, svako na svoj način...
film je depresivan i sporijeg tempa... al moga bi ga opet pogledat, vjerovatno i oću... sviđa mi se režija jer nema puno filozofije, postavi kameru i pusti da se događaj odvije u jednom kadru, nema preseravanja... dosta pitanja u filmu nije odgovoreno, al ima dovoljno detalja pa sam možeš zaključit razloge određenih ponašanja likova.. malo me podsjetia na american psycho jer je sličan glavni lik... ispraznost svog života pokušavaju popunit "čudnim" metodama... preporuka
vs
#422 Posted : 7. travnja 2012. 19:46:35(UTC)

ivan_micic wrote:
[img]http://www.imdb.com/media/rm2887954688/tt1912398[/img]

7/10

Zed ima bolestan smisao za humor. Brutalno zabavan,pogotovo scena u kinu di gledaju neki dokumentarac o Vijetnamu LOL

baš san ga i ja skinia danas,gleda san traielr, pari bolesna satira... moga bi mi se svidit... zed uvik ima neke bolesne radnje u filmu
vs
#423 Posted : 9. travnja 2012. 8:38:07(UTC)

pogleda san black gold i god bless america... gold je dosadno sranje, a ovi drugi, može se pogledat
vs
#424 Posted : 15. travnja 2012. 22:09:34(UTC)

sherlock 2... losiji mi je od prvog, u ovome uopce nema neke misterije koju triba rjesit, na kraju nesto ulupaju, tek tako da nije prosa po evrope bezveze... a kraj je idiotskiCrying
feniks
#425 Posted : 16. travnja 2012. 18:58:54(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
POGLEDAO SAM AMERICKU PITU PONOVO NA OKUPU.
VRIJEME JE UCINILO SVOJE LOL
Ljudi su jednostavno nezanimljivi.Cursing Cursing
Garfield
#426 Posted : 18. travnja 2012. 13:35:24(UTC)

The Divide (2011) 5/10

Na insistiranju vs o ovome filmu, kolko ga ceka i slicno ... Evo napokon sam ga pogledao i mogu reci da sam duboko razocaran.Hiljadu puta vidjena ideja, bez neceg novog, i bez dobre ideje. 5/10

vs
#427 Posted : 18. travnja 2012. 13:51:14(UTC)

Garfield wrote:
The Divide (2011) 5/10

Na insistiranju vs o ovome filmu, kolko ga ceka i slicno ... Evo napokon sam ga pogledao i mogu reci da sam duboko razocaran.Hiljadu puta vidjena ideja, bez neceg novog, i bez dobre ideje. 5/10

mačak, pa nisan ja inzistira...
ja san reka da je bolestan, al razvučen, da me podsjetia na dio iz filma blindness kad su u bolnici.... i ako se kome taj dio svidia, nek pogleda..

željko je reka da ga čeka dvi godine, hahahahaha... a pošto još nije javia kakvi mu je, vjerovatno ni on nije oduševljenSmile

Garfield
#428 Posted : 18. travnja 2012. 16:47:06(UTC)

Ma salim se :) Nego si govorio kako jedva cekas.Imao je potencijala, ali se usput negdje izgubio :)
vs
#429 Posted : 18. travnja 2012. 17:17:55(UTC)

Garfield wrote:
Ma salim se :) Nego si govorio kako jedva cekas.Imao je potencijala, ali se usput negdje izgubio :)

opet ti zajebaješLOL ... željko je reka ga je jedva čeka, ja san ga samo odgledaFlapper

jesi gleda shame?
to je jedini film šta san gleda u zadnja 2 mj., a da iskreno mogu preporučit nekome... film je odlično odrežiran i odglumljen, samo nije za svačiji ukus
al kod tebe je zajeb, ti ne voliš taksista... a ovo je ka hardcore verzija taksista
al pošto ima slične teme ka i american psycho, tu bi moga nać nešto po svom guštuSmile
Garfield
#430 Posted : 18. travnja 2012. 22:39:00(UTC)

Nisam gledao shame, ali s obzirom da ga ti preporucujes necu ga ni gledati :) Ma salim se.Mozda ga veceras pogledam, pa javim utiske ...
vs
#431 Posted : 18. travnja 2012. 22:55:28(UTC)

Garfield wrote:
Nisam gledao shame, ali s obzirom da ga ti preporucujes necu ga ni gledati :) Ma salim se.Mozda ga veceras pogledam, pa javim utiske ...

pa baš zato šta ga ja preporučujen, moraš pogledat... i mora ti bit totalno smeće, hahahahahaha ... jer drukčije ne bi valjalo, hahahahaha
kico
#432 Posted : 19. travnja 2012. 7:41:48(UTC)

Battleship (2012)

Kombinacija Dana nezavisnosti, Navy CSI i Space Cowboys
plus Nathan Never bube i Rihanna kao Legs Weaver

sve puca sve se razbija sve tone sve eksplodira
nije baš za mene al žena mi oduševljena

samo mi dva dana nakon filma nikako ne izlazi iz glave ta Rihanna
bila bi savršena za Legs ako ikad snime film

uglavnom, 7/10 i to je puno
vs
#433 Posted : 19. travnja 2012. 8:59:27(UTC)

kico wrote:
Battleship (2012)

rihanna mi je napeta ka dinamo u LP...

