Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

11 Pages«<34567>»
Zagor u boji
ponki
#81 Posted : 15. travnja 2012. 22:46:52(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Renky wrote:
kico wrote:

kralja sve otkupljuje
mat, sjaj, bez korica, bez hrbata, utučenih kuteva
sve
Flapper

Neki bezobrazni zlobniciFlapper su čak komentirali da, doduše još uvik neprovjerene informacije, kažu kako u Bonellijevom uredu visi Kraljina slika.LOL LOL LOL LOL LOL

Mozete pricati sta hocete ali nakon sto otkupimo ja i Kralja citav tiraz prve knjige sto je vec dogovoreno u BL, visit ce njegova slika kod mnogih u kuci i molit' cete poput Dade duge puske da otkupite od nas bar 1 primjerak,bar za rodjendan makar bio 50 rodjendan u pitanju Flapper BigGrin

Doduse mozda Kralja popusti ako mu neko ponudi noc sa Borom Corbom posto mu je jedino on drazi od Zagija
LOL LOL LOL LOL LOL
Nemam nista pametno da kazem, a Alen jos manje
King Warrior
#82 Posted : 16. travnja 2012. 12:14:14(UTC)

Dado R. wrote:
Nece se zavrsavati u svakoj knjizi, bit ce poput talijanskog izdanja, samo sto cemo mi imati i naslovnice unutra,
kao sto je drugi Dado vec napisao u prvom postu...

Tako i jeste najbolje, ovako ce sve knjige biti iste debljine i izgledati perfektno i na policama, a ne neko sarenilo sa knjigama od 100-200 stranica, a onda odjednom knjizurina od 400+.

Nemam rijeci, za sada sve sto ste planirali sa ovim izdanjem je jednostavno perfektno, ni najmanja greska gdje bi se moglo cak i diskutovati o necemu da li bi bilo dobro ili ne.
Ovako nesto sam i pretpostavljao, samo LL i Darkwood su u stanju izbaciti SBE izdanja bez mane.

Svaka cast Ludensu i VC, ali su u toku vremena napravili toliko banalnih gresaka da je to bilo za ne povjerovati...Naslovnice c-b, rikne sa aktuelnim slikama naslovnica, Laurentijeve naslovnice...Boze sacuvaj, stvarno da covjek ne povjeruje sta se sve izdesavalo.

Treba jos samo sacekati ovih nekoliko dana do izlaska i ostati normalan...Bas prije nekoliko dana sam ovaj kolorac sanjao.Blink
Dok Lester
#83 Posted : 16. travnja 2012. 12:38:25(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado je zaboravio napomenuti jedan važan detalj.

Glavni uvjet za objavljivanje ovog Zagora jest da se ti pojaviš na MaFestu LOL LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
King Warrior
#84 Posted : 16. travnja 2012. 13:15:47(UTC)

Ja jadnicak radim i vikendom, ali, nikad se ne zna...
Dok Lester
#85 Posted : 16. travnja 2012. 13:22:41(UTC)

Man
Isprike ne pale Flapper Flapper
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado A.
#86 Posted : 16. travnja 2012. 14:24:02(UTC)
Rank: Libellus

King Warrior wrote:

A ja kao ne radim vikendom...Cool
bubo
#87 Posted : 16. travnja 2012. 17:17:26(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado A. wrote:
King Warrior wrote:

tebi bi valjalo malo vremena da provedeš u vremenu nula sa mister jinxomBigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
Dok Lester
#88 Posted : 16. travnja 2012. 18:04:14(UTC)

Man
pa vidiš da ni ne izlazimo otamo LOL LOL LOL LOL
Dalen
#89 Posted : 16. travnja 2012. 19:17:27(UTC)
Rank: Nova faca

Konačno će svi ljubitelji Zagora doći na svoje (i ja sam jedan od njih). Pošto je Zagor daleko najomiljeniji i najčitaniji (najkupovaniji) junak na našim prostorima uopće ne dvojim da zaslužuje izdavača koji će to obaviti onako kako spada. Neće više biti zašto to izlazi tako sporo, zašto nema kolor naslovnica unutra, zašto ovakav format, zašto onakav... Confused. Sad će napokon svi biti zadovoljni. Bravo Libellus ThumpUp .
Kit Carson
#90 Posted : 16. travnja 2012. 19:19:20(UTC)

Man
King Warrior wrote:
[quote=Dado R.]

Treba jos samo sacekati ovih nekoliko dana do izlaska i ostati normalan...Bas prije nekoliko dana sam ovaj kolorac sanjao.Blink

Odlicno si to sanjao.Smile Sledeci put da sanjas Adrianu Limu i mene.Drool BigGrin
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Tex Willer
#91 Posted : 16. travnja 2012. 19:30:33(UTC)

Man
Kit Carson wrote:
King Warrior wrote:
[quote=Dado R.]

Odlicno si to sanjao.Smile Sledeci put da sanjas Adrianu Limu i mene.Drool BigGrin

Ti preko Adriane, Jaric preko tebeLOL LOL LOL
Renky
#92 Posted : 16. travnja 2012. 20:01:41(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Dado A. wrote:
King Warrior wrote:

Al' zato svakog prvog u misecu 300 kn u padže! Aaaa! Aaaa! Flapper

PS
Ne morate se truditi pisati kako ja nikad ne radimLOL LOL LOL
76
#93 Posted : 16. travnja 2012. 21:31:07(UTC)

Lako je nama koji volimo svoj posao, pa niti ne primjetimo da radimo za vikend...
Sidin i radin.
Attila
#94 Posted : 16. travnja 2012. 21:35:00(UTC)

Učlanio sam se na ovaj forum da bi vam čestitao na ovom potezu. Ovako nešto sam već godinama čekao. Kupio sam one Mercury Zagor stripove u boji, ali nisam uopšte bio zadovoljan sa bojom u tim izdanjima. Kad je Repubblica najavila njihove Zagor stripove, ja sam odmah narucio prva dva broja u dva primerka. BigGrin Boja je odlična u ovim stripovima. A crteži su stvarno jako detaljni. Čak se i najtanje linije koje je Ferri crtao dobro mogu videti (nešto što se ne može reći ni za jedno izdanje ovih starih Zagor stripova na ex-YU prostorijama). Čitao sam na Burattinijevom blogu da su ovo bojanje radili sa originalnih filmova (ne sa skenova prethodno štampanih stripova). A za neke table (za koje nisu imali filmove) su kontaktirali kolekcionare koji su kupili originalne Ferrijeve crteže, da bi ih skenirali. Ja se samo nadam da će vaša štampa biti na nivou štampe Repubblike. Jedva čekam. Love Love Love

dcopic
#95 Posted : 16. travnja 2012. 22:43:22(UTC)

Man
Dado A. wrote:
King Warrior wrote:

Radim i ja, skoro svaki vikend u godini, ili subotu ili nedelju.

Ali zato je tu godišnji odmor, kao npr za MAFEST!Cool
manchester
#96 Posted : 16. travnja 2012. 23:51:42(UTC)

takodje sam se uclanio da bih vam uputio cestitke, svaka cast, imate redovnog kupca u BG,nadam se da ce prvi primerci biti ubrzo po objavljivanju biti distribuirani u "Darkwood" i "Alan Ford", veliki pozdrav i svaka cast!
DOMI
#97 Posted : 17. travnja 2012. 0:18:28(UTC)

nevjerovatno kako je ova tema izazvala euforične reakcije...
moj sin navija za ovo i odustat će od Ludensovih knjiga, iako ima prve tri (2 lak i 1 mat)... kaže da će ih vječno čuvati zbog "fora-izgleda" (debeljuškaste su) ali draže su mu color...
___________________________________________________________________________________________________________
Love 43 godine Alan Forda u HRLove SUPER Klasik 19 na kioscimaLove ME-59 na kioscimaCursing
magični vjetar
#98 Posted : 17. travnja 2012. 17:47:45(UTC)

Man
DOMI wrote:
nevjerovatno kako je ova tema izazvala euforične reakcije...
moj sin navija za ovo i odustat će od Ludensovih knjiga, iako ima prve tri (2 lak i 1 mat)... kaže da će ih vječno čuvati zbog "fora-izgleda" (debeljuškaste su) ali draže su mu color...
___________________________________________________________________________________________________________
Love 43 godine Alan Forda u HRLove SUPER Klasik 19 na kioscimaLove ME-59 na kioscimaCursing

I kod moje žene je ovo izdanje izazvalo euforiju............................popizdila je. BigGrin BigGrin BigGrin

Garfield
#99 Posted : 17. travnja 2012. 22:28:22(UTC)

Nisam citao ove postove, ali jel moguce da u Italiji izlaze sedmicno ovi kolorci ??? Ako jeste morat ce i Libellus malo ubrzati :)
bubo
#100 Posted : 17. travnja 2012. 22:46:20(UTC)

Man
Garfield wrote:
Nisam citao ove postove, ali jel moguce da u Italiji izlaze sedmicno ovi kolorci ??? Ako jeste morat ce i Libellus malo ubrzati :)

malo ti 1 knjiga mjesečno.cccccBigGrin BigGrin BigGrin
Users browsing this topic
Guest (6)
11 Pages«<34567>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.