a ovi battleship ću pogledat kad bude za skinit... jebiga, nemamo svi ženu koja dobiva karte na lutriji, hahahah
vs
#434 Posted : 19. travnja 2012. 9:06:07(UTC)

PENUMBRA

za low-budget triler, može proć... jebiga, režiser nije neki talent, pa je pokra sve živo, najviše polanskog i to loše ,ahahahahah... radnja je skroz predvidljiva, al svidia mi se kraj
kico
#435 Posted : 19. travnja 2012. 11:04:09(UTC)

vs wrote:
kico wrote:
Battleship (2012)

a ovi battleship ću pogledat kad bude za skinit... jebiga, nemamo svi ženu koja dobiva karte na lutriji, hahahah

Žena je već ispunila sve moguće mailove za Avengerse ! Flapper Flapper Flapper
vs
#436 Posted : 19. travnja 2012. 13:20:27(UTC)

kico wrote:
vs wrote:
kico wrote:
Battleship (2012)

Žena je već ispunila sve moguće mailove za Avengerse ! Flapper Flapper Flapper

falija si adresu za beljenjeFlapper ... meni su ti superherojski filmovi (osim batmana) nužno zlo, pogledat ću ih u nedostatku boljeg, hahahahhaha... a pogotovo avengersi, još samo fali da superman uleti na kraju filma, hahahahahah... jednostavno ne mogu shvatit amere i njihove superheroje..
Garfield
#437 Posted : 19. travnja 2012. 13:33:50(UTC)

Hehehe.I ja sa nestrpljenjem cekam Avengerse, i za razliku od vs volim ovakve filmove, nego ovo sto je vs rekao jos fali superman ...

Nagovorio me kolega da pogledam Machete i nisam mogao da vjerujem kolko gluposti na jednom mjestu.Nijedan superheroj mu nije ravan :)
Ona scena kad ulijece u onu kucu punu naoruzanih likova s macheteom, i evo sto sve pobije, nego raspara covjeku stomak u uzmia crijeva i skace kroz prozor i to mu kao konopac ... Ebo te nevjerovatno, ili ona scena na kraju kad se bori sa Segalom, i ono ubi ga Segal, ovaj ne moze o sebi i na kraju kaze Segal, nesto kao ... Ne mogu nikako da te ubijem, kao kad bi te ubio vratio bi se i iz pakla, i ubije sebe ...

I naravno od toga kolege kad mi nesto kaze da pogledam to uveliko zaobilazim :)
vs
#438 Posted : 19. travnja 2012. 13:55:27(UTC)

Garfield wrote:
Hehehe.I ja sa nestrpljenjem cekam Avengerse, i za razliku od vs volim ovakve filmove, nego ovo sto je vs rekao jos fali superman ...

Nagovorio me kolega da pogledam Machete i nisam mogao da vjerujem kolko gluposti na jednom mjestu.Nijedan superheroj mu nije ravan :)
Ona scena kad ulijece u onu kucu punu naoruzanih likova s macheteom, i evo sto sve pobije, nego raspara covjeku stomak u uzmia crijeva i skace kroz prozor i to mu kao konopac ... Ebo te nevjerovatno, ili ona scena na kraju kad se bori sa Segalom, i ono ubi ga Segal, ovaj ne moze o sebi i na kraju kaze Segal, nesto kao ... Ne mogu nikako da te ubijem, kao kad bi te ubio vratio bi se i iz pakla, i ubije sebe ...

I naravno od toga kolege kad mi nesto kaze da pogledam to uveliko zaobilazim :)

ja san machete gleda u kinu s ekipon, plakali smo od smija, iša san ga doma sam gledat, bia mi je bezveze.... ima par dobrih šema i to je to... al najlegendarnija baza je kad uleti: MACHETE DON'T TEXT!LOL LOL
feniks
#439 Posted : 23. travnja 2012. 10:49:23(UTC)

Man
Pogledao Bojni brod, nekoliko ljudi izaslo iz sale ali ja sam izdrzao do kraja.
Sada vise cijenim Bitku za L.A. a i Najmaracniji sat LOL LOL LOL
Posto sam se malo razonodio, ocjena je poklonjena- 5/10

A 3. maja gledam Osvetnike pa cu javiti utiske Smile
vs
#440 Posted : 23. travnja 2012. 11:30:12(UTC)

feniks wrote:
Pogledao Bojni brod, nekoliko ljudi izaslo iz sale ali ja sam izdrzao do kraja.
Sada vise cijenim Bitku za L.A. a i Najmaracniji sat LOL LOL LOL
Posto sam se malo razonodio, ocjena je poklonjena- 5/10

A 3. maja gledam Osvetnike pa cu javiti utiske Smile

daj molin te, pa ne može bit veće sranje od najmračniji sat, hahahahahah
Users browsing this topic
Guest (20)
58 Pages«<2021222324>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.